If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Надувах я на 1.6 ма прескача 400 коня и става страшно на пътя Графика на буста няма щото на ръна който правихме не сме закачали мапа на диното А буста го контролирам с Гредди Проспек Б 2
---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:45 ----------
The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
ex Fiat Uno Turbo
Честито!!!
Изглежда страхотно
Дано нямаш проблеми от сега нататъка.
2 бързи въпроса... Окачването го поръча за 155 кучка нали? Още 2 такива тампона могат ли да се направят,че мойте са си за смяна? http://clubalfaromeo.com/forum/attac...9&d=1296667782
Окачването го поръчах за 145 и си купих и фланци за кучкови шенкели сега имам и за малкия и за големия шенкел окачване Тампони може звънни ми ще ти кажа
---------- Post added at 11:40 ---------- Previous post was at 11:39 ----------
Сега ЗКУ-то трябва да покаже, че от силна кола може да стане и резултатна.... (тва от Бачи съм го научил, нищо че ми е заек в университета)
Успех!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Колата преди си мислех, че е номер едно, ма сега разбирам, че преди е била номер две
ПС: и аз се нареждам на опашката за возене, гарантирам, че се събирам във всяка от двете седалки
Днес някой е ходил на дино - да си казва бързо за резултатите
Бобо изловен близо до проспийд
Не съм ходил на Дино за пореден път ви казвам колата е измерена и е настроена и е 400кс. А иначе ходих да ми балансират колата на едно място И се оказа че колата с половин резервоар бензин тежи 1225кг. с мен точно 1300кг
Не съм ходил на Дино за пореден път ви казвам колата е измерена и е настроена и е 400кс. А иначе ходих да ми балансират колата на едно място И се оказа че колата с половин резервоар бензин тежи 1225кг. с мен точно 1300кг
Добри са килограмите, за 4х4 с капитана онборд.
Ако не е тайна колко кг се наложи да добавите за баланс?
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment