Първоначално публикувано от Gosheto30v6
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бургаските "инжове" полудяха
Collapse
X
-
Може ,може.......само, че сега сьм пред дилема,джатите сиви ли да ги оставам
или и те да минат през арния бояджия ама бели
,или пьк прахово пак бели
,ама пьк 300лв. праховото там сичко
ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
Alfa Romeo 145 3.0V6
Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщениеМоже ,може.......само, че сега сьм пред дилема,джатите сиви ли да ги оставам
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщениеМоже ,може.......само, че сега сьм пред дилема,джатите сиви ли да ги оставам
Ей, да не видиш нещо от менMAZDA 323 1.5 16V
Alfa Romeo 1.7 16V 4x4
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеКъде са тия коли ве.....дай да ги видимSPRINTAUTO service
0893277773
Comment
-
Първоначално публикувано от Desi323 Покажи съобщениеЕто малко снимки от днес, преди малко отпътува за Бургас, защото тази седмица вече трябва да се боядисаAlfa Romeo 145 QV
Alfa Romeo 146 TI-Turbo
Fiat Tipo 1.6 M.i-LPG
Fiat Multipla....LPG Мечка
Comment
-
Първоначално публикувано от ivanko_rs Покажи съобщениеЗащо е толкова изсипана отзад?Проблема в пружините ли е,че и аз имам същия проблем
Браво за завършването на проекта и да и давате само газ
---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:13 ----------
Първоначално публикувано от ivanko_rs Покажи съобщениеЗащо е толкова изсипана отзад?Проблема в пружините ли е,че и аз имам същия проблем
Браво за завършването на проекта и да и давате само газПървоначално публикувано от 146_TTI Покажи съобщениеЗначи отива за разкрасяване........ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
Alfa Romeo 145 3.0V6
Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6
Comment
-
Явно проблема е тежината отзад.Мойта изглеждаше като твойта и взех радикални мерки като си направих метални фланци с размер 130мм външен на 100мм вътрешен диаметър,дебелина по усмотрение,но аз ги направих на 10мм че да мога да комбинирам.Колкото и странно да звучи сега съм с 20мм фланци над пружините отзад и положението е добре.Просто не се намират достатъчно високи(не колкото оригиналните де) и твърди пружини.Живко и той имаше подобни проблеми на кучката и то с койлоувър кита.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Comment
Comment