Е.....не дьржим много на марката,важното е да свьрши работа
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бургаските "инжове" полудяха
Collapse
X
-
как нищо не ми остана от фиата да ти подаря ,,, аа май резервоара хвърлих някъдеalfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщениеЕ.....не дьржим много на марката,важното е да свьрши работа
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениеЩо то маи много други на пазара нямя мого , другото е магнети умрели
а за мап-а на магнети "умрели"-то дето сега струва над 350лв, явно ти е под "нивото" щом си позволяваш така да наричаш най-подходящата сток електроника, да не говорим за рейсинговата им
Comment
-
Отзаде проблема вече е решен(ще има по подробен снимков материал там)а отпред кьм оригиналната кора или ще се добави допьлнително парче,или в горната и част(извитата част която влиза в бомбето)ще се ореже малко и кората ще се качи нагоре кьдето калника се свива,ще преценим кой вариант е най добьр,ама до там да стигнем,кори за разваляне бол......ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
Alfa Romeo 145 3.0V6
Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6
Comment
-
Идеята ти не е никак лоша,ама трябва още много нерви и свободно време ,а мен специално взе да ми се губи мерака,абе веньж да докараме кучката до боя...........ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
Alfa Romeo 145 3.0V6
Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщениеИдеята ти не е никак лоша,ама трябва още много нерви и свободно време ,а мен специално взе да ми се губи мерака,абе веньж да докараме кучката до боя...........
П.с. Искарах накладкитеAlfa Romeo 145 QV
Alfa Romeo 146 TI-Turbo
Fiat Tipo 1.6 M.i-LPG
Fiat Multipla....LPG Мечка
Comment
-
Първоначално публикувано от 146_TTI Покажи съобщениеОще малко от днес...155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment