If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
само материалите и трабите меката връзка и гърнетата бяха около 350 -400 лева труда е около 200 пътя ти е от мене
ако искаш питаи Драго колко ще ти вземе за нераждавеика
Само дето има разлика това е вечно
Даде и аз си мислех това че материалите са по-скъпи а ти и задно гарне и да толко ще стане.Аз тепърва трябва да мисля за генерация но задно гарне си имам и то хубаво така че моя разход би трябвало да е надолу от поне малко от това което ти си дал
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
най накрая си подкарах visa та в гаража , ейй яката работа , как само тесва инжектори , абс и други , вчера си затрих грешките от мързеливата ми ламбда , то аз си знам че е пътник ама ) нема пари за нея
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
най накрая си подкарах visa та в гаража , ейй яката работа , как само тесва инжектори , абс и други , вчера си затрих грешките от мързеливата ми ламбда , то аз си знам че е пътник ама ) нема пари за нея
Ура днеска най накрая са им докарали пясъка на водостуиката и ще ми резнат фланцие ,че много се застояхме и немаше развитие , пак и моренце ме чака и няма да има време за нея
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment