Първоначално публикувано от ne0
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 145 Touring
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Внимавай само(ОТК-ато) да не барне
(флекса), ич няма се усетиш кога ще ти отиде матора в багажника и...
Шапка Ви свалям момци, големи стеAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеКогато делата изместят думите ще споделя каква сме я свършили, както съм правил винаги.
Някакъв звук чу ли се...5-6 капки бензин изгорихте ли?
Comment
-
Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщениеЧаках, чаках дела...но такова "ръкоделие" не съм очаквал - три скромни фотоса на мандрил върху паметник...
Някакъв звук чу ли се...5-6 капки бензин изгорихте ли?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщениеНякакъв звук чу ли се...5-6 капки бензин изгорихте ли?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Last edited by ne0; d.m.y г., 21:28.
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Нено, имат ли някакво английско название тия мини-резонаторчетата дето са на всеки рънър, че е интересно да се прочете нещо повече ?
Има ли някакъв стендалоун и дино кога ще покажеш?
Comment
-
Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщениеНено, имат ли някакво английско название тия мини-резонаторчетата дето са на всеки рънър, че е интересно да се прочете нещо повече ?
Има ли някакъв стендалоун и дино кога ще покажеш?
Тъй като тука е трудно да се намерят тръби с подходящ (възходящ) размер, а да карам Драго да ми прави колектор от ламарина не си струваше и е играчка, избрахме този вариант.
Ето ти дино:
Шега. На дино честно казано ако не се наложи няма да я качвам. Важен ми е на пистата резултата.
Този двигател е експериментален и за сега ще бъде с мотроник. Централа по всяко време може да се сложи, но първо искам да видя дали въобще концепцията на мотора ще живее и после е лесно, като знаеш, че железата се въртят без да се раздробят. Мисля за марели или нещо от сорта, естествено дросели и нов интейк, който го има готов. Но като му дойде времето.
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
На дино честно казано ако не се наложи няма да я качвам. Важен ми е на пистата резултата.
Този двигател е експериментален и за сега ще бъде с мотроник. Централа по всяко време може да се сложи, но първо искам да видя дали въобще концепцията на мотора ще живее и после е лесно, като знаеш, че железата се въртят без да се раздробят. Мисля за марели или нещо от сорта, естествено дросели и нов интейк, който го има готов. Но като му дойде времето.
Вътре трябва да сложиш ковани бутала и рацинг биели, че ще има летящи обекти иначе като се развърти на 8000
А за Марелито и дроселите ще имам интересни резултати тука след някой и друг месец на една наша бегачка
Comment
-
Какво марели сте купили?
И кой ще се оправя със Сисмата?Last edited by ne0; d.m.y г., 23:16.
Comment
-
Ооо, скъпотии електроники не се купват, просто доброто старо Марели сток ЕКУ от Дедра 2.0 16в, имахме мераци за 16вт ЕКУ от Купе за да е бездистрибуторна, ама са голям кът, за БФАС Ладов мотор с дросели става дума
Ако за сетъпа и мапването питаш кой, аз поемам заигравката.
Comment
-
Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщениеОоо, скъпотии електроники не се купват, просто доброто старо Марели сток ЕКУ от Дедра 2.0 16в, имахме мераци за 16вт ЕКУ от Купе за да е бездистрибуторна, ама са голям кът, за БФАС Ладов мотор с дросели става дума
Ако за сетъпа и мапването питаш кой, аз поемам заигравката.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеМани тея лампови Марелита,че мрат кат круши дееваVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
Comment