Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 Touring

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение

Имаше и ОТК...
    Ще живее......ще върви.....ще завива......и ще спира.......въпреки пилота......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• щом го казва човек който си събира колата от тук...
      Click image for larger version

Name:	IMG_7861.jpg
Views:	1
Size:	97.6 Килобайта
ID:	2333422
      начи мое и да хване дикиш.....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Внимавай само (ОТК-ато) да не барне (флекса), ич няма се усетиш кога ще ти отиде матора в багажника и...
        Шапка Ви свалям момци, големи сте
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Когато делата изместят думите ще споделя каква сме я свършили, както съм правил винаги.
          Чаках, чаках дела...но такова "ръкоделие" не съм очаквал - три скромни фотоса на мандрил върху паметник...
          Някакъв звук чу ли се...5-6 капки бензин изгорихте ли?

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
            Чаках, чаках дела...но такова "ръкоделие" не съм очаквал - три скромни фотоса на мандрил върху паметник...
            Боже половината моточасове минаха
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
              Не се чува че работи, не мое да разбере човек че двигател има запален......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• обещ взето преди да се докаже, че ще рабоди без да се чупи ще си мълча... ако има успех ще го споделя

ма все си мисля, че с на Пламенмобила ще се справим

но Венци ми каза само кока–колата е 2 литра

eто една снимка на кюнците

Name:	new.jpg
Size:	56.3 Килобайта
ID:	2333428
                Last edited by ne0; d.m.y г., 21:28.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Нено, имат ли някакво английско название тия мини-резонаторчетата дето са на всеки рънър, че е интересно да се прочете нещо повече ?

Има ли някакъв стендалоун и дино кога ще покажеш ?

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                  YouTube
                  evo2 600

Comment

• Anti reverse chamber?
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                      Нено, имат ли някакво английско название тия мини-резонаторчетата дето са на всеки рънър, че е интересно да се прочете нещо повече ?

Има ли някакъв стендалоун и дино кога ще покажеш ?
                      както Светльо ти е писал - Anti reverse chamber?

Тъй като тука е трудно да се намерят тръби с подходящ (възходящ) размер, а да карам Драго да ми прави колектор от ламарина не си струваше и е играчка, избрахме този вариант.

Ето ти дино:

Name:	dyno.jpg
Size:	7.4 Килобайта
ID:	2333453

Шега. На дино честно казано ако не се наложи няма да я качвам. Важен ми е на пистата резултата.

Този двигател е експериментален и за сега ще бъде с мотроник. Централа по всяко време може да се сложи, но първо искам да видя дали въобще концепцията на мотора ще живее и после е лесно, като знаеш, че железата се въртят без да се раздробят. Мисля за марели или нещо от сорта, естествено дросели и нов интейк, който го има готов. Но като му дойде времето.

Comment

На дино честно казано ако не се наложи няма да я качвам. Важен ми е на пистата резултата.

Този двигател е експериментален и за сега ще бъде с мотроник. Централа по всяко време може да се сложи, но първо искам да видя дали въобще концепцията на мотора ще живее и после е лесно, като знаеш, че железата се въртят без да се раздробят. Мисля за марели или нещо от сорта, естествено дросели и нов интейк, който го има готов. Но като му дойде времето.
                        на дино трябва да се изстиска колата, после на пътя, че на края да върви на пистата на макс.
                        Вътре трябва да сложиш ковани бутала и рацинг биели, че ще има летящи обекти иначе като се развърти на 8000
                        А за Марелито и дроселите ще имам интересни резултати тука след някой и друг месец на една наша бегачка

YouTube
                        evo2 600

Comment

• Какво марели сте купили?
                          И кой ще се оправя със Сисмата?
                          Last edited by ne0; d.m.y г., 23:16.

Comment

• Ооо, скъпотии електроники не се купват, просто доброто старо Марели сток ЕКУ от Дедра 2.0 16в, имахме мераци за 16вт ЕКУ от Купе за да е бездистрибуторна, ама са голям кът, за БФАС Ладов мотор с дросели става дума

Ако за сетъпа и мапването питаш кой, аз поемам заигравката.

YouTube
                            evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                              Ооо, скъпотии електроники не се купват, просто доброто старо Марели сток ЕКУ от Дедра 2.0 16в, имахме мераци за 16вт ЕКУ от Купе за да е бездистрибуторна, ама са голям кът, за БФАС Ладов мотор с дросели става дума

Ако за сетъпа и мапването питаш кой, аз поемам заигравката.
                              Мани тея лампови Марелита,че мрат кат круши деева
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                Мани тея лампови Марелита,че мрат кат круши деева
                                КО нье
                                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Working...
                                X