Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 145 1.4 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лягай си бързо.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
      ...
      много гот! Само това монстър отстрани което е на вратите, може да го сложиш на задния панел след вратата и да е с наклон лекичко настрани Тъкмо ще има още място за облепяне.
      ето така:
      Attached Files
      Last edited by Furious 155; d.m.y г., 11:12.

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Как мислиш да правиш надписа и рисунката на капака, с аерограф или лепенка ? Може да се помогне, ако си се спрял на рисуване.
        Arena Coast Customs

Comment

Май е време да си лягам Много се застоях на този компютър... не е полезно. Лоши неща ми ражда болната глава.
          A защо да копираш на Кен Блок шарениите като може да си направиш индивидуален и уникален проект?
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Защото не съм способен сам да си измисля в момента нещо пъкй и ми харесва как седи електриково зелено на черно
            Ако някой има йдея съм отворен за предложения
            Attached Files
            Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• моята идея е ни я барай колата ,,,,,
              alfa 164 t.s ex
              tipo 2,0 16v turbo ex
              opel astra amnesia ex
              megane 2 ex
              alfa 159 jtd ех
              audi A6/S TQ 330+
              audi a4 b5 1,8 TQ 500++
              alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Мисля да заложа на тези свещи?
                Коменат или съвет?

Comment

• Това са свещи за много агресивни коли и за много големи налягания,натоварвания и прочие.

Слагаш си свещи с едно число по студени от оригиналните и си пееш.
                  145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Давам ми оригинално 6-ци аз сега съм със 7-миц и на 1.2 бара запалването издъхва.
                    Все пак тази кола се кара на 1.1+ холд а догодина на 1.5 холд
                    В чуждестранни сайтове ги дават тези свещи препоръчителни даже само след ремап 1.2 бара боос.
                    И все пак тази кола я карам само по състезания вече. Работа в ниски температури на мотора не ме интересува. Важното е да може да дава някаква искра докато загрее
                    Last edited by kocta; d.m.y г., 15:05.

Comment

• Аз карам със същите, и на студено работят добре. Както мислиш да караш на 1,5 холд направо са си задължителни.
                      Lancia Dedra 2000 16VT SW Integrale
                      Lancia Lybra SW 2,0 Comfortronic
                      Alfa Romeo 147 Selespeed
                      Fiat Panda Climbing

Comment

• Еми значи другата седмица ще ги поръчам от английско Ще отскоча до топспееда да видя за кабели на метър за да си сменя моите.Ще взема нова капачка и палец за делкото и се надявам да се подобри запалването.
                        Ще направя 1-2 теста и ако пак имам проблем с късното развъртане и тн ще прегледам да не изпуска BOV-а в което малко се съмнявам ако не явно селенойда си е заминал или не се правлява адекватно и ще бъде заменен с кранче колкото и да не ми се иска.
                        Ако всичко е по план ще направия ендо грубо замерване 0-100 , 1/4 миля за да видя къде съм точно

Comment

Защото не съм способен сам да си измисля в момента нещо пъкй и ми харесва как седи електриково зелено на черно
                          те от Монстър ако ще дадат някой лев за рекламата няма да е никак зле

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube
                          evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                            те от Монстър ако ще дадат някой лев за рекламата няма да е никак зле
                            и Кен Блок да намине да я тества
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Защото не съм способен сам да си измисля в момента нещо пъкй и ми харесва как седи електриково зелено на черно
                              Давай да помагаме в такъв случай Все ще докараме нещо уникално В това е идеята
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                                и Кен Блок да намине да я тества
                                Да бе,да ми съсипе колата. Я да бяга да си кара там фордчето...
                                Иначе вече един от българските дрифтъри е подкрепен от монстер сиреч Алекс матрикса
                                В общи лини който даде рамо той ще е ,за сега никой
                                Днес съм на лов за глави или иначе казано ще обикалям на търся някоя тиква от 2.0 16в,че ици пак ми пусна енди мухи в моята тиква...

Comment

Working...
                                X