If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има време , това е просто идея занапред. И все пак не забравяй,че вече отзад има двигателен мост и съм непрекъснато 4х4 Утре ще ти снимам с какви спирачки съм в момента и колко от площта им е ефективна
Има време , това е просто идея занапред. И все пак не забравяй,че вече отзад има двигателен мост и съм непрекъснато 4х4 Утре ще ти снимам с какви спирачки съм в момента и колко от площта им е ефективна
това може и да не ми го снимаш, имам си три де вариант
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Чудесно приятелю. Уникален автомобил си правиш. Напомня ми на Sunny GTR, къса база с 4х4 и турбо мотор, е тва ако не е "тайм атак" автомобил, здраве му кажи. Отново ти пожелавам само приятни изживявания с автомобила и ще ти следя проекта с интерес
Поздрави
Under 400bhp makes baby jesus cry.
(so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)
Днес създадох малко смут по околовръстното но мерихме налягане в рейката
Малко е мудничка и се развърта на 2 етапа (до 0.6 бара и след това до 1.2) Малък самолет е
Има доста за дооправяне и главно настройка.
Изпробвах на айдъл 4.2 бара налягане на горивото както и 3.5 бара ефекта е един и същ. В началото диганалягането. На 0.6 бара е 4-4.1 бара което е в нормите но мине ли 0.6 бара почва да спада и на 1.2 бара боост налягането на горивото в рейката е едва 3 бара което не е много добре ... Трябва да взема назаем някоя широколентова да видя със смесите какво става но най-вероятно картинката е същата.Общо взето трябва да открия начин да намаля боост-а за да ми е по-спокойно ,че така ... По-натам ще сложа направо острич-а и ще мога да се настрой стабилно на 1.2 бара холд но за сега особенно за петъка ще съм както днес (ако не успея да направя някоя магия ид а смъкна бооста на 0.6 - 0.7 бара).
И така
А щях да забравя... карахме на сликове защото нямаше в момента 4 еднакви по размер гуми
Идиоти пълни. Понапънах я по околовръстното на 5-та даже в боост незнам колко съм дигнал понеже нито километраж имам нито оборотомер само температура на вода и боост Ама доста се позасили
Рапорт даден
Проблема е установен.Запекъл гейт , откачен акутатор с крива ос.Днес отиваме да се борим като за последно с колата с надеждата да е в максимална кондизия за утрешния трак дей.
ти щеше да се обаждаш за шитроколентовата сонда ....
ти настрой ли я въобще или ще караме на слух
а и некви парички имам да ти давам
Така я карах ... и ме режеше на има няма 5000 оборота заради бооста и тн.За паричките не ги брой
Ще се обадя тези дни когато се прибера в Сф и почна да дооправям проблемчетата които изникнаха на трак дея.
Още не съм стигнал до финните настройки
Трябва да направя и една генерация,че ще се запаля.
Вчера си поиграх малко с окачването отпред и се получи това:
Оказа се,че и преден десен амортисьор си е заминал и скоро време ще се сменя с нещо по-твърдо ама кога и с какво не се знае
Вчера си поиграх малко с окачването отпред и се получи това:
с този камбър ще трябва на платформа да стига до Калояново, че гумите по магистралата ще стават на въжета!
Успех желая и с решаването на проблема с турбонадува. Свиркай ако има нужда от каквато и да е помощ!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Шенкелите и рейката са ми от 146ti , носачите са ми 145-цовите (който са по-дълги от дедровите) и съм с 8мм фланци м/у карето и лагера на главината за да се приберат вътрешните шлици на полуоските в кутията.
Отзад дедровия мост е по-тесен от 145-цовия с поне 10мм от страна и ще се наложи да слагам фланци за да изнеса отново джантите на ръба на калника.
В момента цялата стъпка отзад ми е 164мм а отпред 174мм с еднакви гуми (205-ци) и джанти по размери.
В най-скоро време трябва да сменя предните амортисьори ,че са оригинални изпуснали и да подменя тампоните с полеретанче.
За сега сила повече не ми трябва само да я закрепя стабилно и в целия си диапазон да работи без режене.
Основно съм се насочил към окачване и някакви читави спирачки за отзад ,и хубави накладки за отпред понеже карам със симер в момента
И най-важното да си взема най-накрая едни сликове 2,3-та ръка ,че сегашните заминаха на кино вече.
Няма мероприятия и си човъркам по-малко. Оправям проблеми и навързвам разни неща.
Много отдавна бях си махнал задната чистачка с механизми и всичко и ми беше останало само маркучето за прускане и ми хрумна идея. С подръчни матеряли от разглобени италянки (3ник с клапан,2 пръскалки и малко маркучета) си направих когато се бутне лостчето напред на чистачките да се пръска вода на радиятора и така да се охлажда.
btw. смених радиятора с някакъв с по-фешън пита.
Comment