В тия големи прагове можеш да вкараш ауспуха.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 145 1.4 TS
Collapse
X
-
И от мен един глас за ауспуха в прага, стига да не пречи нещо по пода и да не пада много ниско.
Задната издувка е супер. Не знам на какъв цолаж искаш да я караш, но според мен на тази визия особено отзад едни 15-ки (не задължително лети) с голям борд и 8+ J ще стоят добре, а и така фланците няма да са космически дебели.
1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
Comment
-
по принцип тия прагове ша са разбият яко бързо... не бързай с крайните решения.. трябват си тестове. И МНОГО РАЗГЛЕЖДАНЕ НА СНИМКОВ МАТЕРИАЛ
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщениеЩе я правя като на картинка от дъвка Турбо
Леко раздуване както се вижда,сплитерче отпред,дифузьорче отзад (премахване на леген и чудеси),олекотяване отвътре,премахване на оригиналните огледала и замяна с моторджийски и едно ново крило отзад. Абе ще има и други глупости но в общи линии е това грубо външно. Иначе още съм на кръстопът какво да правя с тази електорника и настройките. Приемам прелдожения. Единия варянт е да махна всичко и да сложа мега другия е да я мъча така с острича. Другото е подмяна на задния диф с шпер от делта 8в,танкче за горивото да няма въздух Fuel swirl pot,още една бензинова помпа бош 910,16в глава и едни 440+ инжектори. Идеята е да тръгне да работи кочината нормално и стабилно на налягане около 1-1.2 бара холд. Друго не ми трябва
Не барай електрониката си е чук настройва се с острича и заспива0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщениеаз както умея да настройвам ...0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениеМного арна браво
п.с. Само да не стане ако огънеш прага да неможеш да отвориш вратата и да излизаш през прозореца или багажника, не че не е вариант де
Comment
-
За пробва направих един бърз колаж на 17-ски brock b1 , 8.5j et13 . Тъкмо да не правя някви фланци по 4-5 см ...
btw. Праговете са от 0.8мм ламарина. Аз стигна ли до там да съм по таван това дали прагче от 0.8 мм се е изкривило и ми е запряло вратата няма да ми е най-голямия проблемLast edited by kocta; d.m.y г., 22:08.Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
-
Сменихме алфата с БМВ
А сега по същество.
Отляво е на 90% готова. Направихме и единична напълно функционална чистачка с преправяне на механузъма. Почнахме я отдясно.Преден калник е готов и се направи макет на генерацията която ще излиза от десния праг. Пробвах и едни зимни 15-скиСнимки отново.
Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
Comment