Известие

Collapse
No announcement yet.

Плахо пистовизиране и "rebuild" на 156 3.0V6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    3-ката си е 3-ка
    Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
    Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

• Кой мод да помоля да смени името на темата на да речем "Плахо пистовизиране и "rebuild" на 156 3.0V6"
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Кой мод да помоля да смени името на темата на да речем "Плахо пистовизиране и "rebuild" на 156 3.0V6"
        Готов си, ама трябваше ти да черпиш а не Другаря Зашев

Comment

• Като цяло трилитровката е готова за сбиране частите са уж налице, чакат се само сегментите и дюзи.....
          Като казах дюзи, че в тая връзка търся 6 дюзи за тройка, различни са от тези на 2.5.....Бошовски номер 0280150702 или 0280150701 -
          Джамбазите ме убиха с цени от 200 лв за 6 дюзи - ебаси аз взех двигател за 400, тия ще искат 200 кинта за 6 дюзи......Някакъв в Казанлък обяви 120 за 6те, но не можел да ги намери.....ебаси драмата......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Като цяло трилитровката е готова за сбиране частите са уж налице, чакат се само сегментите и дюзи.....
            Като казах дюзи, че в тая връзка търся 6 дюзи за тройка, различни са от тези на 2.5.....Бошовски номер 0280150702 или 0280150701 -
            Джамбазите ме убиха с цени от 200 лв за 6 дюзи - ебаси аз взех двигател за 400, тия ще искат 200 кинта за 6 дюзи......Някакъв в Казанлък обяви 120 за 6те, но не можел да ги намери.....ебаси драмата......
            Като цяло може да вземеш дюзите на Зашев така или иначе той сега само може да подкастри асмата (време е точно за това) па да му ги върнеш като му потрявбат... демек... в далечното бъдеще, но съм сигурен че поне до следващия Серес може да ти ги заеме

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Мисля че ще е по лесно да му сглобя един съботаж и да си реша проблема както с дюзите, така и с още някой части......
              Дюзи трябва да се търсят, не мое да чакам аз на тия варианти.....не че до 2 месеца ще се юрна с 3.0, така или иначе преместих радиатора отпред, и ще трябва да врътна 1-2 дена на Калояново с 2.5 все още, но за да го сваля тоя сега, ще трябва 3.0 да ми е готов за качване и да не се бавя.....

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                Като цяло може да вземеш дюзите на Зашев така или иначе той сега само може да подкастри асмата (време е точно за това) па да му ги върнеш като му потрявбат... демек... в далечното бъдеще, но съм сигурен че поне до следващия Серес може да ти ги заеме
                Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Мисля че ще е по лесно да му сглобя един съботаж и да си реша проблема както с дюзите, така и с още някой части......
                ....
                Имам една дюза за вас...ама да не ви дойде богата сместа...
                Феро, глей те тука http://stenlicar.mobile.bg/ - от тук напазарувах 166-та. Тая дето се продава на части, се продаваше и тогава. Тоя Стенли изглеждаше читав, а и тоя скраб дето му седи в двора 2 години...може да спазариш проблемния матор тънко...те ти и дюзи и всякакъв чарколяк...
                Гледам, че има и 156 GTA за 10 бимберици. Ненчо парите ги нема за нищо и ако е пораснал вече, може да остави биберона и малолитражките и да се пробва с 3.2

Comment

• Стенли и Стефан са големи пичове, но за съжаление 166-та отдавна е без мотор. То почти нищо няма вече по нея
                  Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                    Стенли и Стефан са големи пичове, но за съжаление 166-та отдавна е без мотор. То почти нищо няма вече по нея
                    "Швейцарците"...
                    Нямаха ли две 166-ци?Ако не се бъркам Ники да им отиде на посещение
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      "Швейцарците"...
                      Нямаха ли две 166-ци?Ако не се бъркам Ники да им отиде на посещение
                      Еми освен скоро да са докарали някоя друга 3.0, но тази на която е обявата няма мотор отдавна
                      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                        Имам една дюза за вас...ама да не ви дойде богата сместа...
                        Феро, глей те тука http://stenlicar.mobile.bg/ - от тук напазарувах 166-та. Тая дето се продава на части, се продаваше и тогава. Тоя Стенли изглеждаше читав, а и тоя скраб дето му седи в двора 2 години...може да спазариш проблемния матор тънко...те ти и дюзи и всякакъв чарколяк...
                        Гледам, че има и 156 GTA за 10 бимберици. Ненчо парите ги нема за нищо и ако е пораснал вече, може да остави биберона и малолитражките и да се пробва с 3.2
                        4 166-ци на части има в мобилето, и тоя Стенли ли е къв е беше единия от тримата дето ми каза 200 лв......сякаш се бяха наговорили деба......четвъртия беше тоя от Казанлък.....той пък не ги намерил......яка работа....

Comment

• има 2,0 в6 турбо на части в Пазарджик..не знам дюзите от този мотор ще ти свършат ли работа..
                          Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

• Предполагам че и той е с такива дюзи, но не съм 100% сигурен.....

Comment

4 166-ци на части има в мобилето, и тоя Стенли ли е къв е беше единия от тримата дето ми каза 200 лв......сякаш се бяха наговорили деба......четвъртия беше тоя от Казанлък.....той пък не ги намерил......яка работа....
                              На Пунто ГТ дюзите са същите и са с тоя номер 0280150701 и са 240 кубика, вървят по 60-80лв. 4 броя и се намират сравнително лесно.

0280150702 ките се слагат на всичкото 8v. + CF1 16v. и мое се замера човек с тях, ма са 190 кубика.

П.П. Живот и здраве до месец и аз ще махам моите от Пунтото, та ако наистина не си на зор 4бр. са намерени
                              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 23:43.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                                На Пунто ГТ дюзите са същите и са с тоя номер 0280150701 и са 240 кубика, вървят по 60-80лв. 4 броя и се намират сравнително лесно.

0280150702 ките се слагат на всичкото 8v. + CF1 16v. и мое се замера човек с тях, ма са 190 кубика.

П.П. Живот и здраве до месец и аз ще махам моите от Пунтото, та ако наистина не си на зор 4бр. са намерени
                                .....ако са такива и до месец ги махаш значи изобщо да не търся - твойте 4, аз имам една от едно време, още една ще намеря и съм бомба.....
                                П.П - верно че са такива, ся проверих, батка ако се видим някъде ми напомни да те почерпя.....
                                Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 12:26.

Comment

Working...
                                X