Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Вирджиния - Проект

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Цецо приятелю отдели мако внимание на правописа!
    Поне ти го можеш(висшист инДЖинер си) не си като някои хора...които не ми се коментират!
    155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
    1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
    GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
    ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

75twinspark

3дравейте хора,тоя проект много ме радва,работата и мерака си личът отдалече.Нера3брах само каква е идеята,3а какво ще се пол3ва.
      По3драви и успех
      75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
      75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
      75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
      75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Идеята беше да се използва за дрифт , но ако не сполучи мислим да я облечем и озаконим като кола. Не зная как става последното но дочух че може да мине за бъги
        и да и сложат табели.(рег. номера)
        Last edited by stratos; d.m.y г., 19:04.

Comment

Браво за смелия проект!
          Първоначално не вярвах , но след като го видях на живо ми стана ясно, че тия хора не се шегуват.
          Мерили ли сте теглото на автомобила?
          Много ми е интересно колко ще излезе и какво ще е съотношението конски сили/килограм
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Цецо,защо нищо не си ми казал за т'ва чудо?!
            Двигатела от зелената 33-ка ли е?
            Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
            За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Теглото за момента е 740кг като е 420/320 - преден/заден мост, но след още един резервоар от 15л и акомулатора като преместя отзад ще се балансира. По мои виждания в карайна сметка няма да надхвърли 900 кг

Comment

Проекта ми прилича на СТАРТ от СКРАПА,но найстина идеята,желанието и майсторството ви заслужават само похвали и адмирации.Браво и смело напред.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                  Проекта ми прилича на СТАРТ от СКРАПА,но найстина идеята,желанието и майсторството ви заслужават само похвали и адмирации.Браво и смело напред.
                  Благодаря колеги , но не ми е идеята да обирам лаври , а точно обратното. Надявам се от вас на конкретни забележки и идеи за това да стане по-добра.

Comment

Колега проекта е супер , браво .
                    Скоро коментирахме теглото при 33 и ми се струва , че твоята кола ще го подмине дори . Няма ли начин да е под 900 кг. ?
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                      Колега проекта е супер , браво .
                      Скоро коментирахме теглото при 33 и ми се струва , че твоята кола ще го подмине дори . Няма ли начин да е под 900 кг. ?
                      Вариант има - още една...
                      Умишлено презапасихме Вирджиния повече отколкото трябва за да видим дали конструкцията ще издържи. Навсякъде по ролбара е с дебелостенни тръби заради сигурността ,и все пак си прав че ще стане малко тежка , но имам място и за по-голям мотор.

Comment

Първоначално публикувано от stratos Покажи съобщение
                        Вариант има - още една...
                        Умишлено презапасихме Вирджиния повече отколкото трябва за да видим дали конструкцията ще издържи. Навсякъде по ролбара е с дебелостенни тръби заради сигурността ,и все пак си прав че ще стане малко тежка , но имам място и за по-голям мотор.
                        Ами слид като си сложил отзад скорости от трансаксел, тогава ще си подхожда и един 3.0 V6 примерно от 75-ца или 164-ка. шестака има много плавно и добро разгръщане на мощност и въртящ момент. Идеално за дрифт. Алуминиев е целият мотор, че и красив на всичко отгоре.
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                          Ами слид като си сложил отзад скорости от трансаксел, тогава ще си подхожда и един 3.0 V6 примерно от 75-ца или 164-ка. шестака има много плавно и добро разгръщане на мощност и въртящ момент. Идеално за дрифт. Алуминиев е целият мотор, че и красив на всичко отгоре.
                          Това ми е мечта от малък ...
                          Като порастна ще сиии го купя . Благодаря за съвета. Още съм на вълна боксер , но като ударя на камък това е следващото което ще се направи.

Comment

Като порастна ще сиии го купя . Благодаря за съвета. Още съм на вълна боксер , но като ударя на камък това е следващото което ще се направи.
                            Не пипай боксера.
                            То това му е интресното, боксер пък трансаксел
                            Иначе шестаци има, стига да искаш, но виж първо как е с боксера.
                            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Искам да го видя това на живо. Няма какви забележки да ти отправя, защото нищичко не разбирам. Но такова чудо само по хамериканските филми съм гледал как го майсторят баща и син
                              Но тук.. незнам ЕВАЛА Продължавайте с мръсна газ напред.
                              Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
                              146 1.4 - Темпераментната друсалинда
                              Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Ти затова ли преди време ме подпита за турбо 6-така
                                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Working...
                                X