Известие

Collapse
No announcement yet.

145 1.9JTD със GT2256V

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Въобще не е проблема в хардуера Китайския си работи без грижи

Проблема е, че софтуера ти се нуждае от тотална промяна както Бобо се изрази. Картите ти са тотално грешни, а лимитърите които си намерил едно че не са настроени правилно и друго, че не са всички.

Имаш още няколко лимитъри които ти убягват, а и не само на теб. Има хора които се занимават професионално и пак им е трудно да ги намерят. Има няколко форумни коли правени и всичките гаснат до една и към този момент.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      Въобще не е проблема в хардуера Китайския си работи без грижи

Проблема е, че софтуера ти се нуждае от тотална промяна както Бобо се изрази. Картите ти са тотално грешни, а лимитърите които си намерил едно че не са настроени правилно и друго, че не са всички.

Имаш още няколко лимитъри които ти убягват, а и не само на теб. Има хора които се занимават професионално и пак им е трудно да ги намерят. Има няколко форумни коли правени и всичките гаснат до една и към този момент.
      Тук ставаааа интересно, изплюй камъчето
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Кои ще са тия дето гаснат, мойта си върви идеално....
        Alfa Romeo 146 1,4 T-Spark - бившата
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD

Comment

Днес сменях съединителя цял ден... Справих се най накрая, но маховика него смених, ходих в моргата при мои познати и ми казаха, че по добър втора ръка няма да намеря и си го сложих. Та сега имам няколко въпроса. Първия е колко километра да го пазя тоя съединител докато олегне добре данего запаля сега ако я настъпя ?

Другия ми въпрос е свързан със интериора. Някой слагал ли е седалки предни от 147 във 145 ? или като цяло от каква кола мога да си намеря 2 красиви кожени предни седалки със лого на алфа, и какви пари върви броя, да се ориентирам ако намеря тука из моргите.

И третия коренно различен въпрос: От къде мога да си поръчам автомобилно фолио, цяла ролка примерно бял мат да пробвам да си я облека във фолио ? Неискам да купувам на кв. метър от магазините тука, ще излезе колкото да я дам да ми я пребоядисат професионално
          Attached Files
          Alfa romeo 145 - 1.9 JTD 105HP +Garrett Turbo 2256V +EURO3 injectors +big fuel pump +oil cooler +Cone Arifilter +Strong Remap -EGR -Catalyst -Exhaust.
          http://youtu.be/elEXmpOX1dA

Comment

Първоначално публикувано от VLaDky88 Покажи съобщение
            Днес сменях съединителя цял ден... Справих се най накрая, но маховика него смених, ходих в моргата при мои познати и ми казаха, че по добър втора ръка няма да намеря и си го сложих. Та сега имам няколко въпроса. Първия е колко километра да го пазя тоя съединител докато олегне добре данего запаля сега ако я настъпя ?

Другия ми въпрос е свързан със интериора. Някой слагал ли е седалки предни от 147 във 145 ? или като цяло от каква кола мога да си намеря 2 красиви кожени предни седалки със лого на алфа, и какви пари върви броя, да се ориентирам ако намеря тука из моргите.

И третия коренно различен въпрос: От къде мога да си поръчам автомобилно фолио, цяла ролка примерно бял мат да пробвам да си я облека във фолио ? Неискам да купувам на кв. метър от магазините тука, ще излезе колкото да я дам да ми я пребоядисат професионално
            По въпрос едно, дано си сложил с по якия притискател, демек усиления, давай си му газ смело, не би требало да превърта. По-въпрос две търси седалки от ГТВ, за 145 стоят най-готино, виждал съм на живо а дали се преправя нещо незная.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

??????????????????
              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
              ех.. Малкото КуВе
              sigpic

Comment

Айде да не влизаме в интригите сега. Няма смисъл.

Comment

И третия коренно различен въпрос: От къде мога да си поръчам автомобилно фолио, цяла ролка примерно бял мат да пробвам да си я облека във фолио ? Неискам да купувам на кв. метър от магазините тука, ще излезе колкото да я дам да ми я пребоядисат професионално [/QUOTE]

http://www.microasu.com/Varna.htm

Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme

Comment

Чудесни отговори, благодаря колеги Ще търся седялки от GTV дано да намеря черна кожа. Иначе последни новости, колегата илко барника софта и днес покарах без да ми е изгасвала, но след смяната на съединителя явно налягането стана по голямо и ми забива носа, светва дюзата на таблото и после изгасва... явно минавам 1.5 бара.
                    Alfa romeo 145 - 1.9 JTD 105HP +Garrett Turbo 2256V +EURO3 injectors +big fuel pump +oil cooler +Cone Arifilter +Strong Remap -EGR -Catalyst -Exhaust.

Comment

Първоначално публикувано от VLaDky88 Покажи съобщение
                      Чудесни отговори, благодаря колеги Ще търся седялки от GTV дано да намеря черна кожа. Иначе последни новости, колегата илко барника софта и днес покарах без да ми е изгасвала, но след смяната на съединителя явно налягането стана по голямо и ми забива носа, светва дюзата на таблото и после изгасва... явно минавам 1.5 бара.
                      минаваш дрънки от над 1,5 боост колата не огасва огасва от рейла ти така ли не разбра
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        минаваш дрънки от над 1,5 боост колата не огасва огасва от рейла ти така ли не разбра
                        Колата неизгасва написал съм го в поста просто забива муцуната и неускорява.. като изгасне дюзата пак почва да набира.

Comment

сори за спама ама се вазхищавам на всички уникални постове в темата
                          Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Имаш още няколко лимитъри които ти убягват, а и не само на теб. Има хора които се занимават професионално и пак им е трудно да ги намерят.
                            Айде да не влизаме в интригите сега. Няма смисъл.
                            Вариант 1: "професионалистите" могат да направят добър ремап на дизел, а oem пише неверни неща вероятно с цел интрига и/или пренасочване на "клиентела" към него.
                            Вариант 2: Има някои от "професионалистите" на които "им е трудно да ги намерят" лимитърите, а взимат левове за тази процедура. oem пише верни неща.
                            Вариант 3: И интрига и че "им е трудно да ги намрят"

Без подробностите , които явно няма да бъдат написани, всеки може да си избере вариант.
                            ...

Comment

Тук ме хвана. Точно за вариант 1 става въпрос.

Comment

Евала пичове , евала мапери , евала браточки , яко ООсрахте темата на момчета трябва да се направи една тема за такива като вас.. като име на темата предлагам "ЯКО СРАНЕ и ИНТРИГА"
                                Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                                Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Working...
                                X