If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти успяяя най накрая нормален полезен и точен пост благодаря Ще мина днес да поровя из моргата дано да го намеря по номера. Пък за софта шии гледам ко се случва с аутокома и ши му мисля
Ти успяяя най накрая нормален полезен и точен пост благодаря Ще мина днес да поровя из моргата дано да го намеря по номера. Пък за софта шии гледам ко се случва с аутокома и ши му мисля
А така напредък постигнахте евала. А инак търси и на Волво 2.4 се слага тоя датчик
Каква е тая моята алфа гаснеща вече незнам, регулатора тествахме на стенд - перфектен, рейл сензора сложих - дава си данни работи си, горивния филтър сменях, пак си гасне... секи път на различно налягане в рейла изгасва, какво остава ? помпата ми да прави проблем ?
Каква е тая моята алфа гаснеща вече незнам, регулатора тествахме на стенд - перфектен, рейл сензора сложих - дава си данни работи си, горивния филтър сменях, пак си гасне... секи път на различно налягане в рейла изгасва, какво остава ? помпата ми да прави проблем ?
Охх човек въри да ти направят чип моля те тая кола дося отдавна щеше да си забравил и да си караш, ти парите за чип ги даде за хиляда други глупости и хиляда главоболия...
Пропускаш определени неща това е!
Слаби са ти хакерите И от диагностиката нищо не става ясно щото нищо вярно не показва. К'ви са тия 74 мг нафта бре? И 3 бара надув? К'во става тука? Рейла ти на колко налягане е настроен и на какво налягане гасне?
Слаби са ти хакерите И от диагностиката нищо не става ясно щото нищо вярно не показва. К'ви са тия 74 мг нафта бре? И 3 бара надув? К'во става тука? Рейла ти на колко налягане е настроен и на какво налягане гасне?
Ама ако искаш смени и помпата да пробваш с друга
Хихихиии ами даа тамън за помпи гледам ) изгасва на различно... някой път на 800 някой път на 1200.. иначе на 1400 е настроен.Ако припомпя педала са цепи до червените ама задържа ли я 2 3 сек иии мре.
Проблемите ти са в euro 3 инжекторите, 1600 bar датчик на рейла (ако си го сложил) и до някъде софтуера. Има лека вероятност и в регулатора на налягане.
Пусни файла с който си в момента тука да го видим, защото никой не може да ти каже какво и е на колата така без да знае какво е правено. Излишно е да питаш просто без да покажеш кое какво е настроено.
Той проблема е ясен, че не ти стига дебит на гориво и разликите в налягането минават допустимите граници и за това гаснеш (поне е логично това да се случва след като хвърлих боба тука). Но дали проблема е в настройките или просто си стигнал лимита на помпата трябва да се погледне в софтуера.
Иначе проблем с инжекторите не може да има освен ако някой не пикае здраво или "хакерите ти" не са ги настроили правилно.
Пусни файла с който си в момента тука да го видим, защото никой не може да ти каже какво и е на колата така без да знае какво е правено. Излишно е да питаш просто без да покажеш кое какво е настроено.
Той проблема е ясен, че не ти стига дебит на гориво и разликите в налягането минават допустимите граници и за това гаснеш (поне е логично това да се случва след като хвърлих боба тука). Но дали проблема е в настройките или просто си стигнал лимита на помпата трябва да се погледне в софтуера.
Иначе проблем с инжекторите не може да има освен ако някой не пикае здраво или "хакерите ти" не са ги настроили правилно.
Евала пак полезен пост, прав си. Инжекторите ми са добре, работи тихо и равномерно мотора, сенсора е 1800 бара, просто развих стария и сложих тоя от снимките в предните постове даже буксичката е същата 3 пина, несъм рязал кабели да запоявам дет са вика plug & play И така де ето последния файл с калибрирания мап, и може би оем е прав, като сложих големите дюзи почна да гасне яко... може би нестига налягането.
Comment