Известие

Collapse
No announcement yet.

145 1.9JTD със GT2256V

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Светльо 4х4 за Ф40-ка още не са по 2 за левче
    като станат и това

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
    Fiat Punto 1.9JTD

Comment

• Уфф, да бе. Не съобразих, че 20в е с куцата опИлова кутия
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• влади идваи да вземаш 2.4ката не ми се прави в неделя ще го вадя хаха
        Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

• Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщение
          влади идваи да вземаш 2.4ката не ми се прави в неделя ще го вадя хаха
          Немa ядосвaй и тиии, дaнетa нaтиря дa и прaйш кaбелaжa
          Alfa romeo 145 - 1.9 JTD 105HP +Garrett Turbo 2256V +EURO3 injectors +big fuel pump +oil cooler +Cone Arifilter +Strong Remap -EGR -Catalyst -Exhaust.
          http://youtu.be/elEXmpOX1dA

Comment

• Първоначално публикувано от 1115 Покажи съобщение
            Светльо защо да гледаме по Албион-а, като тук си имаме всичко
            Конкуренция ли ми гласите бе?
            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Абе не е лошо 145 2,4 ама ако не е 4х4 няма смисъл. И на мен ми е мечта от доста отдавна но още не съм насмогнал за такъв проект.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Колеги , някой ще сподели ли кaкви сa рaзликите 1.9 105 2.4 136 10в? Кутиятa сменя ли се ? Тaмпоните пaсвaт ли , скоростния мехaнизъм? Кaретa полуоски ? Компa също ли дa вземa от 156? Aко някои със опит несе нaмеси дa ми дaде информaция едвa ли ще се хвaнa сaм дa откривaм топлaтa водa. Нaмерих гaрaж, и двигaтел имa и кинти имaaa сaмо остaвa някой сериозен информaтор дa удaри 1 ,2, 5 рaменa
                Alfa romeo 145 - 1.9 JTD 105HP +Garrett Turbo 2256V +EURO3 injectors +big fuel pump +oil cooler +Cone Arifilter +Strong Remap -EGR -Catalyst -Exhaust.

Comment

• Колега разликите са като при 156 2.0 туин спарк и 2.5 V6 24 сменя се целия свят,та дори и пружините понеже този Туч 2.4 тежи един милион тона.Кутии ел инсталация ,тампони,по добре си купи за 1500 лева една 156 2.4 ,а особено че ти искаш да го слагаш в 145 ца кадето го няма сериино,значи че ще срешнеш и други проблеми.
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Първоначално публикувано от VLaDky88 Покажи съобщение
                    Колеги , някой ще сподели ли кaкви сa рaзликите 1.9 105 2.4 136 10в? Кутиятa сменя ли се ? Тaмпоните пaсвaт ли , скоростния мехaнизъм? Кaретa полуоски ? Компa също ли дa вземa от 156? Aко някои със опит несе нaмеси дa ми дaде информaция едвa ли ще се хвaнa сaм дa откривaм топлaтa водa. Нaмерих гaрaж, и двигaтел имa и кинти имaaa сaмо остaвa някой сериозен информaтор дa удaри 1 ,2, 5 рaменa
                    Взимаш само лапите на мотора и скоростите, компа, чипа в ключа и кутията на имобилаизера. А и си пускаш една жица за 5-тата дюза...
                    И после имаш малко заигравка с полуоските...
                    Last edited by vegatta; d.m.y г., 11:01.
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
                      Взимаш само лапите на мотора и скоростите, компа, чипа в ключа и кутията на имобилаизера. А и си пускаш една жица за 5-тата дюза...
                      И после имаш малко заигравка с полуоските...
                      Знaчи несе сменя целия свят ) невиждaм нищо което дaнемогa дa нaпрaвя. Бях при колегaтa сейко дa рaзгледaм 2.4 мaторяя aмa вече го беше рaзглобил якaтa нa чaсти хaресaх си помпaтa поне, до ден двa ще я сложa дa видим ко ще стaвa, пък aко полудея може дa се хвaнa дa слaгaм 2.4 шъ видим.

Comment

Знaчи несе сменя целия свят ) невиждaм нищо което дaнемогa дa нaпрaвя. Бях при колегaтa сейко дa рaзгледaм 2.4 мaторяя aмa вече го беше рaзглобил якaтa нa чaсти хaресaх си помпaтa поне, до ден двa ще я сложa дa видим ко ще стaвa, пък aко полудея може дa се хвaнa дa слaгaм 2.4 шъ видим.
                        Нищо страшно няма,както Веско ти е казал взимаш лапите от 156-цата,кутията принципно и твойта става,но ще е много къса а на 136 коня е най-дългата 5 степенна мисля,полуоските пак взимаш тези от 156 заедно с вътрешните карета.

Comment

• няма да издържиш ми се стува хаха алчен гъз за 5цилиндрово прасе
                          Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

• Мдаа има една такава че кутията ми е мега къса... първа я ползвам само на баир нагоре ;/ данеговорим че максималната скрост нестига 200 дори.. на 195 сам във критични и със тея 13ки в момента... на трета ги върти.

Comment

Мдаа има една такава че кутията ми е мега къса... първа я ползвам само на баир нагоре ;/ данеговорим че максималната скрост нестига 200 дори.. на 195 сам във критични и със тея 13ки в момента... на трета ги върти.
                              13-ки!?!С 2.4 с тия спирачки на 257мм ще се самоубиеш,по горе ти бяха казали и за окачването отпред че бил много тежък мотора,в такъв случей имаш 2 варианта,от мареа 2.4 или баво хгт предни пружини

Comment

• Иееее монтирах помпатаа ) до сега карах тесгвах, най накраяя доживях да карам НЕГАСНЕЩА алфаа за спирачките ще видя на пролет дискове челюсти, за сега толкова ... добре върви доволен съм

Comment

Working...
                                X