If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата ми придобивка, или една от най-добрите 159ки в бг.
Пичове, момчето е на 19 год...как няма да се кефи на колата...колко от нас са имали такава кола на тази възраст.
Радва и се, и го разбирам напълно!
Жив и Здрав да е! Но искам да знаеш,че не всички пишещи са набор 86 или 90 (примерно) .......... Някой са се радвали на Жигули,защото тогава това е било модерно
по темата 14 страници смех, то верно че българина е голем смешник, комплексар и турбо гъзар кой от кой по- по- най, но преди поне се криеха повечето мишки, напоследък обаче излезнаха от дупките си, селските лекета продали нивите на баба си , и си накупиха лъскави кенефи с парите от нивите и се помислиха за безсмъртни, ебат пички на картинки и карат с-овици!
по темата 14 страници смех, то верно че българина е голем смешник, комплексар и турбо гъзар кой от кой по- по- най, но преди поне се криеха повечето мишки, напоследък обаче излезнаха от дупките си, селските лекета продали нивите на баба си , и си накупиха лъскави кенефи с парите от нивите и се помислиха за безсмъртни, ебат пички на картинки и карат с-овици!
проницателен си, доста
поне не ми наричай колата лъскав кенеф, накрая да не дойдеш да ми лъскаш баш кенефа
Сега по темата и към автора - Аз лично за 159 харесвам и смятам че и подхожда само червен и черен цвят! Всички други не са лоши, но някакси само с червено или черно колата е на 100%. Мат не харесвам - губят се определени детайли от колата и определено изглежда състарено и износено.
Все пак има автомобили на които мат боя стои добре, но това е рядкост.
Колкото до осветлението в купето - и аз харесвам бели диоди. Даже и при мен на 17 годишната си кола съм сменил обикновенните крушки с диоди в салона - определено бяло-синкавия цвят на диодите дава нов облик на салона и липсва жълтеникавата светлина на крушките. Отделно на това и консумацията е нищожна и дори да забравиш някой плафон, на следващия ден влизаш и колата пали.
Джантите - спрямо цвета на колата джантите обикновенно са в контраст спрямо колата, но и това вече е според цвета и не винаги важи. Обикновенно светли джанти на тъмен цвят или обратно, но пак казвам - не винаги.
Надявам се, ако ще променяш колата, да запазиш красотата на тази кола, защото 159 определено е един от най-красивите модели на Alfa Romeo!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
+ да не забравяме джантите......оле мале и други селски избилици
На джантите пък какво им има ... истинско МОМО огледах ги от кудето е възможно ... невероятна джанта която струва може би колкото твоята и моята кола
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment