If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата ми придобивка, или една от най-добрите 159ки в бг.
offtopic/
Не ми "шшшшт"-кай и не ми обяснявай какво ще разклатиш.
Имам много добър приятел, когото със сигурност не познаваш, но въпреки това имаш поне 32 причини да си му благодарен (може и да са по-малко).
И не си мисли, че всичко е приключило.
/offtopic
Мислех, че чувството ти за хумор се е възстановило, но уви.
Кои точно са тези 32 причини?
Защо ме заплашваш така завоалирано?
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Тази тема направо чупи рекорди, за 3 дни 12 страници, а коментарите направо къртят .Относно автора на темата, честита да ти е колата, няма лошо в това да и се кефиш. Аз на неговите години се кефех на 155-цата, хем беше в не много добро състояние. Хайде наздраве на всички, и гледайте от забавната страна на нещата
Много яка тема се заформи-любимата ми!!Аз винаги съм си мечтал за алфа 159,черна,агресивна,да ми се лепят пичетата,но черната кола не е за мен-много се цапа,а и мат-а се поддържа много трудно.И другото което е 159-ка няма с ТДИ мотор,а ТДИ си е ТДИ,истината е в него.Така че не знам дали бих карал такава кола.Но пък пичетата се лепат яко-има тромбаре.
П.С.Абе тоя малкия от фейсбука май съм го виждал някъде по градинките.
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Евала за 159-ката колега много безаварийни километри успех с подобренията дано стане така както си я представяш ... ето една 159-ка от това лято която ми направи силно впечатление
Тва е селска чест 2 тъмни стопове...гърнета...и тъмни гангста стъкла + да не забравяме джантите......оле мале и други селски избилици
ЕВАЛА пич!!! Правилно ги усети, че бързичко се комплексираха щото не карат яка кола като твоята а и най-вероятно никога няма да могат да си купят такова бижу!!!
Не им обръщай внимание, щом пичетата ти връзват си прави колата с кеф! Ееех, защо няма повече млади хора като тебе в тая държава, ами само мизерни хейтъри...
хахаха кажи ми после как да не те обичат хората!?
Това е живота в днешно време. Ставаш студент, родителите ти те лансират да идеш за едно лято на бригада, там да слугуваш на хората, после да се прибереш в България и да си най-големия гъзар като си купиш кола за 10 хилки - БЕЗЦЕННО!
Относно колегата: кво да ти кажа бате, повечето хора ти се смеят открито, обаче явно според теб ти завиждат, ама нали знаеш - "Гладна кокошка - просо сънува".
Да се ядосваш, значи да наказваш себе си, за грешките на другите!
sigpic
Comment