Известие

Collapse
No announcement yet.

Стопаджиите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Понеже съм пътувал доста пъти с палеца и са ме качвали много странни качвали са ме и много пекани хора имам един приятел дето до толкова няма на каде че една каручка го беше качила на стоп.А аз имам една случка с една варненска мутричка ме качи с един мерцедес двувратка беше не видях модела и така запознахме се говорихме си и ко стана на дума за закони и дуги такива и пича ми вика
    -хм ем че аз моита книжка си я купих и по принцип знам само онзи знак каза с 6-те ъгала
    бикам аз -Кой Стопа ли.
    той вика -ДА даа същия и така си говорехме не дълго защото търговище-търново го направи някаде за 40мин.
    тоз не падна под 140 с изклучение на едно две места и така.Знам какво е да нямаш пари да се прибереш или да отидеш някаде за това бих качил стопаджия ако не е много подозрителен.
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от ALFADROG Покажи съобщение
      ето една историа от мен тоест 2-са 1-во бях в китен 4 месеца там бачках.И идва гадйето при мен решихме че ще ходим до АХТОПОЛ да се видим с едно приателче.По пътят 2 момиченца на видима възраст около 19-20г. самички на стоп. Съптветно аз няма как да спра.що то жената до мен шанс
      2-та случка с бащата патуваме за пловдив (аз нямах книшка тогава) и шок гледаме някакъв човек целиа гипс и бинт на стоп,и решихме да спрем. Оказасе че човека карал женаси до границата с колата и сичко ок стига на границата оставя женаси и тръгва обратно(варна) и тогава прави много тежка катастрофа,и влиза в болница в кома известно време и целиа счупен.Саответно женамо нз щото е в чожбина а блиски нямал щото живеели само те нз по кква причина.И човека го исписват от болницата и няма пари няма кола няма телефони нищо няма. Решава да се пребира на стоп,влизаме вече в пловдив и качваме човека на реиса до варна,и пари мо дадохме и мо копувахме разни неща.Човека расправя да си дадем телефони да ни прати парите като се пребере,но поради секретна информациа ние немо даваме тел. И след известно време с бащата и едни негови приатели оиваме по работа в варна,и сядаме в едно заведение както си трябва сичко това онова и поедно време се появява вапросниа човек, ние в ШОК сичките. и тои почва ти помниш ли така така и се оказа шев на половината заведениа там и недава да плащаме нищо но понеже бяхме направили голяма сметка даваме пари но не недава ня персонала да ги ззимат ШОК. и извода от това сичко е че светът е малак ако има оше някои който не е разбрал. извинявам се за РОМАНА
      Човече, всичко което пишеш е интересно, но ти препоръчвам горещо да се запишеш на курс по правопис и правоговор на българският език в Института за чужди студенти
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
      X