Понеже съм пътувал доста пъти с палеца и са ме качвали много странни качвали са ме и много пекани хора имам един приятел дето до толкова няма на каде че една каручка го беше качила на стоп.А аз имам една случка с една варненска мутричка ме качи с един мерцедес двувратка беше не видях модела и така запознахме се говорихме си и ко стана на дума за закони и дуги такива и пича ми вика
-хм ем че аз моита книжка си я купих и по принцип знам само онзи знак каза с 6-те ъгала
бикам аз -Кой Стопа ли.
той вика -ДА даа същия и така си говорехме не дълго защото търговище-търново го направи някаде за 40мин.
тоз не падна под 140 с изклучение на едно две места и така.Знам какво е да нямаш пари да се прибереш или да отидеш някаде за това бих качил стопаджия ако не е много подозрителен.
-хм ем че аз моита книжка си я купих и по принцип знам само онзи знак каза с 6-те ъгала
бикам аз -Кой Стопа ли.
той вика -ДА даа същия и така си говорехме не дълго защото търговище-търново го направи някаде за 40мин.
тоз не падна под 140 с изклучение на едно две места и така.Знам какво е да нямаш пари да се прибереш или да отидеш някаде за това бих качил стопаджия ако не е много подозрителен.
Comment