If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде е Бат ви Бойко....и София отново стана луна....
ААААААА не се притеснявай ще те свържа с едни момчета и без много емоции си готов стига да искаш. Аз на мъже все още не налитам, но ще те уредя ако искаш.
..щом имаш връзки с тая общност...си объркал форума ..или дупката
..щом имаш връзки с тая общност...си объркал форума ..или дупката
Еми не те не всички, които са опъвали мъж са обратни. А форума е общ той не е ничий и мога да си пиша колкото искам докато не ме заличат, ако ядосам много някой.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Еми не те не всички, които са опъвали мъж са обратни. А форума е общ той не е ничий и мога да си пиша колкото искам докато не ме заличат, ако ядосам много някой.
..не ти ли свърши работното време????
...ходи цункай ББ под мишниците и лека вечер
Абе не ми е чак такъв любимец, ама ти казах, че ти много го мразиш тоз ББ ама се чудя защо ли?
Лични отношения!.....ако учудването... ти е голямо!... хвърли боб и ще разбереш...
..... удари една водка....нужно е малко спокойствие!!!
..и без туй никой не го интересуват празни приказки извън темата...и ще се заличат...
Що спорите за глупости не мога да разбера? НЕУСПОРИМ ФАКТ е, че ББ няма подходящо образование, за да стане кмет! Един пожарникар, пък бил той и с висше образование, който сума ти време е бил охранител, да ми става кмет Дайте по- добре да сложиме един катаджия за кмет, горе долу ще има същата компетентност като ББ, пък белким оправи движението поне малко
Що спорите за глупости не мога да разбера? НЕУСПОРИМ ФАКТ е, че ББ няма подходящо образование, за да стане кмет! Един пожарникар, пък бил той и с висше образование, който сума ти време е бил охранител, да ми става кмет Дайте по- добре да сложиме един катаджия за кмет, горе долу ще има същата компетентност като ББ, пък белким оправи движението поне малко
За да си политик не трябва да си професор, нито се учи нещо специално, трябва да имаш способност да привличаш хора около себе си, да си харизматичен, да знаеш колко точно можеш и да си адски добър в събирането на екип, ББ ги може тези неща, и рейтинга му го доказва.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
За да си политик не трябва да си професор, нито се учи нещо специално, трябва да имаш способност да привличаш хора около себе си, да си харизматичен, да знаеш колко точно можеш и да си адски добър в събирането на екип, ББ ги може тези неща, и рейтинга му го доказва.
Тази сутрин каза ли на ББ и неговия екип "Добро утро"
Comment