Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде е Бат ви Бойко....и София отново стана луна....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
    ААААААА не се притеснявай ще те свържа с едни момчета и без много емоции си готов стига да искаш. Аз на мъже все още не налитам, но ще те уредя ако искаш.
    ..щом имаш връзки с тая общност...си объркал форума
    ..или дупката
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
      тоя не спря да се изцепва... май ББ ти е дошъл в повече последния път, а?
      "Тоя" не знам какво означава. Във вечерното сигурно се учи. Не го използвам. А и ако стоеше срещу мен едва ли би го използвал.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        ..щом имаш връзки с тая общност...си объркал форума
        ..или дупката
        Еми не те не всички, които са опъвали мъж са обратни. А форума е общ той не е ничий и мога да си пиша колкото искам докато не ме заличат, ако ядосам много някой.
        К.М.

Comment

• оо не се притеснявай.. има време... продължавай смело в същия дух
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Еми не те не всички, които са опъвали мъж са обратни. А форума е общ той не е ничий и мога да си пиша колкото искам докато не ме заличат, ако ядосам много някой.
            ..не ти ли свърши работното време????
            ...ходи цункай ББ под мишниците и лека вечер

Comment

• Аз нямам работно време. Ама отивам в друг форум да попиша, че тук ми доскуча вече.
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                оо не се притеснявай.. има време... продължавай смело в същия дух
                Няма да е голяма загуба.
                К.М.

Comment

Аз нямам работно време. Ама отивам в друг форум да попиша, че тук ми доскуча вече.
                  ...а трябва да имаш!!!...ще се преумориш от агитация за твоя любимец....

Comment

...а трябва да имаш!!!...ще се преумориш от агитация за твоя любимец....
                    Абе не ми е чак такъв любимец, ама ти казах, че ти много го мразиш тоз ББ ама се чудя защо ли?
                    К.М.

Comment

Абе не ми е чак такъв любимец, ама ти казах, че ти много го мразиш тоз ББ ама се чудя защо ли?
                      Лични отношения!.....ако учудването... ти е голямо!... хвърли боб и ще разбереш...
                      ..... удари една водка....нужно е малко спокойствие!!!
                      ..и без туй никой не го интересуват празни приказки извън темата...и ще се заличат...

Comment

• Пичове дайте да влезнем в парламета или в министрески съвет
                        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                        sigpic

Comment

• Що спорите за глупости не мога да разбера? НЕУСПОРИМ ФАКТ е, че ББ няма подходящо образование, за да стане кмет! Един пожарникар, пък бил той и с висше образование, който сума ти време е бил охранител, да ми става кмет Дайте по- добре да сложиме един катаджия за кмет, горе долу ще има същата компетентност като ББ, пък белким оправи движението поне малко
                          Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Що спорите за глупости не мога да разбера? НЕУСПОРИМ ФАКТ е, че ББ няма подходящо образование, за да стане кмет! Един пожарникар, пък бил той и с висше образование, който сума ти време е бил охранител, да ми става кмет Дайте по- добре да сложиме един катаджия за кмет, горе долу ще има същата компетентност като ББ, пък белким оправи движението поне малко
                            За да си политик не трябва да си професор, нито се учи нещо специално, трябва да имаш способност да привличаш хора около себе си, да си харизматичен, да знаеш колко точно можеш и да си адски добър в събирането на екип, ББ ги може тези неща, и рейтинга му го доказва.
                            К.М.

Comment

За да си политик не трябва да си професор, нито се учи нещо специално, трябва да имаш способност да привличаш хора около себе си, да си харизматичен, да знаеш колко точно можеш и да си адски добър в събирането на екип, ББ ги може тези неща, и рейтинга му го доказва.
                              Тази сутрин каза ли на ББ и неговия екип "Добро утро"

Comment

Тази сутрин каза ли на ББ и неговия екип "Добро утро"
                                Не можах бе ма....... да...... успах се и не стана нищо.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X