Известие

Collapse
No announcement yet.

Един Alfa фен си отиде

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Почивай в мир

с него няколко пъти си писъхме ЛС - да се видим ,да се запознаем , да ми даде да направя едно кръгче на прословутата червена 155 -ца.Но улисани всеки във своите си грижи така и не успяхме да изпълним съвместните ни планове.И така мина времи и нещата си останаха така без развитие.Много ама много мъчно ми стана когато Деян ми каза по телефона какво е станало.Стана ми адски кофти.Нелепа и много тъпа работа и смърт наистина.
    Единственото което мога да кажа е..........

ПОЧИВАЙ В МИР.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Гората на Доб
      Не е много, но го правим за него, и е неговото място.

http://dobsforest.act4trees.com/

Comment

• Лека му пръст!
        Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
        Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
        Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
        Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

• Един Alfa фен си отиде

Здравеите.. аз съм братовчедката на Добри. Йивея в момента в Вашингтон, но с Добри сме си били винаги повече от брат и сестра... Почти всеки ден се чувахме. Пристигах си за ваканция в сряда, но в понеделник вечер ме сполетя уясната новина. Няма да описвам емоции, всички си представяте какви ми/ ни е!
          Случаино, чрез разни блогове, попаднах тук. Изклиучително съм впечатлена от всичките ви коментари.. и много ви благодаря!
          Относно идеята за парите, не мисля, че ще мойе да се случи.. а ако някои я е подел - моля ви се се свърйете с мен. Това, от което истински имаме нуйда семеиството, приятелите му и всички останали, които сме по пътищата постоянно (аз съм отскоро тук и ще си се връщам в БГ скоро!) - подели сме дело. Ще има дело, още не е обявена датата. Ще я обява, веднага, щом я знам. Но имаме нуйда от присъствие в залата. Трябва да стане ясно, че тая безредица не мойе да продълйи.
          Нека малко да разясня - шофиора на ТИР-а беше хванат, след като 40км полоцията го е гонила. Знаем кои е, работи за турска фирма. Естествено, всички знаем колко са силни те, веднага скриха от медиите коя е.
          Имаме нуйда от присъствие в залата, за да стане ясно, че сме мнозинство.. че сме силни и като сме заедно, ще успеем да ги преборим. Трябва да се вкарат някакви закони по пътищата.. трябва да се пазим... и другите да ни пазят. И просто да са безцеремонни законите! И ченгетата да разберат, че това същото мойе да се случи на техния син.. на техния баща... и да спрат да взимат подкупи, а просто да глобяват!
          Както и да е... които иска да се свърйе с мен, моля пишете ми. Много се кефя, че има хора, които дори от разстояние са г познавали и могат да оценят неговата добрина... наистина е Добри... доиде си и си отиде с името!
          Много го обичам!
          Мейду другото.. петък, 20ти.. които вече мина, са 40 дни!

Comment

• Направо камък ми легна на сърцето още когато се появи темата, ужасна трагедия просто, а сега след твоите думи още по-гадно чуство заседна.... Дано имате сили достатъчно, много ще е мъка борбата...много...
            Дано се дигне шум и не го покрият мръсника...макар че турците как плащат навсякъде...незнам...дано...
            Много сили и кураж ти желая!
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Mersi za podkrepata! Nie sme wsichki zaedno za nego i s nego

Comment

• аз със сигурност ще дойда на делото! предполагам и много от съфорумниците ще дойдат! само кажи къде и кога
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• И аз ако мога ще дойда 100%
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Comment

• Re: Един Alfa фен си отиде

Първоначално публикувано от gechi
                      Здравеите.. аз съм братовчедката на Добри. Йивея в момента в Вашингтон, но с Добри сме си били винаги повече от брат и сестра... Почти всеки ден се чувахме. Пристигах си за ваканция в сряда, но в понеделник вечер ме сполетя уясната новина. Няма да описвам емоции, всички си представяте какви ми/ ни е!
                      Случаино, чрез разни блогове, попаднах тук. Изклиучително съм впечатлена от всичките ви коментари.. и много ви благодаря!
                      Относно идеята за парите, не мисля, че ще мойе да се случи.. а ако някои я е подел - моля ви се се свърйете с мен. Това, от което истински имаме нуйда семеиството, приятелите му и всички останали, които сме по пътищата постоянно (аз съм отскоро тук и ще си се връщам в БГ скоро!) - подели сме дело. Ще има дело, още не е обявена датата. Ще я обява, веднага, щом я знам. Но имаме нуйда от присъствие в залата. Трябва да стане ясно, че тая безредица не мойе да продълйи.
                      Нека малко да разясня - шофиора на ТИР-а беше хванат, след като 40км полоцията го е гонила. Знаем кои е, работи за турска фирма. Естествено, всички знаем колко са силни те, веднага скриха от медиите коя е.
                      Имаме нуйда от присъствие в залата, за да стане ясно, че сме мнозинство.. че сме силни и като сме заедно, ще успеем да ги преборим. Трябва да се вкарат някакви закони по пътищата.. трябва да се пазим... и другите да ни пазят. И просто да са безцеремонни законите! И ченгетата да разберат, че това същото мойе да се случи на техния син.. на техния баща... и да спрат да взимат подкупи, а просто да глобяват!
                      Както и да е... които иска да се свърйе с мен, моля пишете ми. Много се кефя, че има хора, които дори от разстояние са г познавали и могат да оценят неговата добрина... наистина е Добри... доиде си и си отиде с името!
                      Много го обичам!
                      Мейду другото.. петък, 20ти.. които вече мина, са 40 дни!
                      В момента не съм в България, но живот и здраве на 5-окт се връщам и след това ако има нужда ще помагаме.

Смятай, че имате цялата подкрепа на клуба.
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• и аз бих дошла, ако мога. Писна ми от покриване на случай като този в държавата. Може и към медиите да се обърнете.
                        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

• Още не е ясно кога ще е делото, но ни е страх да не се въздейства на съдебната система. Разбира се, ние вси`ки близки на Добри не мовем да си позволим това.. .така че - веднага щом имаме насрочено дело, ще чуете и ... за съваление, ще се съберем по такъв повод.
                          Още един път - благодаря ви на вси`ки за подкрепата!

Comment

• Моите най-искрени съболезнования на близките на Добри...

Почивай в мир...

"ONLY THE GOOD DIE YOUNG" ...

Comment

• Аз гарантирам, че тоя случай няма да се потули!
                              Алфа е диагноза
                              Аlfa 147 JTDm
                              Alfa GTV Extreme
                              Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

• Аз има наблюдения специално върху т.нар. ТИР-ове или прицепи с турска регистрация. Тези шофьори карат без никакво чувство за самосъхранение и най-откровенно заплашват да прегазят и убият всеки който им се препречи на пътя. Често пъти техните камиони са със премахнати ограничители на скоростта, а един такъв камион с 400+ конски сили , който е празен развива умопомрачаващи за разчерите си скорости. Дори съм чувал някаква камионджийска легенда. "Турците" никога не се отказвали от изпреварване, което вече са започнали. Независимо дали има място да се разминете или не. Имало някасъв знак с ръка показана през прозореца. Камионджиите го знаели видят ли го, значело че "турчина минава" каквото ще да става.
                                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                                X