Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за отнемане на шофьорската книжка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от WarsteineR
    важното е ако си пил да не се правиш на състезател както много правят по простата причина че им идва силата тогава .... ужас ужас
    е това е много вярно......
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

все си мисля, че е по-важно като си пил да не се качваш в колата
      щото и да не ти идват глупости на главата, реакциите са забавени и дори и да не си виновен в ситуацията - пак си виновен, че не си реагирал на време
      особено ако си отговорен за друг човек
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

така е но аз бях преценил че ако си карам с 20 и напълно съсредоточен ще успея да си пребера колата до дома без произшествия, ама куките не мислеха така и сега аз ще си чупя главата, така че колкото и да е пил човек и дори да е сигурен че няма какво да се случи по добрият вариянт е таксито ... каде са 3-4 лева каде са 500
        Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
        ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

така е но аз бях преценил че ако си карам с 20 и напълно съсредоточен ще успея да си пребера колата до дома без произшествия, ама куките не мислеха така и сега аз ще си чупя главата, така че колкото и да е пил човек и дори да е сигурен че няма какво да се случи по добрият вариянт е таксито ... каде са 3-4 лева каде са 500
          в един ресторант (Чаирите) видях визитка на някакви, които предлагат много хитра услуга - закарват те до в къщи с твоята кола (2лв./км). това си е яко, защото ако си в някакъв ресторант по Витоша (както е и конкретния ) и тр. да си оставиш колата там и да взимаш тахи в двете посоки би ти излязло доста по-солено + времето за разкарването на другия ден. Така че си има варианти да не се кара пил нищо че пияни караме най-добре майтап
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

хехехе тва ще е вървежно трябва да измислим някаква такава фирмичка ... интересна идея
            Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
            ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
              в един ресторант (Чаирите) видях визитка на някакви, които предлагат много хитра услуга - закарват те до в къщи с твоята кола (2лв./км). това си е яко, защото ако си в някакъв ресторант по Витоша (както е и конкретния ) и тр. да си оставиш колата там и да взимаш тахи в двете посоки би ти излязло доста по-солено + времето за разкарването на другия ден. Така че си има варианти да не се кара пил нищо че пияни караме най-добре майтап
              Големи пичове са You Drink, We Drive. Още миналата година през февруари пуснах голяма статия за тях в Аутобилд.

Ето сайта http://www.dndbg.com/
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

колегиии

Аре уредете поне някакви отстъпки с хората "You Drink We Drive" - аз поне 2-3 пъти на седмица трябва да се възползвам ..
                Аз като съм "тавряз" за такива работи не се сещам
                ALFA 156 1.9JTD '98
                ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Re: колегиии

Първоначално публикувано от Bottata
                  ...Аз като съм "тавряз" за такива работи не се сещам
                  Един мой познат (виден столичен бизнесмен) преди да започне запой си праща SMS на своя собствен телефон с текст "Свиньо пияна, паркирала си на ул....... № ...". Сещаш се що ... И ти може да го пробваш. Върши работа
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Момчетата от Drink`n`Drive са много точни и надеждни и цените са много много прилични. Карат всякви коли без проблеми и карат много културно.

П.С. Само дето аз знам друг телефон 0888 715545..... може пък вече да са две фирми вече
                    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

А някой може ли да ми каже, на какви цени варират тези радар-детектори и от къде се закупуват. И изобщо засичат ли тези новите радари TFR1
                      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Ами аз гледах един наскоро в списанието на Метро беше 60 лв уш засичал всичко ама някой от наще разправяше че тези от руския пазар били най ефективни и най-ефтини стрували по 15-20 лв
                        landikar
                        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                          А някой може ли да ми каже, на какви цени варират тези радар-детектори и от къде се закупуват. И изобщо засичат ли тези новите радари TFR1
                          Има ги в почти всеки магазин за автоаксесоари и цените са от 30 до 300 лева. Колегата Crusader Разправяше за някакви руски детектори от 30 лева, които били много ефикасни, ако потърсиш из темите ще намериш, че ме мрзи да пускам линк .
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Всъщност... нещо не разбирам. Гледам в Акта, че... Засеченото пътно нарушение е заснето и показано със система за видео контрол TFR1.

P.S В НЕТА обаче такова устройство не намирам. Поне Гугъла не ми го изкарва Този Акт може и да не е попълнен правилно. За радар ТР4 знам, но за този TFR1 и Гугъл не знае.
                            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

А търсачката що не ползвате бе, маскари ?! За радар-детекторите сме изписали цял роман.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 71e1f70bc1
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

dndbg.com

Здравейте, видях, че сте писали за You Drink We Drive. Ако все още се интересувате от отстъпки, можем да уредим 25% отстъпка. Пишете ми на ICQ 84954747 или SKYPE: vincekirkov

Поздрави,
                                Венцислав Кирков
                                dndbg.com

Comment

Working...
                                X