Известие

Collapse
No announcement yet.

БАН за 1 тема - италианските автомобили :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• БАН за 1 тема - италианските автомобили :)

Аз влизам, регистрирам се в Ауди форума, защото са писали някакви глупости за италианските автомобили.
    Пускам си темата, с доводи, факти, и съвсем приятелски задавам въпроси.
    Има един потребител, който с А4 казва - цитата може да не е точен "докарай колата и да сравняваме"
    Аз към него отправям молба да се видим да сравним колите и после той да си даде мнението за автомобила.

И... Описвам нещата както ги виждам, с думи, изрази, доводи....

и следва това....

Първоначално публикувано от Spunky
    Lancia Lybra SW 2.4 JTD (135hp, 304nm/2000rpm)
    Ускоение 0-100км/ч - 10.3 c
    Макс скорост - 200 км/ч
    Рзход извън/градско/смесен - 5.5/9.2/6.9
    Маса - 1410кг

Audi A4 Avant 1.9 TDI (130hp, 310nm/1900rpm)
    Ускоение 0-100км/ч - 10.1 c
    Макс скорост - 208 км/ч
    Рзход извън/градско/смесен - 4.5/7.5/5.6
    Маса - 1450кг

А бе изобщо не мисля че има какво да се коментира... освен че ланча имат 9 продадени автомобила миналата година срещу близо 700 ауди-та. Е има защо сигурно да е така.
    Демек дизеловия двигател бил много по-як от на фиат.

Аз от техния форум им пускам точно това:

Първоначално публикувано от vladim
    Колата е АУДИ Б4 1.9 TDI 93г. с електрона помпа. След продължително каране с 200км/ч се стопиха две от буталата.Направи се пълен основен ремонт
    нови бутала сегменти шлайфане и всичко останало но в момента много пуши и прекъсва . Пробваха и с друго ГНП но нищо центровки с друга турбина но пак нищо видях се вече в чудо. Препоръчайте добър майстор , че вече не знам какво да правим
    ......
    Първоначално публикувано от Freestyler
    Е колко па време я кара с 200 за да даде такива поражения?

Виж, ако си го правил системно...
    ......
    Първоначално публикувано от vladim
    Карах я така около 5мин
    .......
    Първоначално публикувано от BO (JTD)
    Да го пусна ли това във форума на Алфа
    Е ... пуснах го

Това ли е нормален форум. Така ли се защитава теза, като те гонят?
    И накрая БАМ на ИП-то ми. Добре, че разполагам със 1000 ИП-та, та мога да си продължа доводите

И не забравяйте - великото немско автомобилостроене казва:
    С 200км/ч повече от 5 минути НЕ, че се топят бутала
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

и затва БАН на ИП? е по секта от тия нема!
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Ми то с толкова 0 по емблемата какво да иска човек от тях. И явно в Libra не са се качвали да видят колко екстри са наблъскани вътре.
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

ми много ясно че БАН , ти си влязал там с единствената мисъл да се заяждаш ... Там някой бил плюл по италианските коли ... че тук всеки ден се плюе по немските ама някой да е ревал ???
        Алфата и ланчата можеш и тук да ги хвалиш дето си ги знаем колко са "хубави ". Ти да си видял някой от Ауди форума да влиза тук и да плюе по италианските кочини ? Не нали

Comment

аз се сещам за един "японец", дето плюе по италианските "кочини", ама още го траем
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
            ми много ясно че БАН , ти си влязал там с единствената мисъл да се заяждаш ... Там някой бил плюл по италианските коли ... че тук всеки ден се плюе по немските ама някой да е ревал ???
            Алфата и ланчата можеш и тук да ги хвалиш дето си ги знаем колко са "хубави ". Ти да си видял някой от Ауди форума да влиза тук и да плюе по италианските кочини ? Не нали
            чай ве, човека си го е казал че е тръгнал с доводи и данни... елементарен разговор е това на ниво форум! интернет и после.. аре земи тоя БАН.

а тук спциално за немските автомобили отдавна има строг контрол... аз не смеем да напишем колко са 'дизайнерски' VW, или Оуди колко хубава предна решетка имат, че ша ме мъмрят

Comment

Даааа ,айде сега ... никой не БАН ва ей така за добър ден
              Замисли се някой от техния форм да влезе тук и да почне да copy/paste в някоя тема всичките проблеми на някой ТС , примерно как се чупи постоянно или как гори по 20/100 .... няма да е много хубаво нали . коли без проблеми няма , ма да одиш по другите форуми щото няма ко да прайш и да плюеш по тяхната марка няма грам смисъл нито в Ауди форума нито в Алфа форума ..

Comment

Първоначално публикувано от mim
                аз се сещам за един "японец", дето плюе по италианските "кочини", ама още го траем
                а за теб какво да кажем .. имаш в подписа и френска и японска кола
                като ще се броиш към сектантите вземи ги изтрий поне че се излагаш така

Comment

еми да ти кажа, като ми пейства проблемите по ТС-а нищо ново няма да ми каже това е елементарно пич, да се съглася с него. приятно неприятно проблемите си ги има и са ФАКТ

другото е комплексарщина... незнам защо ама не се учудвам, че от Оуди форума са го кикнали

Comment

SFINKS молим, аз смея да твърдя, че съм достатъчно сектант, но не защото в момента имам 156 и не защото не съм имала други алфи преди това

това което ми е в подписа е един хубав спомен, това дето не е в подписа ми все още и вероятно е Алфа... ще видим, като го напиша там

ни по Нисан плюя, ни по Ситроен, ни по Пежо
                    но ти демонстрираш - видите ли, вече имам Тойота и съм по-добре от вас - вие си карайте разтропаните бангии
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

но ти демонстрираш - видите ли, вече имам Тойота и съм по-добре от вас - вие си карайте разтропаните бангии[/quote]

и къде видя да демонстрирам нещо такова ??????????????????
                      тва че ти правиш някакви изводи за разтропани бангии са си твои а не мои думи ...

Comment

пma perche' litigate con la radiotocca?
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

мдаа , накъде без мерудията

Comment

Damnant quod non intellegunt

Comment

Ами пент Фиат и Алфа съм карал достатъчно дълго за да си ги съдя съвсем обективно

само на чужди езици , включително и латински нема да се опитвате да се изразявате щото знам перфектно 3 езика и съм завършил 2 филологии които включват и изучаване на латински .

Comment

Working...
                              X