Известие

Collapse
No announcement yet.

БАН за 1 тема - италианските автомобили :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mim
    аз се сещам за един "японец", дето плюе по италианските "кочини", ама още го траем
    Объркала си се мазен турчин е и така изглежда
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

български македонски и сръбски да?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ба ! Тоя си е баш турчин! Там е сглабян

Comment

аз по мазен от Naso не съм виждал

а търтейчо езиците са English , Francais , Italian ама не изучавани в час по трудово обучение а езикова гимназия + университет

Comment

въх жива да не бях )
            липсва ти седийя на френския

ама ти и университет си завършил викаш
            лелиии
            нии тука простити ко да каем

ама само един ли?

Comment

Сфинкс, я са брат, 'земи да ми обясниш какво нередно е направил колегата за да го баннат?! Сравнил е 2 коли. И к'во от т'ва?! Тук не се ли сравняват коли?! Т'ва значи ли, че трябва да се баннва всеки?! Значи, когато кирливите ризи на дадена марка кола се появят на яве - и БАН?! Айде, стига с тея глупости!

П.С. Ако толкова много искаш да плюеш по Алфите (и италианските коли като цяло), пусни си една тема и помоли модовете да не ти я трият, и там си плюй на воля. Поне няма на всеки да му се налага да чете мненията ти във всяка една тема. Като не те кефат италианските коли, защо пишеш в тоя форум?! Или сега, като плюеш по Алфите, трябва ли да те баннат от тоя форум?! Не мисля, че ще е редно! Замисли се малко преди да почнеш да обвиняваш някого!
              Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
              Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
              Alfa Romeo 90 2.0 '87
              sigpic

Comment

Еб..ти - защо нямаш поне един пост в който да не се заяждаш, с който и да било! Ти явно си "мъничко" комплексиран и само се дървиш наляво надясно, с кривото си разбиране за реалност и правота на нещата,мислейки си, че по тоя начин ще почешеш егото си и сам ще се убедиш, колко си велик с безграничната си инфантилност!
                Не мисля ,че на някой си нужен в тоя форум .......... чиста хлебарка!
                те го написаха цензурирано по-нагоре - аз преведох
                Alfa156 Against All

Comment

Не, той просто е НЕмазен и нали знаете, какво става со Сфинк-теро, когато му липсва лубрикант..... не ми се мисли, но пък му разбирам вкиселяването

И на всичкото отгоре... да караш турска кола... от най-безличната марка в света... е много му се е събрало

Comment

които са по паметливи ще си спомянт едно лице jamie което влизаше тук само за да плюе по алфите , по 3 пъти на ден го банваха .

Същото е направил и Бо в Ауди форума и е ясно защо са го Баннали

Пак да попитам вие виждали ли сте някой от другите форуми да влиза в Алфа форума за да "сравнява " тоест да плюе ??
                    Няма , няма и да има защото нашите адмистратори също ще го баннат

Comment

Със Санчо Панса ( Насо) отдавна не споря , то от толкова мас мозъка се е удавил и задушил безвъзвратно и нобратимо

а за най беличната марка в света .... ако не си забелязал това е марката с най много продадени коли в света , или викаш целио свят е заблуден само ти ги разбираш нещата и затова караш 10 годишна "спортна" кола

Comment

Що бе аз там доста се задържах и хората не са лоши не всички там са лошим, но не обичат много 'талянското

Comment

Сфинкс, ти пак не ми отговори, дали и теб трябва да те баннат 'щото плюеш по Алфите....

Аааа, да! И на въпроса за сравнвнието на колите не ми отговори?! И за такова нещо ли трябва БАН?!
                          Alfa Romeo 90 2.0 '87
                          sigpic

Comment

Caro mio сфинскт,
                            nasconditi bastardo perche' non sai come andra' a finire

Comment

Първоначално публикувано от botsos
                              Сфинкс, ти пак не ми отговори, дали и теб трябва да те баннат 'щото плюеш по Алфите....

Аааа, да! И на въпроса за сравнвнието на колите не ми отговори?! И за такова нещо ли трябва БАН?!
                              никакво сравнение не е това , колега е показал само малка част от тов акоето писал в Ауди форума

а това дали трябва да ме баннат .....

не го решавам аз това

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                                Първоначално публикувано от botsos

никакво сравнение не е това , колега е показал само малка част от тов акоето писал в Ауди форума

а това дали трябва да ме баннат .....

не го решавам аз това
                                Аз те питам как мислиш, а не те карам да взимаш репение. Като това е една малка част от писанията на колегата, 'земи ни светни каква е дугата. Но, каквато и да е била, съм сигурен, че не е излязал от нормалния тон!
                                Alfa Romeo 90 2.0 '87
                                sigpic

Comment

Working...
                                X