Известие

Collapse
No announcement yet.

БАН за 1 тема - италианските автомобили :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Viva Alfa Romeo
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Струвамисе че, този пич е не е написал някои данни на Lancia Lybra с точност или аз не разбирам за кой модел става на въпрос.

Сравнение
      Марка: Lancia /Audi
      Модел: Lybra/ A4
      Модификация: SW 2.4 jtd 10V LX /avant 1.9 TDI (5-gang)
      Гориво: дизел /дизел
      Тип каросерия: комби /комби
      Брой врати: 5 /5
      Обем мотор в cm3: 2387 /1896
      Брой цилиндри: 5 /4
      Макс. мощност kW/к.с.: 103/140/ 96/130
      Ускорение 0-100 км/ч: 9.7/ 10.1
      Макс. скорост км/ч: 205/ 208
      Среден разход л/100: 6.9 /5.6
      Обем багажник: 420 /442
      Приблизителна цена
      нов Евро: 27000 /29050
      Година на производство: от 1999 г. до 2002 г. /от 1995 г.
      А иначе всеки кара каквото го кефи и му позволяват възможностите.
      146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
        Първоначално публикувано от Wishmaster
        .......
        Много тенденциозно написано и ....доста невярно. Японските возила пробиват в щатите само защото са по-качствени от АМЕРИКАНСКИТЕ коли, а някой от Вас да е виждап подобни /американски/ возила - те това са най-лошо изработените и сглобени коли на света: огромни луфтове между детайлите, пропуснаи болтове, конструктивни недомислици и не на последно място разход от 6 мили на галон - е кефи ли Ви хамериканското?
        Нищо против японките, даже наопаки /карал съм Хонда/ обаче да пробутвате странение с американското - база няма!
        И е така немските са по-качествени от италянките, но какво от това, няма да ме погребат в нея я или да я завещая на внуците си - нищо подобно, ще я карам 3-5 години и ще взема друга, пак ефтинка и пак стилна /щото ме кефи/...
        ...другото, ми кажете си какво Ви тежи на душичките, колко са Ви мъчили скапаните талянки...те така е кат си купиш боклук - ще те мъчи, дори да е немски боклук - пак мъчи...аз си знам каква ще е следващата ми кола...подобна на предишните , ма Вие си говорете - не пречи!
        Колега извинявай не съм искал по някакъв начин да втълпавям на някой че японското било най най и така нататък. И аз си карам алфата като се счупи си я оправям. То кола дето да не се чупи не знам да има. А от изказвания от сорта тя мойта нам си колко километра минала нам си как варяла и тем подобни от доста време влизат през едното ухо и излизат от другото. И аз съм фен на италианските автомобили харесва си ми алфичката, карам си я пък нека се чупи ще си я прая. Не съм фанал да се дракам с хора каращи други марки и мисля че просто няма смисъл. Извинявам се ако някой се е обидил от предния ми пост. И спирам че много оффтопик направих извинявай че ти омазах темата.

Comment

колеги вие не разбрахте ли, че не се суди по колата за човека, а по човека за колата? Колата ти колко е мръсна, как изглежда или колко е разбрицана зависи от това какъв ти е маниера, дори не какъв човек си като цяло. А не, че като караш Пежо говориш на "р" и кат ти кажат "мерси, боклук" се радваш
          по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Е аз имам и ауди А6,но алфата си е кралица спрямо кревата А6.
            AlfaRomeo-166-2.4JTD EH0590

Comment

Първоначално публикувано от koolio
              Уфффф, пак тръгваме да сравняваме несравними неща!
              Да извъртя темата- кой ще успее да ме убеди, че Ауди А4 1.9 ТДИ 98-ма година е по-рационална покупка от Алфа Ромео 156 98-ма година 1.9 ЖТД.
              Е в това приятелю никой не е способен да ме убеди.Имал съм неудоволствието да карам Ауди А4,и удоволствието да карам 156 и мисля че няма база за сравнение,тотално различни автомобили.Мисля че никога няма да разбера защо хората харесват толко този непослушен автомобил , но е факт.Искам да изкажа едно голямо благодаря на тези хора,защото заради тях ние успяваме да съхраним идентичността на неповторимото изживяване AlfaRomeo
              Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
              Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
              Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
              Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                аз
                една прослокйка лесни каки се кефят на алди ма не и на алфа
                .... ....с колата ли набираш пчеличките?....голям кошер трябва да е

Comment

[quote=Бобби]
                  Първоначално публикувано от "търтей":3ruaklwu
                  аз
                  .... ....с колата ли набираш пчеличките?....голям кошер трябва да е [/quote:3ruaklwu]

късно откри форума иначе щеше да видиш там за ницше кое как
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

[quote=търтей][quote="Бобби":3sradk3q]
                    Първоначално публикувано от "търтей":3sradk3q
                    аз
                    .... ....с колата ли набираш пчеличките?....голям кошер трябва да е [/quote:3sradk3q]

късно откри форума иначе щеше да видиш там за ницше кое как [/quote:3sradk3q]...ще ми е нужен малко превод-"ницше"...по някой път ме зтруднява жаргона ти ...подскажи, или пак ще си затраеш

Comment

ницше

иначе за четенето на ницше е едни мноо стар лаф на компанията
                      ма шъ се сетиш за кво точно иде реч: - ти си умно момче
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                        ницше

иначе за четенето на ницше е едни мноо стар лаф на компанията
                        ма шъ се сетиш за кво точно иде реч: - ти си умно момче
                        ...с тази Уикипедия.....направо ще ми повишиш ценза ....остарях...и пак преоткривам някой неща да е....

Comment

Working...
                        X