Известие

Collapse
No announcement yet.

БАН за 1 тема - италианските автомобили :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SFINKS
    Със Санчо Панса ( Насо) отдавна не споря , то от толкова мас мозъка се е удавил и задушил безвъзвратно и нобратимо

а за най беличната марка в света .... ако не си забелязал това е марката с най много продадени коли в света , или викаш целио свят е заблуден само ти ги разбираш нещата и затова караш 10 годишна "спортна" кола
    Поне имам мозък... а ти поставяш съществуването на твоя под въпрос с това изказване.

Вица за голфа и ферари-то го знаеш ? Да си чувал понятието ширпотреба или казано на "разбираем" от теб език... масмаркет ?
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Айде темичката от тройката - иии кош .
      Аз за три години разбрах едно нещо- Алфа е кола за специално настроени хора -шашави на тотал и непрактични, и когато нормален човек се обърка и си купи това недоразумение рано или късно (по-често рано) започва да мрази , да обижда ,и т.н. и не може да му стане ясно на прагматичния мозък аждеба тия луди алфисти как не виждат че това си е жив скрап.
      Насе пак си неподготвен- точно на Сфинкс колата са модел който се произвежда само в Япония

Comment

Ок извинявам се за турските коли тогаз ! Иначе си много прав докторе ! Виж ми подписта
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
          Ок извинявам се за турските коли тогаз ! Иначе си много прав докторе ! Виж ми подписта
          именно- това в подписа ти е квинтесенцията на всичко казано. Ама има и друго - стара любов ръжда не хваща - колко и да я мразиш се заглеждаш по тая оная

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
            Първоначално публикувано от Naso
            именно- това в подписа ти е квинтесенцията на всичко казано. Ама има и друго - стара любов ръжда не хваща - колко и да я мразиш се заглеждаш по тая оная
            ...като e палавница ...как няма да се оглеждаш
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Аз за три години разбрах едно нещо- Алфа е кола за специално настроени хора -шашави на тотал и непрактични, и когато нормален човек се обърка и си купи това недоразумение рано или късно (по-често рано) започва да мрази , да обижда ,и т.н. и не може да му стане ясно на прагматичния мозък аждеба тия луди алфисти как не виждат че това си е жив скрап.
              Насе пак си неподготвен- точно на Сфинкс колата са модел който се произвежда само в Япония
              Като им глеам луфтовете калник-купе и начина на боядисване по автовозите,точно в Япония се правят,да знайш!!!Еле пристигат от корабите в Гърция А относно недоразумението,мога да ти кажа,че най-големото недоразумение са фолксваген!Аз от зъби не разбирам,ама съм направил няколко двигателя поне и знам криво-лево кое Е и кое не може да бъде кола!По логиката на стадото народ бих си купил народна кола(не ми се дума на немски)!Но логиката на разума надделява!Един поет е написал "Животът труден-народът-прост...."
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Вица за голфа и ферари-то го знаеш ? Да си чувал понятието ширпотреба или казано на "разбираем" от теб език... масмаркет ?[/quote]

къв голф кво ферари кви пет лева , ти имаш самочувствието че ферари ли караш ????? масмаркет.. за разбираеми езици съм сигурен че повечко разбирам от теб
                в италия ходил ли си ? там фиатите и алфите са повече от всички останалии марки взети заедно, съответно френските на най много в Франция и така нататък . А тойота притежават още една марчица наречена Лексъс , а тя е толкова масмаркет колкото си ти...
                огледай се по улиците на България в скоро време фиат и алфа ще станат повече от голфовете даже , щото са по евтини , генерално погледнато от Итлаианските коли по евтини няма , а защо ли ...

Comment

Едно време японците по този начин са влизали по света-най-напред с евтиното!
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                    Като им глеам луфтовете калник-купе и начина на боядисване по автовозите,точно в Япония се правят,да знайш!!!Еле пристигат от корабите в Гърция А относно недоразумението,мога да ти кажа,че най-големото недоразумение са фолксваген!Аз от зъби не разбирам,ама съм направил няколко двигателя поне и знам криво-лево кое Е и кое не може да бъде кола!По логиката на стадото народ бих си купил народна кола(не ми се дума на немски)!Но логиката на разума надделява!Един поет е написал "Животът труден-народът-прост...."
                    абе то вече има ли нещо да го наречеш кола - всичко се разпада след 3 години употреба, и ние купуваме. А за луфтове като говорим миналата зима си бех харесал едно недоразумение -Нисан Примера -те такива луфтове и у ладите нема , иначе беше мейд ин ингланд .

Comment

мейд ин ингланд .
                      ин нигланд ама от индианци най-вероятно
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                        мейд ин ингланд .
                        ин нигланд ама от индианци най-вероятно
                        абе незнам ама за нисана ми казаха че от 15 години леките коли се сглобявали там - се да са се научили, или викаш голямо текучество на кадри

Comment

откъде го измисли това незнам ...с най-евтиното влизат навсякъде китайците
                          а японците винаги са влизали навсякъде с най-качественото за цената си ,нали виждаш къде е разликата

Comment

едно време и американските коли са били по 6 хил долара

Comment

а японците винаги са влизали навсякъде с най-качественото за цената си ,нали виждаш къде е разликата
                              Ти май пишеш преди да мислиш-я се сети колко са качествени от 80-те години като бяха пълни гнилежи!Прочети малко история и тогава ше говориме
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

мале колко си заблуден
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X