If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Със Санчо Панса ( Насо) отдавна не споря , то от толкова мас мозъка се е удавил и задушил безвъзвратно и нобратимо
а за най беличната марка в света .... ако не си забелязал това е марката с най много продадени коли в света , или викаш целио свят е заблуден само ти ги разбираш нещата и затова караш 10 годишна "спортна" кола
Поне имам мозък... а ти поставяш съществуването на твоя под въпрос с това изказване.
Вица за голфа и ферари-то го знаеш ? Да си чувал понятието ширпотреба или казано на "разбираем" от теб език... масмаркет ?
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Айде темичката от тройката - иии кош .
Аз за три години разбрах едно нещо- Алфа е кола за специално настроени хора -шашави на тотал и непрактични, и когато нормален човек се обърка и си купи това недоразумение рано или късно (по-често рано) започва да мрази , да обижда ,и т.н. и не може да му стане ясно на прагматичния мозък аждеба тия луди алфисти как не виждат че това си е жив скрап.
Насе пак си неподготвен- точно на Сфинкс колата са модел който се произвежда само в Япония
Ок извинявам се за турските коли тогаз ! Иначе си много прав докторе ! Виж ми подписта
именно- това в подписа ти е квинтесенцията на всичко казано. Ама има и друго - стара любов ръжда не хваща - колко и да я мразиш се заглеждаш по тая оная
Ок извинявам се за турските коли тогаз ! Иначе си много прав докторе ! Виж ми подписта
именно- това в подписа ти е квинтесенцията на всичко казано. Ама има и друго - стара любов ръжда не хваща - колко и да я мразиш се заглеждаш по тая оная
Аз за три години разбрах едно нещо- Алфа е кола за специално настроени хора -шашави на тотал и непрактични, и когато нормален човек се обърка и си купи това недоразумение рано или късно (по-често рано) започва да мрази , да обижда ,и т.н. и не може да му стане ясно на прагматичния мозък аждеба тия луди алфисти как не виждат че това си е жив скрап.
Насе пак си неподготвен- точно на Сфинкс колата са модел който се произвежда само в Япония
Като им глеам луфтовете калник-купе и начина на боядисване по автовозите,точно в Япония се правят,да знайш!!!Еле пристигат от корабите в Гърция А относно недоразумението,мога да ти кажа,че най-големото недоразумение са фолксваген!Аз от зъби не разбирам,ама съм направил няколко двигателя поне и знам криво-лево кое Е и кое не може да бъде кола!По логиката на стадото народ бих си купил народна кола(не ми се дума на немски)!Но логиката на разума надделява!Един поет е написал "Животът труден-народът-прост...."
Вица за голфа и ферари-то го знаеш ? Да си чувал понятието ширпотреба или казано на "разбираем" от теб език... масмаркет ?[/quote]
къв голф кво ферари кви пет лева , ти имаш самочувствието че ферари ли караш ????? масмаркет.. за разбираеми езици съм сигурен че повечко разбирам от теб
в италия ходил ли си ? там фиатите и алфите са повече от всички останалии марки взети заедно, съответно френските на най много в Франция и така нататък . А тойота притежават още една марчица наречена Лексъс , а тя е толкова масмаркет колкото си ти...
огледай се по улиците на България в скоро време фиат и алфа ще станат повече от голфовете даже , щото са по евтини , генерално погледнато от Итлаианските коли по евтини няма , а защо ли ...
Като им глеам луфтовете калник-купе и начина на боядисване по автовозите,точно в Япония се правят,да знайш!!!Еле пристигат от корабите в Гърция А относно недоразумението,мога да ти кажа,че най-големото недоразумение са фолксваген!Аз от зъби не разбирам,ама съм направил няколко двигателя поне и знам криво-лево кое Е и кое не може да бъде кола!По логиката на стадото народ бих си купил народна кола(не ми се дума на немски)!Но логиката на разума надделява!Един поет е написал "Животът труден-народът-прост...."
абе то вече има ли нещо да го наречеш кола - всичко се разпада след 3 години употреба, и ние купуваме. А за луфтове като говорим миналата зима си бех харесал едно недоразумение -Нисан Примера -те такива луфтове и у ладите нема , иначе беше мейд ин ингланд .
Едно време японците по този начин са влизали по света-най-напред с евтиното!
откъде го измисли това незнам ...с най-евтиното влизат навсякъде китайците а японците винаги са влизали навсякъде с най-качественото за цената си ,нали виждаш къде е разликата
откъде го измисли това незнам ...с най-евтиното влизат навсякъде китайците а японците винаги са влизали навсякъде с най-качественото за цената си ,нали виждаш къде е разликата
Ти май пишеш преди да мислиш-я се сети колко са качествени от 80-те години като бяха пълни гнилежи!Прочети малко история и тогава ше говориме
Comment