Известие

Collapse
No announcement yet.

Глоби за пешеходци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Това 20 не може да ми го хване уреда на колата.
    Щом мръдне стрелката и си над него.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

По мое скромно мнение всички тук са доста интелигентни , не ми е ясно защо се връзват на провокациите на Прасчо и му дават материал да си джвака.
      ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
        По мое скромно мнение всички тук са доста интелигентни , не ми е ясно защо се връзват на провокациите на Прасчо и му дават материал да си джвака.
        Човека си пише - който иска да му отговаря, в противен случай само чете
        Не разбрах само дали има опции да го не вижда някой.
        Last edited by old alfist; d.m.y г., 20:56.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Има цяла групичка, която е приела обед за въздържание.
          Ти не успя ли да устискаш?
          Има опция Старуха, ама ако ти вземеш цитат, пак го четат и тогава се изпускат.
          К.М.

Comment

Аз обети не съм давал и не се съобразявам с никого , освен със собствените си разбирания.Освен това поста ми не беше адресиран към теб.А пък бе продиктуван от някакво вътрешно усещане , което ми подсказа , че те боли .... за пешеходците , колегиалността по улиците,лицензи и най-вече други , единственото ти желание е да демонстрираш риторическите си способности.Има законодателен орган, щом е преценил , че пешеходеца е участник в движението и има задължения - подлежи на санкции , то не виждам какво има да се умува.Аз като кривна ме глобяват , пешеходеца като кривне го глобяват - движим се в една и съща обстановка.Липсата на пешеходен лиценз(книжка) не омаловажава отговорността и не снема вина.Така че , конкретизирай за кои случаи на нарушаване от страна на пешеходеца спориш , защото когато нормален и трезвен на вид човек ми пресича на червен светофар ,хич не го оправдавам за това че е пешеходец - да го глобяват наравно с шофьорите.
            ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Аз обети не съм давал и не се съобразявам с никого , освен със собствените си разбирания.Освен това поста ми не беше адресиран към теб.А пък бе продиктуван от някакво вътрешно усещане , което ми подсказа , че те боли .... за пешеходците , колегиалността по улиците,лицензи и най-вече други , единственото ти желание е да демонстрираш риторическите си способности.Има законодателен орган, щом е преценил , че пешеходеца е участник в движението и има задължения - подлежи на санкции , то не виждам какво има да се умува.Аз като кривна ме глобяват , пешеходеца като кривне го глобяват - движим се в една и съща обстановка.Липсата на пешеходен лиценз(книжка) не омаловажава отговорността и не снема вина.Така че , конкретизирай за кои случаи на нарушаване от страна на пешеходеца спориш , защото когато нормален и трезвен на вид човек ми пресича на червен светофар ,хич не го оправдавам за това че е пешеходец - да го глобяват наравно с шофьорите.
              Конкретизирал съм достатъчно.
              Не съм заядлив, но да те светна, че ораторството е умение да ГОВОРИШ, а риториката е науката за ораторството, аз не говоря тук , а пиша.
              Може дори да съм пелтек и да гласът ми да не е мутирал )))))
              Всичко, което пиша ме вълнува истински, иначе не бих си губил времето, в това число и с хора като теб, на които всичко, р...збираш ли им е ясно)))))
              Като ти е ясно всичко, недей да четеш.
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Еми давай тогава, заради лоша инфраструктура да трепем пешеходци. На първо място за мен е съобразяването с пътните условия.
                Скоростта в градовете трябва да падне на 40, а във вътрешнокварталните улички на 20.
                В градовете магистрали няма.
                Сиси, бате те правата и задълженията на шофьор и пешеходец са ги измислили още в зародиша на демокрацията, гледайте и се учете, не искам после никой да мрънка...: http://vbox7.com/play:24578485
                Last edited by Доко; d.m.y г., 21:38.

Comment

Щом мръдне стрелката и си над него.
                  E, да но тогава вече ще съм превишил скоростта и ще бъда в нарушение - явно ако това влезе в изменението на закона ще трябва да си продам колата и да си търся такава дето отчита под 20.
                  sigpic

Comment

Суси, искам да ми обясниш, с какво съм виновен аз, докато си карам мотора, а една млада (22г.) блондинка пресичаща тичайки на червен пешеходен светофар, за да хване тролея, СЕ БЛЪСКА В МЕН и става мазало?
                    Още повече ме интересува, за какво точно трябва да внимавам АЗ, при положение, че се движа с разрешена от закона скорост, преминавам на зелен светофар, нося каска и притежавам СУМПС с "А" категория?
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Суси, искам да ми обясниш, с какво съм виновен аз, докато си карам мотора, а една млада (22г.) блондинка пресичаща тичайки на червен пешеходен светофар, за да хване тролея, СЕ БЛЪСКА В МЕН и става мазало?
                      Още повече ме интересува, за какво точно трябва да внимавам АЗ, при положение, че се движа с разрешена от закона скорост, преминавам на зелен светофар, нося каска и притежавам СУМПС с "А" категория?
                      Не си оценил, че наблизо има спирка и е възможно някой да излети от някъде, за да хване рейса.
                      Моят инструктор казваше:"покрай спирки минавай с 5 километра в час"
                      К.М.

Comment

Закона за движение по пътищата е за всички участници в движението, независимо с какво се придвижваме - с МПС, с велосипед, пеш, с каруца...
                        Незнанието Му не трябва да оправдава нарушителите !
                        bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Еми давай тогава, заради лоша инфраструктура да трепем пешеходци. На първо място за мен е съобразяването с пътните условия.
                          Скоростта в градовете трябва да падне на 40, а във вътрешнокварталните улички на 20.
                          В градовете магистрали няма.
                          А бе охлюв...знаеш ли човек с каква скорост се движи когато се е забързал...?
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Аз специално за зоните около училищата искам да се въведе ограничение като в щатите, и глобата за нарушение също.
                            Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                              Закона за движение по пътищата е за всички участници в движението, независимо с какво се придвижваме - с МПС, с велосипед, пеш, с каруца...
                              Незнанието Му не трябва да оправдава нарушителите !
                              С колелото е абсурд да ми засичат скоростта, но са ми връхлитали пешеходци странично - такива заспи има.
                              sigpic

Comment

Суска, спирката е от другата страна на булеварда, който пък е с общо 6 /шест/ ленти и има парапет по средата.
                                Аз по никакъв начин не нарушавам закона - какво има да мисля и да предполагам?! Свети ми зелено, движа се в ограничението, редовен съм и няма как да ми мине през акъла, че малоумна девойка ще МЕ БЛЪСНЕ, докато тича да пресича към тролея на спирката
                                sigpic

Comment

Working...
                                X