Първоначално публикувано от old alfist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Глоби за пешеходци
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеПо мое скромно мнение всички тук са доста интелигентни , не ми е ясно защо се връзват на провокациите на Прасчо и му дават материал да си джвака.
Не разбрах само дали има опции да го не вижда някой.Last edited by old alfist; d.m.y г., 20:56.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеПо мое скромно мнение всички тук са доста интелигентни , не ми е ясно защо се връзват на провокациите на Прасчо и му дават материал да си джвака.
Ти не успя ли да устискаш?
Има опция Старуха, ама ако ти вземеш цитат, пак го четат и тогава се изпускат."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Аз обети не съм давал и не се съобразявам с никого , освен със собствените си разбирания.Освен това поста ми не беше адресиран към теб.А пък бе продиктуван от някакво вътрешно усещане , което ми подсказа , че те боли .... за пешеходците , колегиалността по улиците,лицензи и най-вече други , единственото ти желание е да демонстрираш риторическите си способности.Има законодателен орган, щом е преценил , че пешеходеца е участник в движението и има задължения - подлежи на санкции , то не виждам какво има да се умува.Аз като кривна ме глобяват , пешеходеца като кривне го глобяват - движим се в една и съща обстановка.Липсата на пешеходен лиценз(книжка) не омаловажава отговорността и не снема вина.Така че , конкретизирай за кои случаи на нарушаване от страна на пешеходеца спориш , защото когато нормален и трезвен на вид човек ми пресича на червен светофар ,хич не го оправдавам за това че е пешеходец - да го глобяват наравно с шофьорите.ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеАз обети не съм давал и не се съобразявам с никого , освен със собствените си разбирания.Освен това поста ми не беше адресиран към теб.А пък бе продиктуван от някакво вътрешно усещане , което ми подсказа , че те боли .... за пешеходците , колегиалността по улиците,лицензи и най-вече други , единственото ти желание е да демонстрираш риторическите си способности.Има законодателен орган, щом е преценил , че пешеходеца е участник в движението и има задължения - подлежи на санкции , то не виждам какво има да се умува.Аз като кривна ме глобяват , пешеходеца като кривне го глобяват - движим се в една и съща обстановка.Липсата на пешеходен лиценз(книжка) не омаловажава отговорността и не снема вина.Така че , конкретизирай за кои случаи на нарушаване от страна на пешеходеца спориш , защото когато нормален и трезвен на вид човек ми пресича на червен светофар ,хич не го оправдавам за това че е пешеходец - да го глобяват наравно с шофьорите.
Не съм заядлив, но да те светна, че ораторството е умение да ГОВОРИШ, а риториката е науката за ораторството, аз не говоря тук , а пиша.
Може дори да съм пелтек и да гласът ми да не е мутирал)))))
Всичко, което пиша ме вълнува истински, иначе не бих си губил времето, в това число и с хора като теб, на които всичко, р...збираш ли им е ясно)))))
Като ти е ясно всичко, недей да четеш."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕми давай тогава, заради лоша инфраструктура да трепем пешеходци. На първо място за мен е съобразяването с пътните условия.
Скоростта в градовете трябва да падне на 40, а във вътрешнокварталните улички на 20.
В градовете магистрали няма.Last edited by Доко; d.m.y г., 21:38.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЩом мръдне стрелката и си над него.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Суси, искам да ми обясниш, с какво съм виновен аз, докато си карам мотора, а една млада (22г.) блондинка пресичаща тичайки на червен пешеходен светофар, за да хване тролея, СЕ БЛЪСКА В МЕН и става мазало?
Още повече ме интересува, за какво точно трябва да внимавам АЗ, при положение, че се движа с разрешена от закона скорост, преминавам на зелен светофар, нося каска и притежавам СУМПС с "А" категория?sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСуси, искам да ми обясниш, с какво съм виновен аз, докато си карам мотора, а една млада (22г.) блондинка пресичаща тичайки на червен пешеходен светофар, за да хване тролея, СЕ БЛЪСКА В МЕН и става мазало?
Още повече ме интересува, за какво точно трябва да внимавам АЗ, при положение, че се движа с разрешена от закона скорост, преминавам на зелен светофар, нося каска и притежавам СУМПС с "А" категория?
Моят инструктор казваше:"покрай спирки минавай с 5 километра в час""Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕми давай тогава, заради лоша инфраструктура да трепем пешеходци. На първо място за мен е съобразяването с пътните условия.
Скоростта в градовете трябва да падне на 40, а във вътрешнокварталните улички на 20.
В градовете магистрали няма.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеЗакона за движение по пътищата е за всички участници в движението, независимо с какво се придвижваме - с МПС, с велосипед, пеш, с каруца...
Незнанието Му не трябва да оправдава нарушителите !Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Суска, спирката е от другата страна на булеварда, който пък е с общо 6 /шест/ ленти и има парапет по средата.
Аз по никакъв начин не нарушавам закона - какво има да мисля и да предполагам?! Свети ми зелено, движа се в ограничението, редовен съм и няма как да ми мине през акъла, че малоумна девойка ще МЕ БЛЪСНЕ, докато тича да пресича към тролея на спиркатаsigpic
Comment
Comment