Известие

Collapse
No announcement yet.

Глоби за пешеходци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
    Чакай сега, това което съм постнал като информация верно ли е или не е? В сила ли е или не е?
    Признай че си сгрешил вместо да филосовстваш пак.
    За обидчив не знам дали съм, но наистина "клъввам" понякога, признавам си .
    Не е проблем да си изразяваш позицията, но твърде настоятелно я налагаш, дори когато не се приема.
    Нали знаеш, че най лесно е да изглеждаш подготвен, сред хора, които не знаят къде, какво и как да погледнат и които грам пък нямат и понятие за какво спорят. Толкова по-това дали знам за тази алинея.
    Да, тази алинея е в сила и наистина я има.
    п.п. Това не означава, че съм сбъркал.
    Тази алинея имаше съвсем друг текст преди да променят, в нея се съдържаха условия, за подлези, надлези, препятствия ограничаващи преминаването на пешеходци и т.н.
    Приеми този пост за признание, че съм сбъркал.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

E, това не мога да го повярвам - Суско да си признава, че е сбъркал.
      Забавлявайте се бе хора, обменяйте информация, но не тръгвайте по пътя на самоизтъкване и демонстрация на знания и интелект.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        E, това не мога да го повярвам - Суско да си признава, че е сбъркал.
        Забавлявайте се бе хора, обменяйте информация, но не тръгвайте по пътя на самоизтъкване и демонстрация на знания и интелект.
        Това, че рядко се случва да греша, не означава, че нямам сили да си призная.
        Тук случаят е малко по-различен, но понеже виждам, че багерът е човек на истината, на моралът с главно М, си признах.

п.п. Който не работи, не греши.
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Този пример не ВАЖИ.
          Тогава защо пресичам София по Цариградско с 80 или слизам от Витоша до НДК с 80.
          Е, ако това противоречи на закона дали щеше да е така ? Или мислиш че откри топлата вода ?!?
          Суска, колкото си се учил да ръководиш полетите, толкова се учи и да ръководиш автотранспорта.
          bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Между другото от едно време се носи приказка, че добрите авиатори са лоши шофьори, но всяко правило си има изключения.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
              Е, ако това противоречи на закона дали щеше да е така ? Или мислиш че откри топлата вода ?!?
              Суска, колкото си се учил да ръководиш полетите, толкова се учи и да ръководиш автотранспорта.
              Хаха, след като лъвът и хиената са се сбили, на арената кацат един два дръгливи лешояда да кълват.

Ти сам не можа ли да го провериш това бре никчо, та трябваше да чакаш багера. Зае...би. Гоуем си.
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Хаха, след като лъвът и хиената са се сбили, на арената кацат един два дръгливи лешояда да кълват.

Ти сам не можа ли да го провериш това бре никчо, та трябваше да чакаш багера. Зае...би. Гоуем си.
                Я ми прочети постовете... особено наблегни на тоя преди цитата на багера.
                Ми немоа да помна всеки член от закона наизуст бре суска... баси как ме фана... че не съм в час.
                bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Суска, не ми отговаряш?!
                  sigpic

Comment

Няма законодателство, което да те оправдава, че не знаеш законите, когато си ги нарушил
                    както казва Кики и пешеходец може да те претрепе, като се блъсне в теб

как, къде и защо се пресича, се учи в детската градина и предучилищната

но ние си знаем, че на мнозинството им липсват първите 7, нал тъй, също и елементарно чувство за самосъхранение; що да мина 10 стъпала, като мога да преджапам над подлеза; защо да изчакам 10 секунди и да мина на зелено, като мога да припкам и на червено; що да ходя 20м до пешеходната пътека, като мога да си пресичам дето ми е кеф; кой е тоя, дето ще ми каже, какво аз да правя

безнаказаност, високопарие, фюклявщина, липса на уважение към другия и изобщо пълна простащина
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                      безнаказаност, високопарие, фюклявщина, липса на уважение към другия и изобщо пълна простащина
                      Това е валидно за всички участници в движението - повярвай ми.
                      sigpic

Comment

А защо тогава шофьорите да са виновни по презумция?
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          А защо тогава шофьорите да са виновни по презумция?
                          Защото, както писахме преди, се предполага, че те са по-разумните и отговорните, поради факта, че имат тапия за шофьор - не всеки има право да кара, но всеки има право да ходи пеш.
                          sigpic

Comment

Глоби и санкции трябва да има и за пешеходци... всеки шофьор преди да се качи в автомобила се възпитава като пешеходец.
                            Ако го научиш от малък (а що баби, дядовци, майки и бащи влачат невръстна челяд на червено или насред булевардите не е истина), че на пътя може да си прави каквото си ще ... с една тапия за шофьор няма да му се промени манталитета.

Имаше една приказка за едни счупени прозорци...
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Доколкото си спомням, никой в тази тема не е против да има глоби за пешеходци.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Доколкото си спомням, никой в тази тема не е против да има глоби за пешеходци.
                                Прасчо е никой
                                Правилно...

То за законността на ограниченията вече му сипаха... ама ти направо го зарина с храна.
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X