Известие

Collapse
No announcement yet.

Глоби за пешеходци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Неееееееееееееее - с експертизаааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!

Ти да видиш
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Неееееееееееееее - с експертизаааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!

Ти да видиш
      К'вото кажеш, т'ва пишат...

Comment

• Да, така е, корупция има.
        Но съдът изслушва и свидетелски показания.
        Експертизата е само едната част.

---------- Post added at 08:24 ---------- Previous post was at 08:23 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Неееееееееееееее - с експертизаааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!

Ти да видиш
        Куку.............................
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• ВЕрвай си, брато.....
          sigpic

Comment

• Който е със слаби нерви да не гледа.

http://www.vbox7.com/play:7f73a0f9
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Да, така е, корупция има.
              Но съдът изслушва и свидетелски показания.
              Експертизата е само едната част.
              Е не, ти ако си мислиш, че "свидетеля" не взима "пликче", и не сменя или оттегля показание! За какво се точат с години дела?

Comment

• Митко, ютубе.цом ми иска "Вход"....
                sigpic

Comment

• Ми съдържанието не е от приятните не знам как да дам линк директно.Един се маскирал, дебне жена си в къщи, тя като го видя се изплаши и побегна на улицата и една кола я отнесе.После я дават под колата с разбита глава.Затова иска вход.Мисълта ми бе че някой път не знаеш какво да очакваш, като едни хлапета дето скачат от един мост върху рейсовете ама един не уцели, падна зад рейса и го сгази един пикап.Тоя го изтриха.Шофьора верно трябва да внимава но не може да предвиди всичко, винаги има какво да го изненада.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Ми съдържанието не е от приятните не знам как да дам линк директно.Един се маскирал, дебне жена си в къщи, тя като го видя се изплаши и побегна на улицата и една кола я отнесе.После я дават под колата с разбита глава.Затова иска вход.Мисълта ми бе че някой път не знаеш какво да очакваш, като едни хлапета дето скачат от един мост върху рейсовете ама един не уцели, падна зад рейса и го сгази един пикап.Тоя го изтриха.Шофьора верно трябва да внимава но не може да предвиди всичко, винаги има какво да го изненада.
                    Е, разбира се, че си прав, но това не означава, че като изляза на цариградско бих карал с по-занижено внимание, само и единствено, защото съм там. Надявам се сега да разбереш за каво иде реч.

---------- Post added at 09:30 ---------- Previous post was at 09:29 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    Е не, ти ако си мислиш, че "свидетеля" не взима "пликче", и не сменя или оттегля показание! За какво се точат с години дела?
                    Аз мога да отговарям единствено и само за себе си.
                    Аз не бих взел пликче. Но пък не знам какво бих направил, ако някой заплаши близките ми с цел промяна на показанията ми.
                    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Който е със слаби нерви да не гледа.

http://www.vbox7.com/play:7f73a0f9
                      ЪЪъъъ, клипа е гаден ако не е монтаж.

Comment

• Добре бе суска, ако караш мнооого внимателно и ти падне парашутист на предния капак, това предвиди ли го.Нали това искам да кажа с клипа, че не може винаги шофьора да е виновен, и с 5 км да караш и 5 човека в колата да се оглеждате пак може да стане сакатлъка.

Comment

• Днес 29.03.2012 г блъснаха 8 годишно момиченце на пешеходна пътека на бул. Г.М. Димитров. То е в кома.
                          Типичната гнусна ситуация. Автомобилът в дясната лента спира, пешеходците тръгват, а кретен решава да задмине спрелия автомобил и размазва "подлъганите" да пресекат хора в лявата лента. Аман от тъпаци, които все бързат за някъде. Е, да никой не е застрахован от изкачащи деца на пешеходни пътеки, нали? Ограничението там е 40 км!!!!!
                          И тук сигурно е виновна инфраструктурата, а?
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Днес 29.03.2012 г блъснаха 8 годишно момиченце на пешеходна пътека на бул. Г.М. Димитров. То е в кома.
                            Типичната гнусна ситуация. Автомобилът в дясната лента спира, пешеходците тръгват, а кретен решава да задмине спрелия автомобил и размазва "подлъганите" да пресекат хора в лявата лента. Аман от тъпаци, които все бързат за някъде. Е, да никой не е застрахован от изкачащи деца на пешеходни пътеки, нали? Ограничението там е 40 км!!!!!
                            И тук сигурно е виновна инфраструктурата, а?
                            Случаят е като за учебник!
                            Дядо си води внучето, то се отскубва, изкача рязко на пешеходната пътека.
                            Шофьора в първата лента вижда ситуацията и спира. Тоя в съседната лента не и го забърсва.
                            Казуса има решение на Върховния съд от 1974 или 1976год.
                            Дори и автомобила да се движи с по-малко от допустимата скорост, то водача не е могъл да го види и реагира.
                            В ситуацията е виновен дядото и не виждам защо всинят шофьора.
                            Прави впечатление, че на път с две платна има зебра. Това е масово у нас. Навсякъде по света такива пътища се правят за по-голяма пропусквателна способност.
                            Тая ситуация може да споходи всекиго от нас и няма нищо общо с дисциплината, вниманието и прочие!
                            Просто си контролирайте децата, домашните любимци, патките, жените и тям подобните!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Шофьора в първата лента вижда ситуацията и спира. Тоя в съседната лента не и го забърсва.
                              Дори и автомобила да се движи с по-малко от допустимата скорост, то водача не е могъл да го види и реагира.
                              Прави впечатление, че на път с две платна има зебра. Това е масово у нас. Навсякъде по света такива пътища се правят за по-голяма пропусквателна способност.
                              Тая ситуация може да споходи всекиго от нас и няма нищо общо с дисциплината, вниманието и прочие!
                              Просто си контролирайте децата, домашните любимци, патките, жените и тям подобните!
                              Не си прав изобщо.
                              Случаят е следният.
                              Автомобилът в дясната лента спира, Детето тръгва и в лявата лента никой не спира. Нещо повече, навъди се с идиоти, които се дразнят когато някой спре и тръгват да го изпреварват и става мазало.
                              Десетки такива случаи съм виждал.
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Не си прав и според мен.
                                Факта, че някакъв автомобил вдясно е спрял на платното, дори и да не виждаш маркировката и знаците трябва да изостря вниманието.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X