Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Какво се очудваш - простия народ се манипулира най-лесно
    sigpic

Comment

учудвам се че ТУК има много прост народ ...
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Един колега беше писал в един от разделите, че форумът изпростява от ден на ден. Чета глупостите на колегата SFINKS и се убеждавам в правотата на преждеспоментатия съфорумник. Преди да изпадаш в пуберска екзалтация ти и другите хайдути, си дайте сметката кой има интерес от ДПС и от насъскването на етносите в България. Турция? Пфффф... ами те са ни съюзник в НАТО, тъй че това отпада. И да искат няма какво да вземат от нас (освен туристите, които все повече се убеждават колко по-добре е лято в Тюркие, отколкото лято по мутренското ни крайбрежие). БКП създаде ДПС и сега си я куптивира повече от успешно и манипулира овчедушното население на родината. И още нещо, чичовци по Иван Вазов, с омраза, разделение и потисничество нищо не се постига. Евтината пропаганда не решава проблема, само дава хляб на форумните хайдути. Разните примати, които се появяват от клипчето не ме плашат. Плаши ме апатията на нашенеца и разбирането, че всичко в този живот е предначертано. По лошата схема.

П.С. Атака били това и онова, Атака са Слави Бинев, а въпросният е част от цирка в милата ми родина. Цирк "Смях през сълзи"
        Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от MrX
          До кога ли, до тогава докато ме съветват да напусна родината си защото не ми харесва турското и циганското владичество, докато ме убеждават, че политик може да ни "оправи", докато всички са разгневени по маси, форуми, блогове и т.н. а когато се изисква намесата им казват пас и удрят поредната ракия.Няма да се оправим, защото не искаме да се оправим, наведената позиция винаги е била по-удобната поза от изправената!
          че нали тези ни навееждат все по вече та да могат да ни "оправят" и да се чустваме щастливи
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
            Един колега беше писал в един от разделите, че форумът изпростява от ден на ден. Чета глупостите на колегата SFINKS и се убеждавам в правотата на преждеспоментатия съфорумник. Преди да изпадаш в пуберска екзалтация ти и другите хайдути, си дайте сметката кой има интерес от ДПС и от насъскването на етносите в България. Турция? Пфффф... ами те са ни съюзник в НАТО, тъй че това отпада. И да искат няма какво да вземат от нас (освен туристите, които все повече се убеждават колко по-добре е лято в Тюркие, отколкото лято по мутренското ни крайбрежие). БКП създаде ДПС и сега си я куптивира повече от успешно и манипулира овчедушното население на родината. И още нещо, чичовци по Иван Вазов, с омраза, разделение и потисничество нищо не се постига. Евтината пропаганда не решава проблема, само дава хляб на форумните хайдути. Разните примати, които се появяват от клипчето не ме плашат. Плаши ме апатията на нашенеца и разбирането, че всичко в този живот е предначертано. По лошата схема.

П.С. Атака били това и онова, Атака са Слави Бинев, а въпросният е част от цирка в милата ми родина. Цирк "Смях през сълзи"
            пък ако и ми разтълкуваш какво се напъваш и искаш да изкажеш ....
            2 свързани изречения няма в твоят пост . ако не можеш да изкажеш смислено в писмен вид тва което е в главата ти кажи .. ще помагаме с каквото можем .

както казах в Б-я от политика и футбол всички рабират .. ама не съвсем ..

а на теб и останалите такива като теб искам да кажа само:

гласувайте за Български партии на следващите избори , коя точно да е партията надявам се да ви стигне "разбирането" на политиката

Comment

Не ми е ясно защо като се постави някоя болна тема за дискусия ,винаги първата реакция на голяма част то съфорумците е да скачат един срещу друг?????И така какъв мислите ще е резултата?Ако не се сещате мога да подскажа-точно такъв,какъвто управляващите биха искали,малкото останали българи да се насъскат един срещу друг и......формулата "разделяй и владей" да сработи с пълна сила.
              Според мен и колегата SFINKS i колегата morfius са прави , всеки ги вижда по свой начин нещата ,но всъщност става дума за едно и също,а извода от него е:
              Да се гласува, а след това да не се пасува.И ние избирателите да упражняваме контрол над управниците ни.
              ...иначе сме меко казано обречени

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

темата се казва ДОКОГА ?
                тва което лъха от постовете на повечето дето се опитаха да се изкажат е : ВО ВЕКИ ВЕКОВ , Амин .

Comment

А от твоите постове изглежда, че не знаеш каква е ролята на Атака в политиката, че не знаеш, какво се случва около Герб, че се поддаваш на евтини манипулционни трикове под формата на етнически ориентирани провокативни материали и т.н..... ама какво от това
                  sigpic

Comment

виж сега , както казах от политика всички разбират , явно и ти не правиш изключение

тва дето се опитвам да ви кажа е толкова просто че явно е прекалено просто за да го схванете а именно :

гласувайте за Български партии ( която си изберете) , по този начин ДПС ще са жалко малцинство с 10-15 депутата в следващото народно събрание и ще са 9 та дупка на кавала .
                    Кое не схващаш в тая проста аритметика ??????????????????????????

Аз предпочитам да ме крадват Волен и Бойко даже и бай Серго и Костов , но не и рязаните

Comment

Аз това много добре го знам и ясно разбрах, какво искаш да кажеш, НО казах, че от постовете ти изглежда друго
                      sigpic

Comment

Мъдрецо SFINKS, ДПС винаги са в комбина, правило ли ти е впечатление? С кой, правило ли ти е впечатление? Тъй като трудно свързваш , да ти го кажем - с партиите, представители на българския етнос. Прави си сам изводите. А и това, че си готов да те краде този и онзи, действително говори лошо за перспективите пред България. Щото и други са на този акъл.
                        Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                          виж сега , както казах от политика всички разбират , явно и ти не правиш изключение
                          Ти също
                          Всъщност има ли област,в която да не си защитил научна дисертация ?
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
                            Мъдрецо SFINKS, ДПС винаги са в комбина, правило ли ти е впечатление? С кой, правило ли ти е впечатление? Тъй като трудно свързваш , да ти го кажем - с партиите, представители на българския етнос. Прави си сам изводите. А и това, че си готов да те краде този и онзи, действително говори лошо за перспективите пред България. Щото и други са на този акъл.
                            Лелееее ..... ма вече наистина взе да ми писва

първо

не се нарича комбина а коалиция , и е така защото са силно парламентарно представени а това е така защото Българите не гласуват .
                            Ако са мижава дребна паралментарна групичка с 10 човека никой няма да им обърне внимание защото ще са много малки за да свършат работа на някой от големите който няма достатъчно голям брой депутати за да има мнозинство .

второ

да , готов съм да ме краде този и онзи но не и рязаните
                            ако не знаеш да те осветля че политиката се прави от хора с пари за да направят повече пари за сметка на народа
                            така е по цял свят , даже наще политици са пълни аматъори в това как се крадат пари

Comment

Само едно се моля-Родопите, да не се повтори сценария с Косово
                              В родопите турците се множат като зайци,докога ли Дотогава когато всички българи излезат да гласуват,а не да викат няма за кого.
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                              Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
                                Само едно се моля-Родопите, да не се повтори сценария с Косово
                                В родопите турците се множат като зайци,докога ли Дотогава когато всички българи излезат да гласуват,а не да викат няма за кого.
                                И като идеш да гласуваш като контрацептив ли ще им подействаш или ще ги превърнеш в
                                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                                X