If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фиат уно 1.4 бенз, , яко газене извънградско на бензин за левче София сънито 3:10 ч. макс 6.5 едно време беше по спокойно и нямаше много коли...
Оооо господин всезнайко, взе да липсваш, кво пак смешно видя кат ти е смешно искаш ли взимам фиатчето заставаме на караулката и тръгваме до Кубан, да видиме фиата вдига макс 180 надолу и 160 на големите байри. Да не стане само като с един приятел тогава взел си гъзарския голф 3 и той така се хилише на моя изпърдял италянски курник, но после изкарах аванта 6 дена море плюс на него му се смяха за разход от 10 и закъснението му с 30 мин, и великата немска индустрия която била с класи над мойта щайга и на връщане всички искаха при мен се возат заради разхода
Бе ти си си вярвай щом искаш че за 3 часа и 10 минути ще стигнеш до сл. бряг с фиат 1.4 не може , даже целият път да е празен... преди както казваш имало по малко движение . Кога е това преди ? Преди 20 години ли ? И преди да ти припомня че нямаше толкова магистрала кокото сега и се минаваше през още 100 села. Можеш да си го повтаряш тва за 3:10 колкото искаш , може някой и да ти повярва ,само на мен не ми ги разказвай тия приказки щото тоя път съм го минавал 1000 пъти пъти повече от теб с всякакви коли
ВО, давай да слагаме бас
Търтея ще дойде да кара заедно с С-класата, да направим и едно сравнение между двете
Слагам веднага.
Само за разхода не си ме разбрал май.
Някъде да съм казал, че харчи толкова с тази скорост?
При тази скорост средния разход беше 7.4 на Мерото.
За всичко останало слагаме една пара хубава и сме в джаза. Няма абсолютно никакъв проблем.
Става въпрос за средната скорост от София до Несебар.
И шофьора няма да съм аз.
и от къде до къде точно?
караулка софия светофара несебър или?
щото си има бая значение
Да ги кажем от Горублянско ханче до табелата на Несебар.
Реалния разход не го засекохме (не наляхме в резервоара от бензиностанцията), защото се върнахме със същия резервоар, при "нормално" каране. Разхода е този, който показва борд компютъра.
Бе ти си си вярвай щом искаш че за 3 часа и 10 минути ще стигнеш до сл. бряг с фиат 1.4 не може , даже целият път да е празен... преди както казваш имало по малко движение . Кога е това преди ? Преди 20 години ли ? И преди да ти припомня че нямаше толкова магистрала кокото сега и се минаваше през още 100 села. Можеш да си го повтаряш тва за 3:10 колкото искаш , може някой и да ти повярва ,само на мен не ми ги разказвай тия приказки щото тоя път съм го минавал 1000 пъти пъти повече от теб с всякакви коли
Аз ти предложих да пробваме ти нещеш. Тоя път не си го минавал повече от 200 пъти от мене и мога да ти кажа че както преди нямаше много магистрала, така и можеше да стигна за това време с кола 1.4 а сега като има магистрала и кво не мога да стигна за това време с бая по мошна кола, защото между Стара Загора и Венец е толкоз натоварено че не може почти да се изпреварва докато нощно време например пак е горе долу постижимо ако не те е шубе от куки
BO, обзалагаме ли се?!
1. Горублянско ханче - табела Несебър - 3 часа по хронометър
2. Горублянско ханче - табела Несебър - 1*0км/ч средна скорост по хронометър
3. Горублянско ханче - табела Несебър - 7.5л. среден разход засечен пълно-пълно
Ако хронометъра засече над 3часа - губиш.
Ако скоростта е под 1*0км/ч - губиш.
Ако разхода е над 7.5л. - губиш.
Трите условия важат само заедно, НЕ поотделно - дори само едно да не е изпълнено - губиш
Хайде, днес се прибрах малко от разходка.
Минах 500км, от които 250 на магистрала другите 250 на първокласен път.
На магистралата карах с 170км/ч.
На първокласния път с до 120км/ч.
разход 6.1.
Карайте си бързите бензинови бегачки
Не, че нещо ама и мойта кола дава такъв разход извънградско с такива скорости, нищо, че е "бърза бензинова бегачка" А е 1.8 16V
По бордови комп (който колкото пъти да съм го засичал все вярно показва) съм падал на 5,8 извънградско, през нощта Дали ми е по-евтино?
Ей това е твърдение вече.
Ако искаш да слагаме двете коли на старта. Пълним до горе в София и примерно в Стара Загора пак.
Да те видим къде ще ти е разхода 6.1.
Аз определям темпото и ти гарантирам разход поне 10
Един такъв с БМВ 520и ми се хвалеше как колата му като я мачка на магистралата не могла да мине 10 разход. Добре, че ми беше приятел и на път за морето резултат - 14 хехехе
Ти като гледам си велик капацитет за това смятам само да ти отговоря, че съм напълно съгласен да "ги сложиме на чертата" Веднага щом сменя свещите ще се свържа с тебе и ще направиме работата НО се надявам да няма тъпи оправдания, щото един такъв същия като тебе с хипер-мега-гига икономичната печка веднъж пак така като тебе не вярваше ама му се наложи да зарежда цял резервоар (моя е малък, само 55 литра е...при 2,15 сметни колко да си приготвиш)
Единственото ми условие е да караме с точно 130 км/ч през цялото време (това е ограничението все пак) и КАТО се окаже, че моя разход е ПОД 6.0 БЕНЗИН ти да ми заредиш бензин за пътя наобратно и като дойдем в София да ми заредиш още един пълен резервоар
За останалото нямам време и нерви в момента да ти пиша, ама като гледам няма и смисъл
П.П.: а да ми сравняваш разхода на 895 кила кола с 1.8 16V двигател с 1500 кила кола на задно с 2.0 20V двигател ........ без коментар
...аз това разтояние съм го взимал за 72 часа, с 2 преспивания ..с всичките му там мурафети ....много се бях зайграл ...някой няма ли да се обзаложи с мен
боби бате мноо си бързал
не е добре тая работа
другия път по-бавно :P
...колкото по бавно, по арно ми е на душата ...едно време и на мен ми залепваше седалката за гърба и като слезна на "Слънчев бряг"...2- дена нямах нужда от шезлонг ...но сега си пазя бъбреците...и по често спирам за бира...
Хайде, днес се прибрах малко от разходка.
Минах 500км, от които 250 на магистрала другите 250 на първокласен път.
На магистралата карах с 170км/ч.
На първокласния път с до 120км/ч.
разход 6.1.
Карайте си бързите бензинови бегачки
Не, че нещо ама и мойта кола дава такъв разход извънградско с такива скорости, нищо, че е "бърза бензинова бегачка" А е 1.8 16V
По бордови комп (който колкото пъти да съм го засичал все вярно показва) съм падал на 5,8 извънградско, през нощта Дали ми е по-евтино?
Ей това е твърдение вече.
Ако искаш да слагаме двете коли на старта. Пълним до горе в София и примерно в Стара Загора пак.
Да те видим къде ще ти е разхода 6.1.
Аз определям темпото и ти гарантирам разход поне 10
Един такъв с БМВ 520и ми се хвалеше как колата му като я мачка на магистралата не могла да мине 10 разход. Добре, че ми беше приятел и на път за морето резултат - 14 хехехе
Ти като гледам си велик капацитет за това смятам само да ти отговоря, че съм напълно съгласен да "ги сложиме на чертата" Веднага щом сменя свещите ще се свържа с тебе и ще направиме работата НО се надявам да няма тъпи оправдания, щото един такъв същия като тебе с хипер-мега-гига икономичната печка веднъж пак така като тебе не вярваше ама му се наложи да зарежда цял резервоар (моя е малък, само 55 литра е...при 2,15 сметни колко да си приготвиш)
Единственото ми условие е да караме с точно 130 км/ч през цялото време (това е ограничението все пак) и КАТО се окаже, че моя разход е ПОД 6.0 БЕНЗИН ти да ми заредиш бензин за пътя наобратно и като дойдем в София да ми заредиш още един пълен резервоар
За останалото нямам време и нерви в момента да ти пиша, ама като гледам няма и смисъл
П.П.: а да ми сравняваш разхода на 895 кила кола с 1.8 16V двигател с 1500 кила кола на задно с 2.0 20V двигател ........ без коментар
Наистина тази тема е много тъпа.
Може да дадеш с тази скорост и този разход. Аз не съм казал нещо противно.
Просто ти казах, че може на Стара Загора да дадеш над 10 с темпото след мен. Чети какво съм написал и тогава коментирай.
Дай да се влачим и с 90 ако искаш.
С Бравата ми точно с тази скорост съм правил най-икономичен разход точно до Пловдив, на магистралата крака настроен на 89-91км/ч.
Разход 3.8 доказан! Със свидетели! Дай си твоя най-икономичен разход!
КИКИ
За времето на пътуване и средната скорост може да навия човека да го демонстрира при хубави финансови залози от твоя страна.
За разхода, не мога да гарантирам, че на колонката като спрем ще бъде този. Това не съм го потвърдил, не съм го видял с очите си. Това съм го видял на борд компютъра толкова пише.
Comment