Известие

Collapse
No announcement yet.

За Бензина и Дизела - митове и реалности

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• както ти казах карали сме ги тия мотори с механичната инжекция
    даже сме ги отварале
    тва че е на 20 години не я прави лоша разработката

но капацитет?
    икономия???
    стегни се
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• 1.8Т го има и с 225к.с.
      sigpic

Comment

• в мазерати кики нали

Comment

• [quote=Gogata]
          Първоначално публикувано от Kingpin
          Първоначално публикувано от Gogata
          Първоначално публикувано от "ShoxXx":27p5zx42
          Остави бе братче, аз като чух, че 1.8Т двигателя е кенеф вече мисля да се тресна някъде и да си купя велик Алфов двигател за TT-то!
          Толкова са велики първите поколения на този двигател,че един TS има по-добри показатели!Нещата при по-новите са различни,но говорихме за първите все пак...Както и да е!Разни хора,разни идеали!

Боже, Боже.....ти, човече, си ужасно измъчен психически ми се струва Ти изобщо знаеш ли кои са предшествениците на 1.8Т ?????????
          Добре човеко със здрава психика,разясни ми ?!?
          1.8Т всъщност е доста сериозна модификация на КР, PL, ADL, ABF (който е 2.0) Чувал ли си за тия двигатели???
          Не знам колко сериозна модификация е,но да направиш двигател 1.8 с турбо,който е 150 к.с е уникално постижение![/quote:27p5zx42]

Баце ти с всеки изминал пост доказваш какъв НЕкапацитет си Не ми се обиждай, ама си е така По принцип политиката на всеки един себеуважаващ се автопроизводител, заслужил респект в средите си, е да ПРОДАВА автомобили, които са надеждни, здрави, качествени и на достъпна за това, което се предлага цена. 1.8Т двигателят започва от 150 к.с. и стига до 224 к.с., но аз съм сигурен, че ти си запознат с това. Ама от 1.8 с турбо ше каеш, че е ебати уникалното постижение да изкараш 224 коня ли? Мога да ти дам ужасно много примери как от 1.8Т със заводски карантии се изкарват по 340++ коня, просто с помоща на турбинка, кулерче, контролерче и все такива "козметични" нещица

Comment

• 1.8Т го има в
            150 Audi A3, A4, A6, TT, Golf 4, Skoda Ocatavia, Seat Leon
            180 Audi A4, A6, TT, Skoda Octavia RS, Seat Leon Cupra
            210 Audi S3
            225 Audi S3, TT, Seat Leon Cupra R

И сигурно съм изпуснал някоя друга
            www.facebook.com/workshox

Comment

• Superb, Passat, Ibiza
              sigpicex
              147Q2
              300bhp/606nm
              Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• абе изобщо 1,8 т най-доброто мотор

Comment

• Първоначално публикувано от търтей
                  абе изобщо 1,8 т най-доброто мотор
                  Е,че не е ли,ще накажи Вагона :P

Зависи от задкормилното много.
                  Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                  EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                    Първоначално публикувано от търтей
                    абе изобщо 1,8 т най-доброто мотор
                    Е,че не е ли,ще накажи Вагона :P
                    ега не

Comment

• [quote=Kingpin][quote=Gogata]
                      Първоначално публикувано от "Gogata":1xem6r9m
                      Първоначално публикувано от "ShoxXx":1xem6r9m
                      Остави бе братче, аз като чух, че 1.8Т двигателя е кенеф вече мисля да се тресна някъде и да си купя велик Алфов двигател за TT-то!
                      Толкова са велики първите поколения на този двигател,че един TS има по-добри показатели!Нещата при по-новите са различни,но говорихме за първите все пак...Както и да е!Разни хора,разни идеали!

Боже, Боже.....ти, човече, си ужасно измъчен психически ми се струва Ти изобщо знаеш ли кои са предшествениците на 1.8Т ?????????
                      1.8Т всъщност е доста сериозна модификация на КР, PL, ADL, ABF (който е 2.0) Чувал ли си за тия двигатели???
                      Не знам колко сериозна модификация е,но да направиш двигател 1.8 с турбо,който е 150 к.с е уникално постижение![/quote:1xem6r9m]

Баце ти с всеки изминал пост доказваш какъв НЕкапацитет си Не ми се обиждай, ама си е така По принцип политиката на всеки един себеуважаващ се автопроизводител, заслужил респект в средите си, е да ПРОДАВА автомобили, които са надеждни, здрави, качествени и на достъпна за това, което се предлага цена. 1.8Т двигателят започва от 150 к.с. и стига до 224 к.с., но аз съм сигурен, че ти си запознат с това. Ама от 1.8 с турбо ше каеш, че е ебати уникалното постижение да изкараш 224 коня ли? Мога да ти дам ужасно много примери как от 1.8Т със заводски карантии се изкарват по 340++ коня, просто с помоща на турбинка, кулерче, контролерче и все такива "козметични" нещица [/quote:1xem6r9m]

Да живеее ВАГ и неговите великолепни творения!
                      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Лелелеле тука много смях,тази тема треа да се сложи като важна за хумор
                        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                        EX`146 2.0 16v TS

Comment

• [quote=Gogata][quote=Kingpin][quote=Gogata]
                          Първоначално публикувано от "Kingpin":ou7k5dck
                          Първоначално публикувано от "Gogata":ou7k5dck
                          Първоначално публикувано от "ShoxXx":ou7k5dck

Не знам колко сериозна модификация е,но да направиш двигател 1.8 с турбо,който е 150 к.с е уникално постижение![/quoteu7k5dck]

Баце ти с всеки изминал пост доказваш какъв НЕкапацитет си Не ми се обиждай, ама си е така По принцип политиката на всеки един себеуважаващ се автопроизводител, заслужил респект в средите си, е да ПРОДАВА автомобили, които са надеждни, здрави, качествени и на достъпна за това, което се предлага цена. 1.8Т двигателят започва от 150 к.с. и стига до 224 к.с., но аз съм сигурен, че ти си запознат с това. Ама от 1.8 с турбо ше каеш, че е ебати уникалното постижение да изкараш 224 коня ли? Мога да ти дам ужасно много примери как от 1.8Т със заводски карантии се изкарват по 340++ коня, просто с помоща на турбинка, кулерче, контролерче и все такива "козметични" нещица [/quoteu7k5dck]

Да живеее ВАГ и неговите великолепни творения! [/quoteu7k5dck]

Абе ВАГ си има доста революционни и гениални творения, също както и пълни издънки...писах ти, защото онова, дето каза за 1.8Т беше пълна тъпня и просто нямаше как да се сдържа Все пак като си в сектата няма отърване и ние всички го доказваме

Comment

• Важното е хората да си карат вагон-ресторантите и туин спарковете...
                            Сичко друго е мани беги...бегай мани!

Comment

• как бе
                              1,8 Т най-доброто мотор
                              колко пъти да го повтарям

2.0 т е още по-добър
                              ама в мазерати

Comment

• Днеска един SL55...