Известие

Collapse
No announcement yet.

Слизате ли да се биете по пътищата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ролята на оръжието е да всява респект- пише го и в закона. Когато го нося го нося така че да се вижда без да го вадя- достатъчно е и за пред идиоти и за пред полицаи- стига им да не знаят кой си а факта че не го вадиш още повече натежава. А за едно чукване или засичане да се биеш си е балкански синдром

Comment

Днеска на един светофар тука във варна не видях какво е станало ама 4ма смешници някви пишлемета с едно ауди а8 бяха тръгнали да бият едно момче с едно ситроенче, до бой не се стигна ама евала на момчето не им се даде на тия дето се правят на големите гъзари пък беше сам
      Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Първоначално публикувано от kalata8
        Днеска на един светофар тука във варна не видях какво е станало ама 4ма смешници някви пишлемета с едно ауди а8 бяха тръгнали да бият едно момче с едно ситроенче, до бой не се стигна ама евала на момчето не им се даде на тия дето се правят на големите гъзари пък беше сам
        Такива не си заслужава да се бие човек с тях . Просто на следващия светофар може да се озоват избутани на червено в средата на кръстовишето пред някой КРАЗ примерно .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

!

Първоначално публикувано от kalata8
          Ами аз затова имам бухалка в колата, като слязат повече от двама слизам с батата! А тя е внушителна и повечето се отказват. А както каза колегата synny2006 може да се окажат в кръстовището на червено
          Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
          Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

ей колеги,малко я бяхме позабравили тая тема но след вчерашен почти инцидент реших да споделя.та излизам от шумен и чакам на стоп за вързване в главен път и пред мен профучава кадет натъпкан със сено до тавана,тръгвам по главния и карам с около 60-70км/ч и настигам кадета,изведнъж той наби контрите и аз едвам реагирах на спирачките,бяхме на около20м и овладях колата,но той не спря нито даде мигач да го изпреваря и пак отпраши.викам на жената-тоя кви ги върши?след малко пак същия номер и започна да шава из пътя,по 1 време ми махна с ръка да го изпреваря,малко не беше удобно щот бяхме на завой без видимост но предположих че има проблем с колата и тръгнах,тъкмо го изравнявам и той хуква към мен и в последния момен жената изкрещя и на косъм от него и от мантинелата.излязох пред него и набих кюстека,той също но като му видях оплашената физиономия ми дожаля и се размина със споменаване на мойчиното му отверстие.май беше гипс,ако карахме бързо сигурно щяхме да се тряснем в парапета.1 апел към всички ,нека тези устройства около волана се използуват по предназначение,кола е на всеки може да си случи,ни с ръце като велосипедисти.

Comment

Аз на бой рядко скачам, но отскоро се научих да псувам, и яко им тегля майни.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от DeViL145 Покажи съобщение
                По принцип не слизам ама ... случвало се е. По-често ги псувам и ги нервя.
                Дам и аз съм така ама ако стане нещо по сериозно и някои вземе ми налети, без бой не се давам колкото и да е просташко
                Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                sigpic

Comment

Возя се аз при 1 приятел на скутерче....караме си по едно време некаф с тея малките бусчета Део ли са кфо както си кара с 40 реши да натепа спирачките и да паркирва ..ок щяхме се пребием но тръгнахме от другата страна при което тоя пак ни засече, несе здържах аиде 1 сред пръст и тоя от вътре некаф мазен гаден арабин с катинарче слиза от буса да ни гони (добре че скутера не огасна щото тогава ако гаснеше..) ама не успя, при което моя приятел се стресна и вика "Дръж" аз отговарям "Кфо" и докато се усетя приятела искочи в храстите а аз вханах кормилото...поглеждам зад мен тоя ме гони даже готов да ме блъсне викам си е са ти ебах мамата арабска ковем спирачки, скапаният бус докато спре ....спира тоя, слиза разгневен с стегнат юмрук....тамън да стигне до мен и хпаааа аиде бягаи с скутера ...(ебаси глупака кфо си мисли че ше го чакам да ме бие) да фара не ми работеше и през ноща с 60 през заспалити полицаи се насрах ама му избягах (На другата сутрин на буса му нямаше ролбара) Защо ли

B&B Racing | bb-racingteam.com
                  Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Абе ако е за бои и прави простотии по патиа ако 6те и 200 кила да е слизам и му вкарвам ра4ките,колкото и проста6ко да е.Кво да 4акам да мине отгоре ми и евала да му дам.Има такива дето да го пребие6 му е малко.
                    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• !

Вчера интересна случка!
                      Карам си аз, и изведнъж колите спират! Започнаха да се движат само в едното платно а има Три. След като дойде моя ред да мина, забелазах някакво ауди а8 ама от новичките. И от него слизаха 4-ма бая големички.. а пред тях една дачия слиза ЕДИН. Не толкова едър. След като подминах кръстовището познах че този с дачията е един приятел. Помислих се за безсмъртен и викам ще се върна. Обърнах в средата на кръстовището и се връщам. Слизам аз и какво да видя?
                      От онези един паднал, втория на колене а третия и четвъртия вътре в колата. Защо ли са се прибрали? Ами само да вметна че момчето е БИВШ служител на Спор (спец частите) пенсиониран по болест. Не съм си представял че един ''обикновен'' човек може да накаже така грубо 4-ма здравеняци. Ама мноо ме накефи.....
                      Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                      Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• аз не съм конфликтен,НО винаги има едно "но" си държа между седалката и вратата един чук и няколко инструмента за "всеки случай" какви ли не глупаци има на пътя обаче скочат ли ви на бой винаги тръгвайте от 1:0 за вас не чакайте хаха
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

• М

Може и да е просташко, ама като требва слизам и наказвам. Ще ви дам един пример, а пък Вие кажете дали съм прав или не: Карам по бул. Сливница и спирам на светофара на Орион за ляв завой, крайна лявя лента. Светва зелено и аз тръгвам да си праа завоя. В един момент некво дупе с опел астра тип-пернишки тунинг минава на косми от мен и банкета като изпреварва колоната в насрещното платно. Успях да избегна удар и на следващия светофар спирам до него и го питам какво прави, мисли ли въобще като кара , тоо с неква ехидна усмивка ми вика: Бегай бе педал, гледай си пътя да не те пребия и ми показа среден пръст. Тъпата кучка до него си умре от кеф. Казвам: мери си приказките! а той слиза от опела и идва към мен с думите: къв ти е проблема бее! Казах само: са ше видиш къв ми е проблема! Причерня ми от злоба! Слезнах и го смазах от бой! Не можех да се спра! Удрях като полудел. Кучката се разпище се едно я дерат. Викам и: са що не се смееш бе пача! Млъкни! Счупих му средния пръст да не може до го показва вече, качих се на колата и си тръгнах. Адреналина ми се беше дигнал на макс. Идваше ми да се върна и да то свия до неузнаваемост. Не съжалявам за това и до ден днешен. Кретените трябва да се мачкат. Сигурен съм, че този вече ще внимава повече. Аз лично ще продължавам, пък Вие ако искате ме обвинявайте. Просто чуството за справедливост в мен е много силно развито!
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                            Може и да е просташко, ама като требва слизам и наказвам. Ще ви дам един пример, а пък Вие кажете дали съм прав или не: Карам по бул. Сливница и спирам на светофара на Орион за ляв завой, крайна лявя лента. Светва зелено и аз тръгвам да си праа завоя. В един момент некво дупе с опел астра тип-пернишки тунинг минава на косми от мен и банкета като изпреварва колоната в насрещното платно. Успях да избегна удар и на следващия светофар спирам до него и го питам какво прави, мисли ли въобще като кара , тоо с неква ехидна усмивка ми вика: Бегай бе педал, гледай си пътя да не те пребия и ми показа среден пръст. Тъпата кучка до него си умре от кеф. Казвам: мери си приказките! а той слиза от опела и идва към мен с думите: къв ти е проблема бее! Казах само: са ше видиш къв ми е проблема! Причерня ми от злоба! Слезнах и го смазах от бой! Не можех да се спра! Удрях като полудел. Кучката се разпище се едно я дерат. Викам и: са що не се смееш бе пача! Млъкни! Счупих му средния пръст да не може до го показва вече, качих се на колата и си тръгнах. Адреналина ми се беше дигнал на макс. Идваше ми да се върна и да то свия до неузнаваемост. Не съжалявам за това и до ден днешен. Кретените трябва да се мачкат. Сигурен съм, че този вече ще внимава повече. Аз лично ще продължавам, пък Вие ако искате ме обвинявайте. Просто чуството за справедливост в мен е много силно развито!
                            Павка тоя е извадил голям кьсмет
                            0888515205

Comment

• Eто какво написах онзи ден във фиат форума по същата тема
                              blagun
                              Фиат фанатик
                              "Чакайте аз да ви кажа днес какво се случи:
                              значи карам си аз в дясна лента по Евлоги Георгиев и един тъпанар с червен пасат 2 комби решава да ме засече, е така за кеф, след което замалко да прегази едно момче със скутерче! Спираме на следващият светофар, аз 2 коли зад пасата, а момчето с моторчето до него и започна да му вика "Ти луд ли си, за малко щеше да ме блъснеш..." След което светна зелено и двамата тръгнаха като този с пасата нарочно нави волана на ляво и бутна с колата си момчето Избеснях Спрях да попитам момчето дали е добре и газ след скапаняка. Като ме видя започна да криволичи и едвам успях да го изпреваря отдясно, но трябваше да спираме, че беше червено на светофара на бул.Мадрид и бул.Евлоги Георгиев, дръпнах ръчната и тръгнах да го смазвам от бой (бях откачил), но онзи като ме видя мина на червено и побягна. Една мацка с тъмно синьо Браво(дано да е от форума) спря в този момент до мен и започна да си говори с мен, и да ми обяснява как щял да блъсне и нея! През това време съпътникът ми се обади в полицията и им разказа всичко. Те обещаха да направят нещо по въпроса, но знае ли човек!
                              Много са случаите, след които като се прибера и като се замисля, че не съм се сбил ми олеква, но тази вечер не е така!!! Трябва да има възмездие за такива тъпанари дето газят хората "е така"!!!
                              Само искам да вметна, че шофьора беше на възраст между 40-48 години (не някой малък келеш) с жена си, а отзад още един мъж негов набор с още една жена!!!

Аз ако съм с такова мислене като тоя на тези години ще се самоубия, обещавам!!!..."

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                              Fiat Bravo 1.6 1997
                              Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

• A мен ще ме цитраш ли какво съм написал ?
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X