Известие

Collapse
No announcement yet.

Слизате ли да се биете по пътищата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

на бой не налитам но за отрицателно време изкачам от колата.веднъж в шумен карам по 1булевард и пред мен уно спряло,погледнах в огледалото видях мерджан да дава мигач да ме изпреварва изчаках го и след това дадох и аз ляв за да заобиколя уното но в същия момент 1 пишлеме което беше след мен тръгва мен да изпреварва но без мигач,точно като се изравних с уното и той се изравни с мен но отсреща идва друг мерджан а от лявата страна на платното има паркирали коли и в 1 момент ставаме 5 коли на платното и за да не се хакне челно в насрещния ме сви и ми искърти огледалото ,значи не разбрах кога бях извън колата даже женами викна- Гальо колата тръгна назад ,лапето излезе синьо от страх да не го бия и ми вика-бате не ме бий не видях мигача ти

Comment

Май нежната част от форума е по-нахъсана и настървена Да се пазите момичета Тази тема може да отвори друга "Какво носите в колата си за самоотбрана" Мразя боя,но някои заслужават да бъдат бити
      156 1.8 T.S 144 hp '99
      Mazda 626 1.8 105 hp '92(bqga po4ti kolkoto alfata )

Comment

Първоначално публикувано от ninormal
        Мразя боя,но някои заслужават да бъдат бити
        100% истина.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

готина тема

при мен най готиния случай е следния :

лято , в бургас , с приятетелите ми ( баскетболния отбор на френската гимназия, аз съм 180 см и 85 кг и съм тотално най ниския и лекия в отборакакто много често правим, отиваме с буса на единия за миди на юг.Буса е форд транзит с тъмни стъкла и въре сме 10 човека ма тва отвън няма как да го видиш

шофера е с очила и е на 18 години ( всичките бяхме на по 18 години тогава ) . Двама тарикати които изпреварихме ни настигат и засичат буса ма така че да няма какво друго да направим и да спрем и слизат и вадят шофера да го бият . Е тва им беше сигурно най голямата грешка в живота .... баскетболисти на 18 години имат много енергия ще знаете....

Comment

Пресен случай от преди 10мин. - пътувам по бул."Хр.Ботев" към 5-те кюшета, от там продължавам по бул."Прага" и заедно с мен от лентата за ляв завой към НДК, направо продължава един глупендер с някакво дърто "Терано", щом стъпихме на бул."Прага" започва да ми надува клаксон и заплашително да ми се лепи от страни, все едно ще ме удари - е, такъв дебил какво да го правиш?!
            Не се стигна до бой, но си разменихме доста остри реплики по адрес на близки роднини, а и те бяха двама в джипа, та сигурно щяха да ме набият, ама да ме бият, мен от шамари не ме е страх, лошото е, че тоя ще си остане проЗ во веки
            А и днес е едно престрояване, ама утре не се знае, какво нарушение ще направи
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Venci
              Определено това с побоищата е голяма простотия. На мен ми стига на момента да изпусна парата и да поздравя майката и забравям.
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Да е простотия е щото както предишните коментари като тоя военния с ладата и тн незнаеш на къф ще попаднеш...
                Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

До бой не се е стигало. Даже съм за белязал, че на такива напушени, дето се палят като им кажеш човешки две три думи веднага им минава. А ако се насилиш да им говориш на Вие опулват очи клякат и започват да каканижат и да се извиняват.
                  Обаче не винаги става. Някои са много нагли. Само веднъж съм засичал кола и съм я принуждавал да спре. Едно рено буквално ме натика на тротоара, защото беше решил точно в тоя момент да ме изпревари, а отляво имаше спряла кола. Та засичам го излизам "Е хубо де не ме ли видя?"
                  Отговора ме разби "Чакай бе момче ти говореше по телефона и кривна в ляво" Егати наглия тип. И тия простотии ще ги разправя и на полицията ако стане нещо. После доказвай че нямаш сестра...
                  Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                  ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                  Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

А аз вече се чудя с тея всичките простотии дето стават по пътищата дали няма да е зле да си купя един газов пистолет. Да го скрия някъде - да речем в джоб под седалката, че да не може да се намери лесно и просто ако някой почне да се прави на звезда и да ме изкарва от колата, му го опирам в главата и питам - кажи сега, кво сакаш? Сакаш да акаш?
                    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                    Alfa Romeo 146 ti

Comment

По-лошо ще стане за теб с газов пистолет....
                      sigpic

Comment

т'ва с пистолетите не си е работа. ами ако оня извади истински???

аз присъствах веднъж на такава случка: засичат се един друг некакви тарикати, при което на светофара едните слизат и започват да дърпат предния тип от колата да го вадят да го бият. И то нали лято всеки с отворен прозорец..... В един момент обаче спътника на тоя дето го теглеха излиза от колата и за почва да размахва пистолет..... Мене страх ме хвана, ще вземе да стреля и случай до уцели някои, та дадох газ и незнам какво е станало.....
                        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

сигурен съм че почти няма шофер, който да не е бил на секунда от масивен инфаркт в следствие на нечия зверска тъпне на пътя! в такива моменти не да го бия искам а да го убия другия! ами ако беше някой дядо с внучето си и не съумее да завие толкова бързо? ако точно тогава ме е засърбял левия та*ак и зластно го чешем с доволна физиономия и ония ме размаже! А? кво ще стане? яаз с две ръце поддържам колегата Кики - бил съм се, бия се и ще продължавам да се бия когато се налага! а за другия колега с газовия пистолет....ами ако онзи не се впечатли? ще стреляш? както си седнал в колата и най-верочтно с колан си заминал от всякъде...пък и ако онзи извади доволно изтъркан от употреба макаров а? не е оферта тва! а и има една приказка "пистолет и пишка вадиш само ако ще ги ползваш!"
                          тва с боя по улиците е пълна простотия.......ама аз съм си простак!
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Тая тема доби интересни измерения...
                            Всеки е имал такива случки, че да изпише фермани.
                            Но боя е решение само ако няма друг начин... а това с газениците е смехотворно.
                            Вярно, че ако имаш първи патрон халосен, можеш му опърли фасона на пишман бияча, ама ако има боен може да те гръмне като куче и ще си си сам виновен.
                            По добре един евтин дезодорант дръжте в колата, пръскаш му в очите и му гледаш сеира ... ще забрави и за бой и за перчене.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

не съм много съгласен с теб. с халостния патрон от упор можеш да го убиеш като нищо! особено ако е в ухото...не е шега работа това! ако му го забодеш в устата и стреляш шансове да оцелее почти няма - разкъсване на трахеята, изгаряния и т.н.

ама има вариант ако онзи е по-смел да ти го вземе и да изстреля целия пълнител в тебе и в тая тясня кола не ми се мисли какво ще бъде!
                              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Без значение с какъв пистолет стреляш, ако нямаш намерение да бягаш от мястото на стрелбата, никога не трябва да стреляш от колата - винаги първо излизаш и тогава пуцаш, защото в колата си в капан
                                sigpic

Comment

Working...
                                X