Известие

Collapse
No announcement yet.

Слизате ли да се биете по пътищата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
    подкрепям колегатапреди седмица ходих в сф и наистина си карат като в индия(до скорошна държава без правилник за движение по пътищата)бяхме с бус и пред мен на светофар преди да завиеш по цариградско шосе щеше да стане меле м/у трамвай и някво пежо май беше.пък това за мигачи или нещо подобно...забрави!

Колега, доста хора от големите градове споделят че като им се наложи да карат в София им прави впечатление че шофьорите като цяло са много по колегиални и толерантни - това може би се дължи на това че вече хората са свикнали със трафика и всеки знае че ако ти не пуснеш - утре и теб няма да те пуснат.

п.с То е ясно че всяко стадо си има мърша
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Аз пък много рядко пропускам коли...
      Дебилско е аз да чакам на светофара три сигнала, а някой да скокне най-отпред и да го пропусна да мине пред мен - удрям го и ме боли фара
      Вече такъв изрод съм станал зад волана, че понякога ми иде сам да слезна да се нашамаря
      sigpic

Comment

• аххаха...е такива не ги пропускам и аз..., ама примерно човека го виждам, че идва от алейката от блока и няма как да се включи, а сигурно и той бърза за работа...Пускам 1-2 коли и минавам и аз...Тия където се пререждат на светофарите от крайна лява в крайна дясна нарочно ги засичам и верно предпочитам да се ударим и да станем на калъп..., че ми е писнало от такива тарикатчета, каращи в насрещното!!

п.с. А между другото винаги пускам де що видя с емблема на АЛФА..., за жалост много рядко ми примигат за "мерси" с аварийките, което е малко неколегиално от тяхна страна...Дори S-класите по-често ми "цъкват аварийки" от хора, каращи Алфа...А най-култово беше като пуснах един автобус 280 на Г.М. Димитров ахахахи и той ми включи аварийки, за да ми благодари, представете си само!!!
        Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 14:44.
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• To и аз днес пуснах един 120 на Яворов, ама не ми благодари, гадината.
          Иначе тези, които карат в насрещното, завиват от грешна лента и т.н., макар и с риск да се ударим никога не ги пускам.
          Егати наглите същества - значи ние можем да стоим сума ти време и да чакаме, пък тарикатчето ще ми се набута най-отпред, че и ще ме псува, затова че не съм го пуснал!
          За сметка на това, когато видя, че някой иска да се престрои или да излезе от пресечка (завие в такава) и си е пуснал мигач, ги пускам задължително, стига да няма някой нервак, който да се е засилил отзад или да се е лепнал на бронята ми.

Тези, които се бутат да сменят лентите без подаден мигач също не ги пускам и при всяка възможност им обяснявам с жестове "Пусни си мигача и ще те пусна", при което ме гледат тъпо/нагло.
          Last edited by Fear; d.m.y г., 14:53.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Аз съм от Пловдив и извиняваите много но хора които ти однемат предимството после ти секът патя и излизат да се бият. Не 4е се гордея от това но един го оставих на светофара замислен и не за др. а защото хем са с грешка,хем незнаят закона и тръгват да се бият и да спорят с теб какви са ти правата
            Алфа Ромео 156 1.8 144к.

Comment

• Не аз друго не мога да разбера - знаеш накъде отиваш, знаеш коя лента за какво е - еми ДА МУ *** МАЙКАТА! Аз как мога да се пристроявам навреме и да вися като лумпен на зелено, докато някой тарикат най-отпред се е решил да се мести в друга лента и преебавя цялто движение, включително и насрещните - почва да писва.... тия полицаи незнам за какво им плащаме....

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Вярно е това че в София, хората карат по-толерантно, тъй като вече започват да свикват с огромния трафик. но пък все още има келеши, дето минават в насрещното, засичат те, че после са и недоволни че не ги пускаш! да са живи и здрави, той Господ си знае работата!!!
                аз съм бил свидетел как двама голи бараби с голф ли, астра ли беше, пребиха едно момче в микробус, при това без той да излезе от микробуса. това се случи точно след Ахелой, по посока Слънчев Бряг.беше станала огромна колона, даже мислех че катастрофа, и по едно време теиз двамата голтази бичат спокойния шофьорец. и всеки седи и гледа отстрани и си чака да мине сейра и да си тръгне пак по пътя, хората имат страх от такива самозвани мутрички. ама верно ако имаш една 50см тръба под седлаката и уцелиш единия, едва ли друг ще припари до тебе!!!
                Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                  Колега, доста хора от големите градове споделят че като им се наложи да карат в София им прави впечатление че шофьорите като цяло са много по колегиални и толерантни
                  Тука също потвърждавам, може би неволята е научила народа в СФ как се кара най - ефективно, всеки знае като ти присветне оня да се изнасяш бързо, някак си по организирано въри хаоса, тука в СТЗГ да речем ся на един фанах мускулна треска на средния пръст да му цъкам с фаровете, а той седи и гледа като фити.....тука пък за сметка на това пътищата са по готини, абе сяко място си има предимства и недостатъци.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• вярно че колите в софия са 2пъти повече от хората там и тези улици са правени за трафик 10пъти по-малък но не може на теб като ти се иска да ти направят място то и на другия да му се ще.ако и той очаква същото от теб кой кого ще трябва да тепа кат стане удар?

Comment

• на мен не ми се е случвало да се сбия ама преди месец накаде едно бате със Голф 4 тръгна на червено на сфетофара на мебелна къща на малко по назад има едно кръгово и аз си карам някаде със 65км имах работа към сточна гара и натам се бях запътил и по едно време тва брато изакача от някаде си със бясна скорост ама ми беше точно на център така щях да го жулна че да го закарам до центъра на Пловдив спрях на една боя и както и да е на следващия светофар спирам до него и наи спокоино отварям си прозорчето и му викам наи спокоино без да мисля да се заяждам или нещо от сорта пич за къде бързаш видя ли какво щеше да стане оня пък ми вика я си .......м......а ти ли ще ми кажеш как да карам моментално отворих врата и скочих от колата ама оня изтрещя със мръсна газ на червено и избяга от средна лента на дясно посока ВСИ-то просто за някакви си секунди ха сега де хем мъжкар хем бяга е какво праим басма ли да им цепя на такива или да си трая като някои олигофрен така че слизаме и се бием пък каквото сабя покаже хаиде може да ме напсува на както си иска ама да замесва и маика ми не съм съгласен
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Абе истината че на всякъде е пълно с големи карачи ,които си правят каквото искат.
                        Аз имам един случай ,тъкмо бях взел алфата и бех отишъл в София по работа,стана късно попаднах в зъдръстване ,прецака ми се релето на мигачите и десния не искаше да работи , а и за карък бях в най лява лента ,понеже не познавам София много абе с една дума в мнага насрано положение.Хубавото в случая беше че в другите 3 платна колите усетиха май какво ми се е случило и най-любезно спряха всичките да ме пропуснат.Не зная на какви хора бях случил но много се изкефих.
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

• направило ми е впечатление като си пуснеш мигач и не си много нагъл те пускат,но без мигач и да бъдеш нагъл забрави да те пуснат!
                          alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
                            направило ми е впечатление като си пуснеш мигач и не си много нагъл те пускат,но без мигач и да бъдеш нагъл забрави да те пуснат!
                            Така е, аз винаги пускам, ако е пуснат мигача.
                            sigpic
                            SCUDERIA ITALIA
                            BMW 5-er
                            BMW 7-er
                            Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
                              направило ми е впечатление като си пуснеш мигач и не си много нагъл те пускат,но без мигач и да бъдеш нагъл забрави да те пуснат!
                              Ами съвсем естествено е според мен и точно така би трябвало да бъде.
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6
                              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Разбира се че е така , все пак няма електромер на мигачите си , пусне ли го да си мига ще го пусна , обаче да ми са вре и да иска аз да гадая той накъде смята да ходи - няма да стане .
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X