Известие

Collapse
No announcement yet.

Чернобил - 22 години по късно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Момчета,бил съм там!Издържах около 40 минути.
    Но причината не бе това че ме е страх от радиацията,беше ме обвзела някаква паника,че няма да мога да си тръгна от там.
    Аз съм роден в Донецк,на около 700км. от Припять.
    Бил съм на 7 години когато е станала аварията,мои роднини са починали там.За това и отидох,да видя,да почувствам какво е било.Рядко,но имам кошмари за това което усетих там!
    Там е страшно!!!!
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Момчета,бил съм там!Издържах около 40 минути.
      Но причината не бе това че ме е страх от радиацията,беше ме обвзела някаква паника,че няма да мога да си тръгна от там.
      Аз съм роден в Донецк,на около 700км. от Припять.
      Бил съм на 7 години когато е станала аварията,мои роднини са починали там.За това и отидох,да видя,да почувствам какво е било.Рядко,но имам кошмари за това което усетих там!
      Там е страшно!!!!
      Ами колега ... всеки по различен начин го приема. Може би факта, че твои роднини са пострадали на това място ти влияе по някакъв начин. Хора бол, виж мадамата с мотора как не й пука и си пере през Припят
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
        Ами колега ... всеки по различен начин го приема. Може би факта, че твои роднини са пострадали на това място ти влияе по някакъв начин. Хора бол, виж мадамата с мотора как не й пука и си пере през Припят
        До някъде и завиждам.Предполагам че усещането е неповторимо.Мъртъв град, празни улици.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
          До някъде и завиждам.Предполагам че усещането е неповторимо.Мъртъв град, празни улици.
          Мноооо яко,аз искам там с една ралиджиика
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Мноооо яко,аз искам там с една ралиджиика
            Там даже не ти трябва фенерче, само вадиш "брато" и ............
            sigpic

Comment

Абе вие майтап си правите май
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ето нещо сериозно http://www.logtv.com/films/chelyabinsk/ Странното е че аз съм гледал филм за Челябинск където твърдяха че Чернобилската авария бледнее пред тази т.е. поразена е много голяма площ вкл. България.Интересното е че като потърсих инфо се оказва обратното.
                sigpic

Comment

колеги предлагам едно алфа събиране и поход с алфите до там тя 33ката ми може и да не ме изкара до там ама знае ли се......
                  alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

Не бе човек,няма шега с тая раота
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И на мене ми се ходи

Comment

Първоначално публикувано от wasp Покажи съобщение
                        Да, сигурно има хора които се дразнят от това, но моята единствена цел е да пишат правилно. Научат ли се, ще тръгне верижна реакция и ще учат останалите. Срамота е българи да не можем да пишем правилно на български език. Сякаш никой не ходи на училище. Факт е, че по форумите хората като цяло са писмено неграмотни и просто не знаят как се пишат дадени думи. Особено хората които избягват да учат в "О"чилище ( - това за майтап, но не съм виждал май да го бъркат), се учат от това което виждат по форумите. И от там моята цел - правопис Надявам се обидените да са по-малко, но така или иначе, няма да спра да бъда критичен. Всичко е за вас, хората
                        Откога си говорим, че трябва да се сложи един коректор на форума. Зная, че хората, които трябва да го направят се занимават безвъзмездно и на добра воля, но коректорът би бил ужасно полезен за форума.
                        2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                          Накой помни ли...
                          Казват че който забрави историята си е осъден да я повтори
                          Мир на праха на жертвите на човешката глупост
                          24...
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

Предполагам за мнозина е неизвестно че наскоро учените са установили че в района на Чернобил, растителното, и животинското царство се развива с изключително бесни темпове, и най - вече по прекрасен начин, какъвто трудно се наблюдава във други кътчета на света, обилно населени с едни същества, наречени хора.......
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Предполагам за мнозина е неизвестно че наскоро учените са установили че в района на Чернобил, растителното, и животинското царство се развива с изключително бесни темпове, и най - вече по прекрасен начин, какъвто трудно се наблюдава във други кътчета на света, обилно населени с едни същества, наречени хора.......
                              Развива или мутира, в агресивна среда мутациите често приличат на ускорена еволюция... но резултата далеч не е същия.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                То в един момент този район ще остане последното райско кътче в Европа Каква ирония на съдбата..
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X