Известие

Collapse
No announcement yet.

ако некой съ е стресирАл

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Orm
    Имаедно положение при самолетите когато почват да се въртят около оста си и да падат от това положение няма излизане ( катапулт ).
    Плосък свредел може би?

С-39
    С-37 може би?

А при по големи скорости крилата нямат многоголямо значение самолета става като ракета
    А това къде го видя вече не знам , обаче е мнооого далеч от истината. Дори и за самолети с тяговъоръженост >1.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Orm в много голяма грешка си за това "положение" наречено свредел . Жизнено важно е да се научиш да не влизаш и да излизаш от свредел. Лошото е ако си на малка височина, иначе излизането е горе-доле лесно за хора на които им е работа.
      Търтей ти влизал ли си у свредел ? не мое да не си .
      http://hopenhagen.org/

Comment

Чакай сега по ред .
        1- С 37 (грешката е в пръстите ми)
        2- За свредел (предполагам става дума за същото , просто нещата които чета и гледам са на руски и там се казва ШТОПР (тирбушон на български буквален превод)) . Най елементарното е да си качите играта миг29 или ф16 и да се пробвате да го направите. Трябва да си виртуоз пилот да го направиш (всички се обучават на това но малко пилоти го могат) а при С 37 дори начинаещ пилот може да извади самолета от свредел
        3- При свръхзвукова скорост не крилата държат самолета във въздуха ( дори има и такива които си ги прибират по близо до корпуса за по малко съпротивление. Гледах едно интервю с един от главните конструктори на ОКБ Сухой. Та той буквално каза следното : при съвременните изтребители крилата основно трябват за излитане и кацане.
        4 - За руската бойна машина Търтей - можеш да питаш твоите любими турци за нея , немците може да ги питаш , французите , китайците а по назад в историята и шведите и поляците.
        5- Отказах се да гледам дискавъри след като гледах предаване за изтребители и класация от 30 място надолу , имаше каква ли не буламоч от типа на еврофитер , мираж , ф-16 и какво ли още не и нито един руски истребител. След това даваха класация за топ10 танкове Т90с беше на 5 или 6-то място а пред него някакви еврейски и китайски танкове на 2 място Леопард на 1 място Абрамс , но някак си забравиха да споментат че в 30 дневните испитания в Индия Абрамс изкара 2 дена а Т90с 30 дена без един ремонт. Като гледаш американски предавания най доброто излиза че е тяхното , докато в руските предавания ги сравняват и казват и добрите и лошите страни на техниката.

Оффффф изморих се да пиша , айде стига толкова за сега
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Турците са 1 200 000 армия но виждали ли сте екипировката им ??? Ходят с каски от втората световна ....... А и 20 - 30 установки град ( по добре смерч де ) ще ги направят на кайма ( ако не сте виждали може да проверите в youtuba какво прави една такава машина.....
          Както и да е дори да не сме в един пакт и не дай си боже стане нещо ГАДНИТЕ РУСНАЦИ ще ни помогнат пак , както го направиха в Сърбия. Въпреки гадното отношение на по голямата част от българите към тях . А срещу руската бойна машина нищо не издържа......
          Чакай сега по ред .
          1- С 37 (грешката е в пръстите ми)
          2- За свредел (предполагам става дума за същото , просто нещата които чета и гледам са на руски и там се казва ШТОПР (тирбушон на български буквален превод)) Никой самолет до сега не излизал от свредел знам че е невъзможно . Най елементарното е да си качите играта миг29 или ф16 и да се пробвате да го направите.
          3- При свръхзвукова скорост не крилата държат самолета във въздуха ( дори има и такива които си ги прибират по близо до корпуса за по малко съпротивление. Гледах едно интервю с един от главните конструктори на ОКБ Сухой. Та той буквално каза следното : при съвременните изтребители крилата основно трябват за излитане и кацане.
          4 - За руската бойна машина Търтей - можеш да питаш твоите любими турци за нея , немците може да ги питаш , французите , китайците а по назад в историята и шведите и поляците.
          5- Отказах се да гледам дискавъри след като гледах предаване за изтребители и класация от 30 място надолу , имаше каква ли не буламоч от типа на еврофитер , мираж , ф-16 и какво ли още не и нито един руски истребител. След това даваха класация за топ10 танкове Т90с беше на 5 или 6-то място а пред него някакви еврейски и китайски танкове на 2 място Леопард на 1 място Абрамс , но някак си забравиха да споментат че в 30 дневните испитания в Индия Абрамс изкара 2 дена а Т90с 30 дена без един ремонт. Като гледаш американски предавания най доброто излиза че е тяхното , докато в руските предавания ги сравняват и казват и добрите и лошите страни на техниката.

Оффффф изморих се да пиша , айде стига толкова за сега
          Най-добре е да си гледаш танковете и да не се заниваш с авиация, по големи глупости от тези цитати никога не съм чел. Та на думата. В момента най добре подготвената армия е Френската и веднага след тях Турската. Нямаш си на идея за какво става на вапрос. А това за каските от 2рата световна го има само в халюцинациите на някои хора в Афганистан бях с каска от Кевлар и със щампа made in Turkey.
          2 Относно НАТО там едни години Турция и Гърция като са се сбили НАТО не се е намесило и 2те държави а членки на НАТО.
          3. Стандартно упражнение за излизане от свредел със самолет L29 е да пуснеш лоста и самолета сам си излиза (само че самолета не е руски) това упражнение курсантите го правят още в началото на обучението си.
          4. Ако на самолетите не им трябва крилО (буквата о неслучайно е главна) защо досега не са ги махнали? Това пък беше най голямата простотия написана от тебе.
          И още нещо за всички останали, това че Руските самолети са най-добрите е малко стара информация има няма 30 години. Само се замислете, че Руснаците нямат нито един нов самолет (вярно че хамериканските ги правят емигриралите конструктори на Сухой и Микоян) да не би при някой от вас да сравнява нещо супер старо с нещо ново?

Comment

Първоначално публикувано от deadairplane
            .....

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

и нещо в деха на утрешния празник

Св. Георги е роден в необятната руска степ?
              или нейде в сибир?
              да?

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Да не е това на снимката самолета дето лети сам? и сигурно е турски ( буквата т не случайно е малка) Ти сигурно всеки ден си в свредел във великата турска армия
                турция турция турция турция Само дето се не ви върви с тия МиГ-ове на по 30 години и гук не смеете да кажете нали
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Да не е това на снимката самолета дето лети сам? и сигурно е турски ( буквата т не случайно е малка) Ти сигурно всеки ден си в свредел във великата турска армия
                  турция турция турция турция Само дето се не ви върви с тия МиГ-ове на по 30 години и гук не смеете да кажете нали
                  Нещо си се объркал, аз 30 годишни мигове нямам, самолета от аватара е Италиански, разработка познай на кой на ФИАТ от 30те години на миналия век, за съжаление тоя е най здравия оцелял. И за турците още нещо, когато разбрах, че тези като тебе винаги ще гласуват за тях и понеже ми писна от простотиите им се спасих, ти му мисли че утре какво ще правиш а? А това червеното би ли го превел ако обичаш, очеизвадно е че знаеш турски повече от колкото си признаваш

Comment

турция турция турция турция
                    ...ти нормален ли си бе... червей!?
                    к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Първоначално публикувано от deadairplane
                      Нещо си се объркал, аз 30 годишни мигове нямам, самолета от аватара е Италиански, разработка познай на кой на ФИАТ от 30те години на миналия век, за съжаление тоя е най здравия оцелял. И за турците още нещо, когато разбрах, че тези като тебе винаги ще гласуват за тях и понеже ми писна от простотиите им се спасих, ти му мисли че утре какво ще правиш а? А това червеното би ли го превел ако обичаш, очеизвадно е че знаеш турски повече от колкото си признаваш
                      Приятелю намери най неподходящият човек за турчин
                      Ако има нация която мразя то това са турчетата (имам си основателни причини да ги мразя повярвай ми)
                      Ти ги направи една от великите сили за това е логично да се усъмня че си турчин ( винаги пиша турция с малка буква )
                      По темата - май бъркаш истребителите със спортни самолети

Comment

Първоначално публикувано от nikki_sixx
                        Ок трябваше да допиша - все не ви върви на турците с руските МиГ-ове . А за червея май трябва да се изв ниш

Comment

@orm Виждам че си фен на руската техника също като мен. Обаче някои неща ти уягват. Крило с изменяема стреловидност се използва(използвало се е) да но по-маалко по-различни причини.
                          Не знам какво интервю си гледал, но сигурно превода е лош.

Платени репортажи и предавания има навсякъде, но да наричаш Еврофайтер буламач.... "а не не така"
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Приятелю намери най неподходящият човек за турчин
                            Ако има нация която мразя то това са турчетата (имам си основателни причини да ги мразя повярвай ми)
                            Ти ги направи една от великите сили за това е логично да се усъмня че си турчин ( винаги пиша турция с малка буква )
                            По темата - май бъркаш истребителите със спортни самолети
                            Като ти гледам правописа повече на турски ми МЯЗА така и не ми преведе онова нещо в червеното. По ония години когато постъпих в армията турци не вземаха
                            ПС и самолетите не ги бъркам повярвай ми! Защо ли обяснявам що е това самолет на някой който го е виждал само на снимка?

Comment

Първоначално публикувано от nikki_sixx
                              Ок трябваше да допиша - все не ви върви на турците с руските МиГ-ове . А за червея май трябва да се изв ниш
                              за к'во да ти се извинявам бе? Имаш ли идея какво значи ника ти?
                              И турчин ли ме наричаш?
                              Още веднъж те питам - ти нормален ли си?
                              к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox
                                @orm Виждам че си фен на руската техника също като мен. Обаче някои неща ти уягват. Крило с изменяема стреловидност се използва(използвало се е) да но по-маалко по-различни причини.
                                Не знам какво интервю си гледал, но сигурно превода е лош.

Платени репортажи и предавания има навсякъде, но да наричаш Еврофайтер буламач.... "а не не така"
                                Казах че имаше еврофайтери миражи и всякаква буломач В никой случай не казва че само руските истребители са добри разликите им в характеристики са минимални освен по маневреност де там МиГ-овете са най добри ..... Изхода на боя вече, повече зависи от пилотите

Comment

Working...
                                X