Първоначално публикувано от 1115
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вече взе да става кофти...
Collapse
X
-
Малко в страни от темата...
Но трябва да се намили човошкия фактор. Т.е. камери на всяко кръстовище и актовете по пощата. Да не коментирам факта, че хората със супер скъпи коли не им пука какво свети светофара или че карат в насрещното движение. А пък и половината актове не влизат в сила, защото просто са написани неграмотно, а пък събираемостта на глобите клони към 20%.
Не може чавек да очаква, че на един полицай заплатата му е 500 лв и после да няма корупция."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
жий сега, тъй като имам много познати във сферата на МВР мога да ти кажа следното
като си избрал да работиш това, се съобразяваш с ниския доход. да си полицай не е работа а ПРИЗВАНИЕ - също както лекари и учители
вярно е че на редовите полицаи заплатите са обидно ниски, но в момента, в който се заклеваш да защитаваш и помагаш на обществото и държавата би трябвало да се осъзнаваш , че не го правш нито за престиж , нито за пари.
та всичките ми тези познати именно за това са полицаи, не за далаверите, и не взимат дори и дребни подкупчета .
с няколко думи - като си се хванал на хорото играеш до край !
а това с камери на всяко крастовище е навлизане в личното ти пространство, защото много лесно това непрестанно следене може да се използва за непредвидини цели , колкото и смешно да звучи - точно както по филмите от типа на спец.докладsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Не ме разбирай погрешно, но на ниските нива в МВР има доста голям наплив на лица, които едвам са завършили средно образование, освен това престижа не пълни хладилника и това за призванието е мислене от преди 89-та година. Парите да определящи, просто в големите градове заплатите трябва да са диференцирани според стандарта, но засега това е положението."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
аз ти говоря за реално действащи в системата
и не е мислене от рпеди 89-та, просто въпросните необразовани влизат в системата за далверата, а не че ниската заплата ги кара да взимат подкупи
аз предлагам да не пълним темата с излишни неща - и аз те разбирам и ти разбираш какво имам предвидsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Във Франция, Италия, Англия, САЩ е престиж, а при тях 89-та не е толкова знакова година. Та, не си прав, ми е мисълта.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Ква е тази анкета и сред какви идиоти е била проведана, ега им изсъхнат топчиците.
(Вирусе, имаш достоен наследник)
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fКва е тази анкета и сред какви идиоти е била проведана, ега им изсъхнат топчиците.
(Вирусе, имаш достоен наследник)
Alfa Romeo 156 2.5 V6
Comment
-
Великите Българи - мисля беше на БНТ, сега да видим какво ще каже гугълчо...
След като на 23-ти декември беше обявен Топ 100 на великите българи и бяха излъчени 10-те документални филми за личностите от първата десетка, снощи стана ясна и подредбата им, тъй като до сега те бяха обявявани само по азбучен ред. И така финалното подреждане е:
1. Васил Левски
2. Петър Дънов
3. Хан Аспарух
4. Цар Симеон I
5. Христо Ботев
6. Княз Борис I
7. Кирил и Методий
8. Стефан Стамболов
9. Иван Вазов
10. Паисий Хилендарски
Сайта - http://www.velikite.bg
Та не виждам къде тук изобщо е намесен Азис... освен ако не става дума за някаква друга анкета.
Намерих го и мазния... бая по-надолу.
21-30
Азис
Иван Костов
Алеко Константинов
Волен Сидеров
Георги Бенковски
Нено Юруков
Слави Трифонов
Никола Вапцаров
Ген. Бойко Борисов
Лили Иванова
Горките Георги Бенковски и Алеко Константинов... с такава компания сигурно се обръщат в гроба.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
изобщо подреждането на подобни имена в каквато и да било класация е една голяма глупост
или глупостомер на нашите съвременици, които измислят подобни безумия и мерило за инфантилността на измислилия класацията
съжалявам, но...Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
Comment