Известие

Collapse
No announcement yet.

Вече взе да става кофти...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от 1115
    Първоначално публикувано от Pinky
    проблем е липсата на контрол и нежеланието за справяне с проблемите.
    Ние сме непоправими, но това което е написано по-горе е 100% истина.
    Колите станаха много, а контрола се влоши. Наглоста няма граници в София (нямам идея как е в другите градове). Шофьорите са толкова нагли вече, че ситуациите които правят биха шокирали някой европейски полицаи (нали сме европейци).

Първоначално публикувано от agi_man
    Често съм си мислил ,че ако сложат по идин полицай на всяка улица .....
    Или примерно да "внесът" 1000 американски полицая и ще се стъжни тук на нашите (и на мен) шофьори.
    Абе да вземат да ни пуснат държавата на концесия на някоя чужда компания,та да се оправим накрая.
    Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

Малко в страни от темата...

Но трябва да се намили човошкия фактор. Т.е. камери на всяко кръстовище и актовете по пощата. Да не коментирам факта, че хората със супер скъпи коли не им пука какво свети светофара или че карат в насрещното движение. А пък и половината актове не влизат в сила, защото просто са написани неграмотно, а пък събираемостта на глобите клони към 20%.
      Не може чавек да очаква, че на един полицай заплатата му е 500 лв и после да няма корупция.
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

жий сега, тъй като имам много познати във сферата на МВР мога да ти кажа следното

като си избрал да работиш това, се съобразяваш с ниския доход. да си полицай не е работа а ПРИЗВАНИЕ - също както лекари и учители

вярно е че на редовите полицаи заплатите са обидно ниски, но в момента, в който се заклеваш да защитаваш и помагаш на обществото и държавата би трябвало да се осъзнаваш , че не го правш нито за престиж , нито за пари.

та всичките ми тези познати именно за това са полицаи, не за далаверите, и не взимат дори и дребни подкупчета .

с няколко думи - като си се хванал на хорото играеш до край !

а това с камери на всяко крастовище е навлизане в личното ти пространство, защото много лесно това непрестанно следене може да се използва за непредвидини цели , колкото и смешно да звучи - точно както по филмите от типа на спец.доклад
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Не ме разбирай погрешно, но на ниските нива в МВР има доста голям наплив на лица, които едвам са завършили средно образование, освен това престижа не пълни хладилника и това за призванието е мислене от преди 89-та година. Парите да определящи, просто в големите градове заплатите трябва да са диференцирани според стандарта, но засега това е положението.
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

аз ти говоря за реално действащи в системата

и не е мислене от рпеди 89-та, просто въпросните необразовани влизат в системата за далверата, а не че ниската заплата ги кара да взимат подкупи

аз предлагам да не пълним темата с излишни неща - и аз те разбирам и ти разбираш какво имам предвид
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Във Франция, Италия, Англия, САЩ е престиж, а при тях 89-та не е толкова знакова година. Та, не си прав, ми е мисълта.
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Един въпрос към всички.Кога и как ще се оправим, след като на проведена анкета, с въпрос, да посочим най великите българи на хилядолетието, на второ място след ВАСИЛ ЛЕВСКИ е посочен азис.
                Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

след 800 дни
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

Ква е тази анкета и сред какви идиоти е била проведана, ега им изсъхнат топчиците.

(Вирусе, имаш достоен наследник )
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                        Ква е тази анкета и сред какви идиоти е била проведана, ега им изсъхнат топчиците.

(Вирусе, имаш достоен наследник )
                        Мисля че по "Дарик радио",вчра го коментираха в предаването"Челюсти"
                        Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

Великите Българи - мисля беше на БНТ, сега да видим какво ще каже гугълчо...

След като на 23-ти декември беше обявен Топ 100 на великите българи и бяха излъчени 10-те документални филми за личностите от първата десетка, снощи стана ясна и подредбата им, тъй като до сега те бяха обявявани само по азбучен ред. И така финалното подреждане е:
                          1. Васил Левски
                          2. Петър Дънов
                          3. Хан Аспарух
                          4. Цар Симеон I
                          5. Христо Ботев
                          6. Княз Борис I
                          7. Кирил и Методий
                          8. Стефан Стамболов
                          9. Иван Вазов
                          10. Паисий Хилендарски

Сайта - http://www.velikite.bg

Та не виждам къде тук изобщо е намесен Азис... освен ако не става дума за някаква друга анкета.

Намерих го и мазния... бая по-надолу.

21-30
                          Азис
                          Иван Костов
                          Алеко Константинов
                          Волен Сидеров
                          Георги Бенковски
                          Нено Юруков
                          Слави Трифонов
                          Никола Вапцаров
                          Ген. Бойко Борисов
                          Лили Иванова

Горките Георги Бенковски и Алеко Константинов... с такава компания сигурно се обръщат в гроба.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

изобщо подреждането на подобни имена в каквато и да било класация е една голяма глупост
                            или глупостомер на нашите съвременици, които измислят подобни безумия и мерило за инфантилността на измислилия класацията

съжалявам, но...
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Глупостомер е, но не само на измислилите анкетата, а и на участвалите в нея
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

ъъ така де, афектирах се това имах предвид
                                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                                X