Известие

Collapse
No announcement yet.

Без газови уредби за автомобилите след 2010г

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Супер тема сте завързали тука Четох я от началото с интерес, та да ви кажа моето мнение по въпроса. Както каза @crusader , през 2010 промените ще са нулеви...освен в цените разбира се. А глоба за неизмита кола ???? ... айде нема нужда
    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

аз само за спора стара или нова кола да споделя

Естествено че нова , тия дето карат стари и от 1001 извора вода да донесат да доказват обратното ..... стават смешни

а тва че уж имали пари за нова ма все пак карали стара щот така ги кефело .. айде няма нужда просто нямате пари за нова и затова карате стара .. толкоз по въпроса

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS

Естествено че нова , тия дето карат стари и от 1001 извора вода да донесат да доказват обратното ..... стават смешни

а тва че уж имали пари за нова ма все пак карали стара щот така ги кефело .. айде няма нужда просто нямате пари за нова и затова карате стара .. толкоз по въпроса
        Правилно, надявам се скоро да дойде момента в който ще прекрача прага на шоурума на Милано моторс с 60000 излишни лева в банковата сметка. И само дизел
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Свинксе, в къщи имаме и нова Тойто Авенсис, имаме и ново Волво ХС90

и да ти кажа, единствената далавера от новите коли е, че вноските по лизингите ни се водят разход на фирмата - чист счетоводен трик.

Иначе си се трошат на общо основание и те.

А пък за здравата Тойота Авенсис не ми се говори - купен чисто нов Авенсис 2.0 Д-4Д е стоял в сервиза повече от двете ми Алфи - колата е само на 86 000 км за по-малко от три години и кво ли не се счупи - съединител -2 пъти, маховик - веднъж, предни дискове - веднъж, предни амортисьори - 2 пъти, задни - веднъж, кормилни накрайници - веднъж, акумулатор - 2 пъти и още много, много неща...

За 2 години и 9 месеца Авенсиса е стоял в сервиза на ТМ или не е бил в движение по технически причини точно 3 месеца и 12 дни. Факт. Имам документи. Добре че е в гаранция, има още мъничко (3 месеца) и веднага я разкарваме тая Тойота, бахти бъгнята.

А пък Волвото ХС90 D5 още при пробег 23 000 км и възраст 9 месеца остави баща ми на магистралата преди Пазарджик - некво управление на турбината гръмнало и край - дотам - репатрака и аре в сервиза на мотопфое.
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

"А пък за здравата Тойота Авенсис не ми се говори - купен чисто нов Авенсис 2.0 Д-4Д е стоял в сервиза повече от двете ми Алфи - колата е само на 86 000 км за по-малко от три години и кво ли не се счупи - съединител -2 пъти, маховик - веднъж, предни дискове - веднъж, предни амортисьори - 2 пъти, задни - веднъж, кормилни накрайници - веднъж, акумулатор - 2 пъти и още много, много неща...

За 2 години и 9 месеца Авенсиса е стоял в сервиза на ТМ или не е бил в движение по технически причини точно 3 месеца и 12 дни. Факт. Имам документи. Добре че е в гаранция, има още мъничко (3 месеца) и веднага я разкарваме тая Тойота, бахти бъгнята."

А разни типове не ми вярват като им казвам, че тия турски Тойоти, купини от гръцка фирма(ТМ ауто) за нищо не стават
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Пинко до тука от 2 извора вода докара , остажат ти още 999

начи викаш тойота волво чисто ново сичко се чупи а Алфата стара железна и не мърда

Ти айде кажи ама честно ( ако излъжеш косата да ти опада ) кое би предпочел ако не те бъркаха парите : чисто нова 166 или 166 на 8 години . А ако не те бъркаха парите не би ли си взел чисто новата а ???????????????????? или не би ли си взел 159 GTA или нещо още по хубаво а ..

и не забравяй за косата

Comment

сфинксе меко казано малко се поизхварляш и маи маи се отклоняваш от темата ми се струва не мислиш ли а пък щом те сърбят ръцете земи си пусни една темичка какъв автомобил бихте си купили ако имахте много пари и там се надуваи със авенсиса
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

хахахаха не е авензис , и не твърдя че някой трябва да си купува тойота .

Спора е кое е по-добре ако не те бърката ама хич парите стара кола или нова кола

Аз казвам че който твърди че уж има предостатъчно пари да си вземе Алфа 159 с 3.2 бензин мотор примерно ама вместо това си зима 10 годишна кола , просто лъже ... ама кой лъже незнам ... най много себе си щото няма човек който да повярва на такава смешка

чакам Пинко аз да видя какво ще каже , ма си трае нещо ...що ли

Comment

хахаха ще ти кажа ако не ме бъркаха парите щях да си взема 75-ца 2000 ТС и ако не си дърво ще забелижиш каква е темата но аз да ти припомня все пак ``Без газови уредби за автомобилите след 2010г``така че придържаи се към темата пък във горния си пост ти казах какво да направиш сещаш ли се

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS

Човек си има приоритети- има хора дето карат А4-ки нови, ама живеят под наем и нямат пари да си платят сметката за телефона, защото банката всеки месец чука на вратата а мерси, няма нужда да гъзарея с кола, без да имам реално покритие.
                      Lexus IS200

Comment

• били-бой-майнд-контроли

по теми за газ съм писъл толкова много че всеки в тоя форум освен тебе май ми знае мнението по въпроса

нямате пари за нови коли затва карате най евтините италиански кошници , ясни сте ми и аз съм бил като вас ... ,и не си правете труда да ми отговаряте

Comment

• ми ше си го преместя във другия крачол знаиш пак ти как ме интересуваш

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS

колега аз имам стара алфа и 4исто нова кола на 15 дена и 3000км и предпо4итам да си карам 75цата ЗАЩОТО ТАКА МЕ КЕФИ а не защото нямам пари
                            въпрос на вкус нали се сещаш
                            а да и никога не бих си купил нова алфа нищо ли4но не ме кефят това
                            поздрави

Comment

• Първоначално публикувано от solar73

колега аз имам стара алфа и 4исто нова кола на 15 дена и 3000км и предпо4итам да си карам 75цата ЗАЩОТО ТАКА МЕ КЕФИ а не защото нямам пари
                              въпрос на вкус нали се сещаш
                              а да и никога не бих си купил нова алфа нищо ли4но не ме кефят това
                              поздрави
                              ква ти е новата кола и за къв ... си я купи като не те кефи ?????????

Comment

• и да те питам аз какво предпочиташ
                                старо интеграле ево 3 или импреса сти
                                бих си взел интеграле щото е класика и е кола с история
                                и 2 те са на едни пари ( да не казвам че маи интегралето е по скъпо ) и 2 са в един клас и едно се борят
                                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Working...
                                X