Известие

Collapse
No announcement yet.

Без газови уредби за автомобилите след 2010г

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• WhitePower зарежи го то тоя е голем паралия каде сме трагнали със него да се мерим
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy`
      WhitePower зарежи го то тоя е голем паралия каде сме трагнали със него да се мерим
      щом без газ след 2010 то това значи без коли мили сиромаси.скоро гледах по дискавари за 1 мангизлия който си е направил всички КОЛИ АМА КОЛИ от порядъка на расови автомобили на газ не защото няма кинти а защото умее да цени парите :P :P :P

Comment

• Някои да почерпи Сфинкса. В тоя форум има сумато му и теми коите се крепят на него .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• В тази тема е пълно с безмислици.Е има и някое друго добро изказване.Ако имам пари ще карам нова кола на бензин и една по-ретро за кеф,като нямам ще си карам ретрото на газ.
          А за тези където могат да изкарват пари навсякъде.Ми що не отидете да си живеете там(примерно в Долно Уйно) без задръствания,пък и работа на бедяците ще отворите

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

• Забраната за газовите уредби ще се отнася само за такситата, а не за личните автомобили и това със сигурност ще бъде прието. Ще има и изсикване за минимален обем на багажника за таксито което също ще доведе до изхвърляне на бутилката от там.

Comment

• Първоначално публикувано от stenli
              Забраната за газовите уредби ще се отнася само за такситата, а не за личните автомобили и това със сигурност ще бъде прието. Ще има и изсикване за минимален обем на багажника за таксито което също ще доведе до изхвърляне на бутилката от там.
              Да, и аз го казах вече това. Обаче народа не чете а изпада в спорове и фукания...

Нека някой да изчисти темата основно!!!
              146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS
                били-бой-майнд-контроли

по теми за газ съм писъл толкова много че всеки в тоя форум освен тебе май ми знае мнението по въпроса

нямате пари за нови коли затва карате най евтините италиански кошници , ясни сте ми и аз съм бил като вас ... ,и не си правете труда да ми отговаряте
                Добре ве пич аз имам пари за нова кола ама не и за 159. Не говорим за 2.4 200кс а за 1.9mJTD 16V High . Просто ми се получава разлика от 10000лв която не мога да си позволя. Ако ми намериш такава алфа НОВА за 45 000лв ВЕДНАГА я купувам ЗАЯВЯВАМ ТОВА НАЙ-ОТГОВОРНО. Хората които ме познават могат да кажат че не говоря глупости. След като не мога да си позволя нова Алфа си купих 2 стари и то едната преди да падне митото. Аз друго освен Алфа Ромео няма да си купя това е. Наречи го сектантсво или малоумщина както искаш все ми е тоя.
                И сам си направи сметката за тази сума която съм определил за автомобил колко други мога да си купя нали .....

ПП Тия Тойоти много грузински станаха

'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS
                  аз само за спора стара или нова кола да споделя

Естествено че нова , тия дето карат стари и от 1001 извора вода да донесат да доказват обратното ..... стават смешни

а тва че уж имали пари за нова ма все пак карали стара щот така ги кефело .. айде няма нужда просто нямате пари за нова и затова карате стара .. толкоз по въпроса
                  Прав си, ама зависи каква е новата и старата кола. Взимал съм рент-а-кар в Германия, естествено нови коли на няколко седмици (там други няма). Миналата година беше Голф 5 с доста добро оборудване - ТДИ към 120 коня, двузонов климатроник, парктроник, и т.н. и трябва да ти кажа, че не ме впечатли с нищо. Освен, че беше икономичен ми хареса само волана, щото беше обшит със син конец. Със скорост над 150 никъв го няма, стабилността му е много зле. Скучна кола. Тази година си взехме А класа 1.5 бензин, малко по-стара - на 6000 км. беше. Ебаси дървото е тва. Супер смотана кола - седалката му е страшно неудобна и след 300 км. ти се схващат краката, малко по-стабилна ми се стори от голфа и има много голямо вътрешно пространство, но като кола е супер ама супер дърво. И тва за 40 бона! Е, за какво ти е нова кола, ако ше ти излиза примерно по 800-1000 лева на месец и ше е дърво?!
                  Моята я взех на 5год. и 66к. км. и досега ми излиза малко над 600 лева/месец с каското и консумативи. За тия пари има момо салон и доста яко оборудване, вкл .подгряване на седалките, помпа на облегалката, 140 кончета, която знаем какво могат. Със 160 км./ч. колата е като залепена на пътя, моторът не се чува почти, абе ебаси кефа - Алфа.
                  За тия пари или малко повече можеше да си взема некоя баракуда, за 30тина хиляди, само защото е НОВА. Няма смисъл. Ако ще е нова кола поне да е в класа на 159 с цветна кожа и як мотор. Ама тва вече отива към 60+ хиляди. Тва са доста пари, особено в БГ с нашите пътища, ама който може да си го позволи - защо не. Евала!
                  А, хората, които ше си дадат последните пари за некоя Корола 1,4 ама нова, не мога да ги разбера. Тва е най-грозната кола, заедно с Дачия Логан и Клио Симбол. Въобще не си струват парите тия боклуци. Какво, като са нови хаха
                  2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay
                    Първоначално публикувано от SFINKS
                    аз само за спора стара или нова кола да споделя

Естествено че нова , тия дето карат стари и от 1001 извора вода да донесат да доказват обратното ..... стават смешни

а тва че уж имали пари за нова ма все пак карали стара щот така ги кефело .. айде няма нужда просто нямате пари за нова и затова карате стара .. толкоз по въпроса
                    Прав си, ама зависи каква е новата и старата кола. Взимал съм рент-а-кар в Германия, естествено нови коли на няколко седмици (там други няма). Миналата година беше Голф 5 с доста добро оборудване - ТДИ към 120 коня, двузонов климатроник, парктроник, и т.н. и трябва да ти кажа, че не ме впечатли с нищо. Освен, че беше икономичен ми хареса само волана, щото беше обшит със син конец. Със скорост над 150 никъв го няма, стабилността му е много зле. Скучна кола. Тази година си взехме А класа 1.5 бензин, малко по-стара - на 6000 км. беше. Ебаси дървото е тва. Супер смотана кола - седалката му е страшно неудобна и след 300 км. ти се схващат краката, малко по-стабилна ми се стори от голфа и има много голямо вътрешно пространство, но като кола е супер ама супер дърво. И тва за 40 бона! Е, за какво ти е нова кола, ако ше ти излиза примерно по 800-1000 лева на месец и ше е дърво?!
                    Моята я взех на 5год. и 66к. км. и досега ми излиза малко над 600 лева/месец с каското и консумативи. За тия пари има момо салон и доста яко оборудване, вкл .подгряване на седалките, помпа на облегалката, 140 кончета, която знаем какво могат. Със 160 км./ч. колата е като залепена на пътя, моторът не се чува почти, абе ебаси кефа - Алфа.
                    За тия пари или малко повече можеше да си взема некоя баракуда, за 30тина хиляди, само защото е НОВА. Няма смисъл. Ако ще е нова кола поне да е в класа на 159 с цветна кожа и як мотор. Ама тва вече отива към 60+ хиляди. Тва са доста пари, особено в БГ с нашите пътища, ама който може да си го позволи - защо не. Евала!
                    А, хората, които ше си дадат последните пари за некоя Корола 1,4 ама нова, не мога да ги разбера. Тва е най-грозната кола, заедно с Дачия Логан и Клио Симбол. Въобще не си струват парите тия боклуци. Какво, като са нови хаха
                    Подписвам се под това мнение!
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Абе той Сфинкса сигурно... сега съжалява, че не си взе нова Алфа ами НОВ Турски продукт
                      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Тия мошеници от ТМ ауто излъгаха много народ с тия турски Тойоти, ама народа вярва, че качеството на Тойота е ненадминато докато не получат първата честитка от завода в Измит
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Тойотите са грузински - поне Ланд Крузер 200, Ланд Крузер Прадо, Рав 4, Корола, Камри. Авенсис и малките не съм сигурен но за тия съм 5000000%. Даже и за останалата част от Европа пак са от там
                          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Всеки си гледа от неговата гледна точка защото има различни изисквания и възможности. И това че новата кола е по добре никак не е верно, всъщност зависи каква е новата и каква старата. Те и колегите по нагоре са го казали де. Номера е да не се изхвърляш на максимума. Та кажи ми нова кола до 40 000лв която да е по добра от мойта 166-ца, която като нова е струвала 90 000лв сети се защо... Един познат например си взе чисто нов Опел Астра 1.6 нам кво си, ми да ти кажа на нивото на 156-цата е само където струва 25 000 а след 3 години ще е 14 000лв а със 166-цата не могат се сравняват та каква е далаверата да каже че е с нова кола пък кара същия кош , друг си взе шавролет Авео най високо оборудвне, е тва къв смях е..... мога до утре примери да ти давам ама все тая мисли си че новата винаги е по добре

Comment

• Първоначално публикувано от Neokill
                              Тойотите са грузински - поне Ланд Крузер 200, Ланд Крузер Прадо, Рав 4, Корола, Камри. Авенсис и малките не съм сигурен но за тия съм 5000000%. Даже и за останалата част от Европа пак са от там
                              Toyota ги имах за по-сериозни пък те съсвсем се изхлузили, чудна работа как и тука един завод не са отворили пък да прокопсат както трябва откъм качество.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Nasko_77 аве брат не разбра ли че тои трябва да се изхвърли че е мангизлия вижте ме аз имам пари за нова кола а вие карате строшените алфи нека си живее човека във своя свят изпълнен със мангизи и тойоти пък неи ще си караме счупените алфи щото сме прости и не караме нови коли като него а пък по простите и на газ караме дори
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X