що се карате?а що се отнася до новите не е въпрос само до пари да я купиш а и трябват кинти и д я потдържаш,този мит че новото си е ново си остава неразгадан.имам колега който си купи ШАВРОЛЕТ АВЕО за някви 20тина бона но напоследък гледа да спре на паркинга последен защото вече му е неудобно да отговаря на въпроса-това дизел ли е?!а е на на около 7,8 х.км.и аз без да се хваля имах такава възможност за нова без значение от марката,но тогава трябваше да забравя за семейство и да мисля само за нея,това са около 2бона на година без аварии а ако има и такива....?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Без газови уредби за автомобилите след 2010г
Collapse
X
-
пък тея наи големите баровци тука дет казват твърдо НЕ на газта си карат колите само в неделя следобед ....... хаха аиде с здраве и аз имам приятели дето ми се подиграват че карам кочина на газчица и що не съм си карал новата Фабия РС ама сега ууууят кат отманлииски чакали хахахаах аз си карам на 10 кинта на 100 км пак баровците с не-то на газта карат на 30-кинта на 100 хахахахаах даваите баровци в същия дух аз като по тъп мизерник и прост смятам да си карам и да си ценя париците и да си ги харча по мене си не по няква таратаика с карам си кенефчето 10 кинта на сто и хич не ми пука че някои щял да ме удари че каде ше я паркирам че тва че онова че каско че по далече от спрелите коли ........... боли ме уичеца с извинение кат се качвам праас вратата в саседната кола кат давам на заде не ми пука като ме удари някои също ........ караите си новите коли АЗ ЩЕ СИ КАРАМ НОВАТА КОГАТО ВСИЧКИ ПОЧНАТ ДА КАРАТ НОВИ И ПОЧНАТ ДА ПАЗЯТ БЛИЗКАТА ДО НЕЯ КОЛА .....Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
я колко ретро маниаци имало тука
имали видиш ли пари за нова кола ама нарочно карали 10 годишни колие кого заблуждавате , себе си най-вече ......
а за младежите които вместо нова кола предпочитат да си вземат 10 годишна лимузина от рода на 166 , BMW 7 серия или S класа ...много такива примери има... въпрос на личен избор ще ми кажете вие , за мен си е жива простотия , ма като ги покарате тия "лимузини" 3-4 години ще се сетите що ги продават хората толкова евтино и че не стоят съвсем така нещата с карането на лимузина за малко пари
Comment
-
Сфинки, знаеш, че карам нова кола, нали?
Ако не знаеш, сега ти казвам - "Гранде Пунто"!
Не знаеш обаче, каква кола исках да си купя, нали?
Веднага ти казвам - 156! Даже имах конкретна оферта - "156 Ti 1.9JTD-16v" 2005г.!
Е, не я купих - съобразих се с майка ми, която също ще се налага да кара колата, дори това да се случи веднъж в годината и все пак ми е майка, та нямаше как да подмина мнението и желанието й!
Хайде сега ми кажи, че ако си бях купил 156, щях да лъжа някого и най-вече себе си
Или ще ме попиташ, защо като съм си купил "Гранде Пунто", не съм си купил направо 147 или 159 от магазина?!
И това ще ти кажа - предпочетох да си купя офис, вместо да плащам наеми или да брухна всичките си пари, за да карам лъскава кола!
Просто избора, който правят хората, НЕ се определя само и единствено от финансовите им възможности - проумей го най-накрая!!!
Проумей също така, че не всички са като теб и остави хората да имат собствено мнение по някои въпроси!!!sigpic
Comment
-
Хора всякакви, мнения всякакви но да казваш че мнението на друг е малоумно, говори за нивото ти на интелектуална култура. Казах ти искам 159 и не си я купувам защото не мога да си я позволя - нямам намерение в тия времена да връщам заеми и т.н При положение че в момента имам на разположение 5 автомобила от които 2 бр служебни за работа и лично ползване с неограничено гориво, личните ми 2 Алфи и чисто нов Пртнер(с ролбари) и един микробус (чисто нов Пежо Боксер) не виждам смисъл. Ако ми се налагаше или ако нямах алтернатива бих си сложил главата в торбата. Просто има приоритети в този живот и нов личен автомобил ми е към 5-6 място, пък видиш ли ти бил и Алфа Ромео 159.
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSя колко ретро маниаци имало тука
имали видиш ли пари за нова кола ама нарочно карали 10 годишни колие кого заблуждавате , себе си най-вече ......
а за младежите които вместо нова кола предпочитат да си вземат 10 годишна лимузина от рода на 166 , BMW 7 серия или S класа ...много такива примери има... въпрос на личен избор ще ми кажете вие , за мен си е жива простотия , ма като ги покарате тия "лимузини" 3-4 години ще се сетите що ги продават хората толкова евтино и че не стоят съвсем така нещата с карането на лимузина за малко париsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Момци, това изказване за S-класата на 10 години, просто се направих, че не съм го прочел, щото много смях ще падне, ако започна да обяснявам
Сфинки, ти качвал ли си се някога в S-класа от '98г.?
Не ми отговаряй.... спести ми болката в далака от смяхsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSя колко ретро маниаци имало тука
а за младежите които вместо нова кола предпочитат да си вземат 10 годишна лимузина от рода на 166 , BMW 7 серия или S класа ...много такива примери има... въпрос на личен избор ще ми кажете вие , за мен си е жива простотия , ма като ги покарате тия "лимузини" 3-4 години ще се сетите що ги продават хората толкова евтино и че не стоят съвсем така нещата с карането на лимузина за малко пари
Иначе сериозно, от кога окачване, джанти, механични повреди и разбит салон се поемат от гаранцията?
Да питам ли дали поемат в гаранцията повреди от скапано гориво?
Май ще се окаже, че файдата от изсипване на сериозна сума от човек на заплата за нашите условия е само в четката на егото - карам нова кола.
Ако не си разбрал автомобила е пасив, остави всеки да си прецени колко голям пасив иска да поеме за да получи това което иска.
Единственото важно нещо е това което се кара да е технически изправно и да не създава опасност за тия вътре и тия отвънка.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuМомци, това изказване за S-класата на 10 години, просто се направих, че не съм го прочел, щото много смях ще падне, ако започна да обяснявам
Сфинки, ти качвал ли си се някога в S-класа от '98г.?
Не ми отговаряй.... спести ми болката в далака от смях
Comment
-
хахаха , зеха да гърмят бушоните
да карал съм и S класа 4 месеца и най-голямото Чероки съм кара доста време , ама вие зареждали ли сте редовно гориво на коли с по 5-6 литра двигатели и ходи ли ли сте по сервизи с тия коли да видите колко струва всяко нещо по тях . Е за тва не искам стара кола пък била тя и S класа , нито имам време да ходя всака седмица по сервизи нито ми се плащат безумните сметки там
Comment
Comment