Известие

Collapse
No announcement yet.

ОМВ - Дизел+Вода :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ОМВ - Дизел+Вода :(

Скъпа нафта - ама за сметка на това с вода.

Случката е следната:
    Колата си върви перфектно.Алфа 156 SW 2,4 JTD .
    Вечерта се зареждат за 60 лева нафта на ОМВ - Сандански. Колата се кара един километър до паркинга и се паркира. На сутринта пали , после при настъпване и опит за изпреварване (забива) - губи мощност. Накрая след 90- 100 км в Благоевград гасне и не иска да запали.

200 лева пътна помощ да стигне до София и какво се оказва - водица в нафтата (доста добро количество) - целия горивен фултър пълен с вода. Маха се , сменя се и колата запалва без проблем.
    Не стига че струва баси цифрите тая нафта , ами слагат и вода
    Сега колата се тества в сервиз - дали всичко е наред.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

OMV SUXXXXXXXX
    Виж Алфата ...

Comment

... за съжалени винаги ще е така - докато няма контрол за качеството на горивата. Незнам ако си пазиш бележката от зареждането, дали има шанс да се подведат под отговорност?!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Тези са за разстрел!!! И на мен ми се е случи същото, пак ОМВ, но с бензин.
        Какво може да се направи в такъв случай? Господари на ефира и клиентите им намаляват
        sigpicex
        147Q2
        300bhp/606nm
        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Точно па на ОМВ нема да намалеят ... ама ше има файда щотот нали има австрийски супервайзъри и т.н. Ама казва ли ти някой дали и те не са в кюпа тука сичко е мамата си трака просто трябва да се пише по форумите и да се разпространява, че да има мин. преебани.
          Виж Алфата ...

Comment

Много неприятна случка

Тая тема да я прочетат тия дето пишеха че не ставали такива работи и че не можело нафтата да се смеси с вода

гадове мръсни , не стига че 2.50 е нафтата ами да я осират

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
              Много неприятна случка

Тая тема да я прочетат тия дето пишеха че не ставали такива работи и че не можело нафтата да се смеси с вода

гадове мръсни , не стига че 2.50 е нафтата ами да я осират
              2.50 e мираж вече.. 2.70 е актуална цена
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Сега колата е във Ванто и тони я тества - да видим
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                  Сега колата е във Ванто и тони я тества - да видим
                  пазиш ли разписки?
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Вземи от Ванто и от майстора сменял филтъра документ какво е намерено в системата, с него и разписката та Господари на ефира и проучи с адвокат може ли и има ли смисъл да им се спретне едно дело.
                    Не стига, че дерат кожи ами и продават боклуци!
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Имал съм абсолютно същия проблем с вода в бензина, пак при ОМВ и си платиха като попове от веригата за цялосния ремонт - подмяна на бензинова помпа и т.н.
                      Препоръчвам ти, ако си пазиш касовата бележка, да отидеш и да ги нагрееш.
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                        Имал съм абсолютно същия проблем с вода в бензина, пак при ОМВ и си платиха като попове от веригата за цялосния ремонт - подмяна на бензинова помпа и т.н.
                        Препоръчвам ти, ако си пазиш касовата бележка, да отидеш и да ги нагрееш.
                        Ами понеже нямам книжка (още малко остана от наказанието) та не карам и не съм я зареждал аз - е то човека дето закъса с колата ми е адвокатче , дано пази бележката.

Comment

нищо не разбирате това е специална разработка на българските инжове - бенц + специална добавка - "Чешмяна вода" - гарантиран ефект

това с водата на сяка втора бензиностанция на ОМВ го правят
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Това с горивото за съжаление може да се случи на коя и да е верига бензиностанции, просто ако за управител за района или самата бензиностанция са сложили некой Педер@сТ се получават такива неща.

И според мен трябва да има по-засилен контрол над качеството.

Добре някой на ясно ли е ако отида да заредя,където и да е, дали може да дам проба от горивото, и къде, за анализ и какво трябва да е качеството му, т.е. евро 1-2-3-4-5-6 знам ли аз как ги окачесвават.
                            alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
                            Honda Hr-v 4x4 1.6

Comment

Васе,тези трябва да ги разкъртиш!
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                              X