If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...Добре някой на ясно ли е ако отида да заредя,където и да е, дали може да дам проба от горивото, и къде, за анализ и какво трябва да е качеството му, т.е. евро 1-2-3-4-5-6 знам ли аз как ги окачесвават.
Може. Обаче се плаща в зависимост от показателите, които ще се анализират Ня място ще ти обяснят как ще му разберат качеството, пак съгласно показателите.
Една от подобните лаборатории, за които се сещам в момента, е тази на SGS Bulgaria.
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Имал съм абсолютно същия проблем с вода в бензина, пак при ОМВ и си платиха като попове от веригата за цялосния ремонт - подмяна на бензинова помпа и т.н.
Препоръчвам ти, ако си пазиш касовата бележка, да отидеш и да ги нагрееш.
Ами понеже нямам книжка (още малко остана от наказанието) та не карам и не съм я зареждал аз - е то човека дето закъса с колата ми е адвокатче , дано пази бележката.
Преди години имаше един случай с Шел....тогава пича ги осъди и му платиха ремонта....бяха му сипали90% вода и 10% гориво ...и някакво обезщетение получи за да не оронва престижа на фирмата...така, че твоя човек да действа...а и е адвокатче..по лесно ще му е
Имал съм абсолютно същия проблем с вода в бензина, пак при ОМВ и си платиха като попове от веригата за цялосния ремонт - подмяна на бензинова помпа и т.н.
Ами понеже нямам книжка (още малко остана от наказанието) та не карам и не съм я зареждал аз - е то човека дето закъса с колата ми е адвокатче , дано пази бележката.
Преди години имаше един случай с Шел....тогава пича ги осъди и му платиха ремонта....бяха му сипали90% вода и 10% гориво ...и някакво обезщетение получи за да не оронва престижа на фирмата...така, че твоя човек да действа...а и е адвокатче..по лесно ще му е
Точно от скандал и уронване на престиж най-много се плашат май
_______ 146 JTD - ex
Точно от скандал и уронване на престиж най-много се плашат май
Сега му звънях - питах го пази ли бележката. Каза че ще провери. Ама независимо от това щял да напише жалба до управата на ОМВ и ако не я уважат ще ги съди. Има свидетели за зареждането, бележки от пътната помощ до София. Както и преди малко разбрах във Ванто са източили резервоара и е имало доста вода в нафтата. сменен е някакъв датчик. Сега датчика на коляновия вал в движение ( с тестера включен) дава грешка на 4050 оборота и ще сменя и него(колко струва да знаете). Иначе си върви. Със сигурност водата е от зареждането в Сандански щом я има в нафтата в резервоара, а не да се е натрупала в горивния филтър.
интерестно как стоят нещата при EKO защото лично сложители са ми казвали че при тях няма как да се прават "далавери",защото цистерните се пломбирали и всичко това е било под Контрол (като се замисля то и при другите бе трябвало да е така )
интерестно как стоят нещата при EKO защото лично сложители са ми казвали че при тях няма как да се прават "далавери",защото цистерните се пломбирали и всичко това е било под Контрол (като се замисля то и при другите бе трябвало да е така )
EKO rulz! имат промоция и като заредиш 20л ти смъкват 2лв от цената!
Тая бензиностанция май е дадена под наем ( не помня как точно се казваше - ползват марката срещу определени условия...). Не знам OMV дали го практикуват , но така съм чул , че местни хора я държат. Ако е така...
А за недоволните ,ето http://www.omv.bg/ на сайта им анкета. Сега ще ги зарадвам
П.П. В момента не може да бъде изпратен резултатът!
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Аз сдега сипах за 80 лв. 31.5 литра нафтица на Екото. Да са живи и здрави! Аз съм техен верен клиент и има защо. Скапаните монополисти Лукойл - 2.60 дизела, наглеците ОМВ - 2.70, Еко - 2.54. ХАААААААААААА! Тая хава за 20 литра и отстъпката не я знаех, ама халал да са им. Евхаристо, Еко
Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
...Тая бензиностанция май е дадена под наем ( не помня как точно се казваше - ползват марката срещу определени условия...). Не знам OMV дали го практикуват , но така съм чул , че местни хора я държат. Ако е така...
Франчайзинг Всички ОМВ бензиностанции се отдават на този принцип
_______ 146 JTD - ex
Аз сдега сипах за 80 лв. 31.5 литра нафтица на Екото. Да са живи и здрави! Аз съм техен верен клиент и има защо. Скапаните монополисти Лукойл - 2.60 дизела, наглеците ОМВ - 2.70, Еко - 2.54. ХАААААААААААА! Тая хава за 20 литра и отстъпката не я знаех, ама халал да са им. Евхаристо, Еко
Сравняваш различни видове дизел. Мисля, че не очакваш V-Power да е на цената на обикновения дизел, нали. Ако толкова държиш да си в далаверата може и за 2,49 да налееш на някоя бензиностанция.
Comment