Известие

Collapse
No announcement yet.

ОМВ - Дизел+Вода :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mohi
    ...Добре някой на ясно ли е ако отида да заредя,където и да е, дали може да дам проба от горивото, и къде, за анализ и какво трябва да е качеството му, т.е. евро 1-2-3-4-5-6 знам ли аз как ги окачесвават.
    Може. Обаче се плаща в зависимост от показателите, които ще се анализират Ня място ще ти обяснят как ще му разберат качеството, пак съгласно показателите.
    Една от подобните лаборатории, за които се сещам в момента, е тази на SGS Bulgaria.
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Добре,че си имаме JDT проповедник ние тук
      Отче...съгреших Давах ЖеТеДе-то на бИнзинов фен да го кара вчера
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Ами вода в нафтата въздух в газта,мамка има да е*а докога ще ги търпим
        sigpic
        Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
        BMW E30
        BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от viki
          Добре,че си имаме JDT проповедник ние тук
          Отче...съгреших Давах ЖеТеДе-то на бИнзинов фен да го кара вчера
          Една седмица по 3 пъти препрочитай юзър менюала на 1.9-ката вечер, преди лягане и ще се пречистиш, дъще
          _______
          146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
            Първоначално публикувано от trustworthy
            Имал съм абсолютно същия проблем с вода в бензина, пак при ОМВ и си платиха като попове от веригата за цялосния ремонт - подмяна на бензинова помпа и т.н.
            Препоръчвам ти, ако си пазиш касовата бележка, да отидеш и да ги нагрееш.
            Ами понеже нямам книжка (още малко остана от наказанието) та не карам и не съм я зареждал аз - е то човека дето закъса с колата ми е адвокатче , дано пази бележката.
            Преди години имаше един случай с Шел....тогава пича ги осъди и му платиха ремонта....бяха му сипали90% вода и 10% гориво ...и някакво обезщетение получи за да не оронва престижа на фирмата...така, че твоя човек да действа...а и е адвокатче..по лесно ще му е
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
              Имал съм абсолютно същия проблем с вода в бензина, пак при ОМВ и си платиха като попове от веригата за цялосния ремонт - подмяна на бензинова помпа и т.н.
              Ами понеже нямам книжка (още малко остана от наказанието) та не карам и не съм я зареждал аз - е то човека дето закъса с колата ми е адвокатче , дано пази бележката.
              Преди години имаше един случай с Шел....тогава пича ги осъди и му платиха ремонта....бяха му сипали90% вода и 10% гориво ...и някакво обезщетение получи за да не оронва престижа на фирмата...така, че твоя човек да действа...а и е адвокатче..по лесно ще му е
              Точно от скандал и уронване на престиж най-много се плашат май
              _______
              146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
                Точно от скандал и уронване на престиж най-много се плашат май
                Сега му звънях - питах го пази ли бележката. Каза че ще провери. Ама независимо от това щял да напише жалба до управата на ОМВ и ако не я уважат ще ги съди. Има свидетели за зареждането, бележки от пътната помощ до София. Както и преди малко разбрах във Ванто са източили резервоара и е имало доста вода в нафтата. сменен е някакъв датчик. Сега датчика на коляновия вал в движение ( с тестера включен) дава грешка на 4050 оборота и ще сменя и него(колко струва да знаете). Иначе си върви. Със сигурност водата е от зареждането в Сандански щом я има в нафтата в резервоара, а не да се е натрупала в горивния филтър.
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

много кофти случка колега тия са си за разстрел

интерестно как стоят нещата при EKO защото лично сложители са ми казвали че при тях няма как да се прават "далавери",защото цистерните се пломбирали и всичко това е било под Контрол (като се замисля то и при другите бе трябвало да е така )
                  Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                  sigpic

Comment

Аз наливам само от ОМВ и да чукам на дърво досега никога не съм имал проблем...ама знае ли човек....
                    1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                    1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                    2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от alfista146
                      много кофти случка колега тия са си за разстрел

интерестно как стоят нещата при EKO защото лично сложители са ми казвали че при тях няма как да се прават "далавери",защото цистерните се пломбирали и всичко това е било под Контрол (като се замисля то и при другите бе трябвало да е така )
                      EKO rulz! имат промоция и като заредиш 20л ти смъкват 2лв от цената!
                      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Със сигурност водата е от зареждането в Сандански
                        Тая бензиностанция май е дадена под наем ( не помня как точно се казваше - ползват марката срещу определени условия...). Не знам OMV дали го практикуват , но така съм чул , че местни хора я държат. Ако е така...
                        А за недоволните ,ето http://www.omv.bg/ на сайта им анкета. Сега ще ги зарадвам
                        П.П. В момента не може да бъде изпратен резултатът!
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Аз сдега сипах за 80 лв. 31.5 литра нафтица на Екото. Да са живи и здрави! Аз съм техен верен клиент и има защо. Скапаните монополисти Лукойл - 2.60 дизела, наглеците ОМВ - 2.70, Еко - 2.54. ХАААААААААААА! Тая хава за 20 литра и отстъпката не я знаех, ама халал да са им. Евхаристо, Еко
                          Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
                            ...Тая бензиностанция май е дадена под наем ( не помня как точно се казваше - ползват марката срещу определени условия...). Не знам OMV дали го практикуват , но така съм чул , че местни хора я държат. Ако е така...
                            Франчайзинг Всички ОМВ бензиностанции се отдават на този принцип
                            _______
                            146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
                              Аз сдега сипах за 80 лв. 31.5 литра нафтица на Екото. Да са живи и здрави! Аз съм техен верен клиент и има защо. Скапаните монополисти Лукойл - 2.60 дизела, наглеците ОМВ - 2.70, Еко - 2.54. ХАААААААААААА! Тая хава за 20 литра и отстъпката не я знаех, ама халал да са им. Евхаристо, Еко
                              Сравняваш различни видове дизел. Мисля, че не очакваш V-Power да е на цената на обикновения дизел, нали. Ако толкова държиш да си в далаверата може и за 2,49 да налееш на някоя бензиностанция.

Comment

Данев на ОМВ дизела за 2.7 точки в чипнат
                                1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                                1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                                2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Working...
                                X