Известие

Collapse
No announcement yet.

удар под кръста с данъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нямаш право да плащаш и още по-малко да не плащаш.
    Имаш задължението да плащаш!
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• ---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 19:34.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
        Нямаш право да плащаш и още по-малко да не плащаш.
        Имаш задължението да плащаш!
        Абсолютно - но да знаеш за какво - аз не плащам, защото не искам с мойте пари Доганчето да ми се вози на яхти, с един билюк миски, и прочее от сорта - искам парите ми да отиват за неща който да направят живота ми не по приятен, а по - малко труден......искам държавата да не ми помага, бих бил 100% доволен ако тя не ми пречи да съществувам......не мога да наливам пари в една машина, която се ползва само от определени хора, и само в тяхна полза.....съзнавам какво би станало ако всички правеха като мен, и се надявам това един ден да стане, защото по мое мнение това е единствения начин въпросните машинисти да изфърлени и на тяхно място да дойдат други който да имат впредвид повторен такъв сценарии.......има и друг начин, но той е малко по брутален.....разбирам неприязънта на тия дето си плащат, към тия дето не го правят, но съм 100% убеден че поне 60% от плащащите го правят само защото нямат начини да избегнат това........иначе ако имаха, щяха да драго сърце да теглят една майна на държавата......под "държавата" нямам впредвид Рила, Пирин, и Стара Планина да речем.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Тия работи никой не ги иска. Темата се върти в порочен кръг и спирам да пиша. Я кажи като ги виждаш тия неправди направил ли си нещо (освен да се скатаваш)? Поне на един от протестите на автоклубовете отиде ли?
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
            Темата се върти в порочен кръг и спирам да пиша. Я кажи като ги виждаш тия неправди направил ли си нещо (освен да се скатаваш)? Поне на един от протестите на автоклубовете отиде ли?
            Прав си, всеки си има свойте доводи, и надали някой би убедил другия в тезата си......
            Ми да речем че това което съм направил преди време го излъчваха в господарите на ефирите, толкова ми е силицата и въображението, пък и толкоз свободно време имах тогава, сега планирам нещо по интересно за зимата, ама ще видим дали ще докопам читава миниатюрна камера......
            На протестите на автоклубовете не съм ходил, предполагам не е имало голям ефект, иначе ако имах време със сигурност бих се помотал.....пък и имам малко особенно мнение за начините по който се протестира у нас......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Изрових тая тема от историята, та - днес мернах едно малко каре в "24 Часа" и видях, че Върховният съд отменил решението на Софийския /или който го е отсъдил/ и е върнал 25% увелечение на данъка, та оня мишок с мустаците, Герджиков, радостно казал, че ще се иска това увелечение.Въпросът ми е, дали знаете какво точно е станало?
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• Абе колеги, Вие защо си декларирате колите?
                Аз не плащам данък. Не съм си декларирал нито една от трите коли и не давам пари, за да се возя по дупките-ремонтите ми стигат като разход засега.
                Alfa 155 2.0TS 8V '93
                sigpic
                VW LADAVAGEN '81
                CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Ами прав си, ама като вече съм я декларирал, на......., повече ме е яд, че разни мутри и висши политици, не си декларират колите, не плащат акцизи, купуват имоти на данъчна оценка, а скубането на един вид обикновените хора, както е прието да се казва е основна грижа на управляващите
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                    Абе колеги, Вие защо си декларирате колите?
                    Аз не плащам данък. Не съм си декларирал нито една от трите коли и не давам пари, за да се возя по дупките-ремонтите ми стигат като разход засега.
                    А глобата в твоя случай знаеш ли колко е?
                    sigpic Alfasud/156 1.8ex
                    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Мойта пък колица е 136 киловата по талон и платих 167лв за 2008 година - явно си е далавера да имаш стара кола поне заради данъка.

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                        А глобата в твоя случай знаеш ли колко е?
                        За година и месец забавяне глобата в Бургас е от 20 до 200 лв , колкото реши юриста на данъчното .

Comment

• Абе за2008г. за 155 коня - 1999 г. - платих точно 402 лв в Бургас . Егати за убиване са...
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            За година и месец забавяне глобата в Бургас е от 20 до 200 лв , колкото реши юриста на данъчното .

От 20 до 200, но това като си платиш и всичкия данък наведнъж за годините които не си плащал. Дори и да не плащаш данаците се трупат и един ден щеш,нещеш ще ги платиш. За това е по добре е всяка година да си плащаш редовно,вместо после да платиш наведнъж + глоба.
                            sigpic Alfasud/156 1.8ex
                            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                              От 20 до 200, но това като си платиш и всичкия данък наведнъж за годините които не си плащал. Дори и да не плащаш данаците се трупат и един ден щеш,нещеш ще ги платиш. За това е по добре е всяка година да си плащаш редовно,вместо после да платиш наведнъж + глоба.
                              + ЛИХВАТА на просрочената сума .

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                                Абе колеги, Вие защо си декларирате колите?
                                не давай много гластност щот нали знаеш и стените има уши.

Comment

Working...
                                X