Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
    И ти си се забил във форума да "ръсиш мозък"
    ами всички,горе долу това правиме!Някои си отварят устата и се опитват да направят нещо,други гледат сеир и чакат,кого да захапят,ако сгреши или мнението му не съвпада с неговото.Най лесно е нищо да не се прави.Няма начин да сгрешиш.Да направищ нещо -също.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• То не стига, че живота на моменти смотан ами и като нищо не правиш то съвсем се обезмисля.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

И ти си се забил във форума да "ръсиш мозък"
        Еее стига де.Нали човека се извини.Какво толкова?Той е един от малкото, които си признават грешката, а сега и да го нахраним...не съм съгласен.
        Last edited by Слав; d.m.y г., 02:19.

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

• Големо 4етене падна тука но не сажалиавам.Всеки има право на собственно мнение.А моето в об6ти линии е следното-багаж4ето и 4ао.По4нало ли се е един пат спиране нема.Колегата neO хубаво каза,ама не хванаха деки6 приказките му.И сега вапрос4е кам VIKI:Може ли принца да не е на бел кон а на 4ерна 164 тд примерно?
          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от Слав Покажи съобщение
            Еее стига де.Нали човека се извини.
            Нямах предвид някакво заяждане - сори. Просто мисълта за егейското островче ...
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
              И сега вапрос4е кам VIKI:Може ли принца да не е на бел кон а на 4ерна 164 тд примерно?
              Дай Vin ,
              и принца и кораба на диагностика при Бобо
              и ще ти кажа хи-хи-хи
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Вси4ко е на ред поверваи ми!
                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Едвам ма нави
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                      Дай Vin ,
                      и принца и кораба на диагностика при Бобо
                      и ще ти кажа хи-хи-хи
                      ъъъ, Вики, кораба добре, ма мога ли да знам как точно Бобо да диагностицира принца?
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Клубни тайни не издавам хи-хи-хи
                        п.п.
                        Влади...
                        това с компанията на почтените и честни мъже ми намирисва на яко гей парти
                        Баси,представям си да ме зарежат заради ... мъж
                        Last edited by viki; d.m.y г., 10:22.

Comment

Нямах предвид някакво заяждане - сори. Просто мисълта за егейското островче ...
                          Братле,истината е по жестока,от това,което писах.Аз често минавам през Сандански.И гаджето ми е от там.Ако искаш,дай си координатите и ще се видим на бира или нещо друго.Чесно казано и на мене ми е омръзнало от островчета и зоофили,които живеят там.Скайпа ми е същия,като името ми във форума.Не разбрах само,дали сме помогнали с нещо на ДЕРИ или само си глаголстваме
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                            На някои случаино да са му изневерявали? Бях чувал, че се случва тука там то взе, че и при мене доиде. За незнаещите да споделя голям кеф е като стане ясна работата, направо маиката си е *****. Пратих жената като главен виновник да си ходи у тях да си мисли по случая ама то като, че ли аз останах по-замислен, абе.... като се замисля явно живота е такъв, а аз за толкова години не съм се осъзнал, поне келеша да беше наблизо та да му извия врата а то.... чак в Софето пък и не го знам каде е. Така ще си остана с пръс в устата. Това жената с пари и свобода не трябва да се оставя щото после се реве. Мисля си аз, че убавицата при братовчедката си ходи пък тя е**** си намерила и аз даже и не подозирам спонсорирам пътешествията мисля си девойката да си се радва, е сега вече сме щастливи всички заедно като едно голямо семейство, само да хване диването та освен боя и една пишка да му тегля и да си ги прибирам и двете пилета в харема. Мдааа.... отивам да си допия и след това да се беся някаде... пфу.
                            1.Съжалявам човече, че са ти сложили рогца
                            2.За ебане не е диването, а женати щот нали знаеш поговорката за баницата...
                            SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                            SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                            SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Спокоино колега.И аз сам на са6тия хал в момента.Как само с4упени коли и прости жени ми се убиват у кухата кратуна не мога да разбера.Маината му на си4ко ве4е.

Comment

• Вече двама сме

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                                X