Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изневерите
Collapse
X
-
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеИ ти си се забил във форума да "ръсиш мозък"
Last edited by Слав; d.m.y г., 02:19.
== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Comment
-
Големо 4етене падна тука но не сажалиавам.Всеки има право на собственно мнение.А моето в об6ти линии е следното-багаж4ето и 4ао.По4нало ли се е един пат спиране нема.Колегата neO хубаво каза,ама не хванаха деки6 приказките му.И сега вапрос4е кам VIKI:Може ли принца да не е на бел кон а на 4ерна 164 тд примерно?164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Първоначално публикувано от Слав Покажи съобщениеЕее стига де.Нали човека се извини.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеИ сега вапрос4е кам VIKI:Може ли принца да не е на бел кон а на 4ерна 164 тд примерно?
и принца и кораба на диагностика при Бобо
и ще ти кажа хи-хи-хи“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеДай Vin ,
и принца и кораба на диагностика при Бобо
и ще ти кажа хи-хи-хиАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Клубни тайни не издавам хи-хи-хи
п.п.
Влади...
това с компанията на почтените и честни мъже ми намирисва на яко гей парти
Баси,представям си да ме зарежат заради ... мъжLast edited by viki; d.m.y г., 10:22.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеНямах предвид някакво заяждане - сори. Просто мисълта за егейското островче ...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеНа някои случаино да са му изневерявали? Бях чувал, че се случва тука там то взе, че и при мене доиде. За незнаещите да споделя голям кеф е като стане ясна работата, направо маиката си е *****. Пратих жената като главен виновник да си ходи у тях да си мисли по случая ама то като, че ли аз останах по-замислен, абе.... като се замисля явно живота е такъв, а аз за толкова години не съм се осъзнал, поне келеша да беше наблизо та да му извия врата а то.... чак в Софето пък и не го знам каде е. Така ще си остана с пръс в устата. Това жената с пари и свобода не трябва да се оставя щото после се реве. Мисля си аз, че убавицата при братовчедката си ходи пък тя е**** си намерила и аз даже и не подозирам спонсорирам пътешествията мисля си девойката да си се радва, е сега вече сме щастливи всички заедно като едно голямо семейство, само да хване диването та освен боя и една пишка да му тегля и да си ги прибирам и двете пилета в харема. Мдааа.... отивам да си допия и след това да се беся някаде... пфу.
2.За ебане не е диването, а женати щот нали знаеш поговорката за баницата...
Comment
-
Спокоино колега.И аз сам на са6тия хал в момента.Как само с4упени коли и прости жени ми се убиват у кухата кратуна не мога да разбера.Маината му на си4ко ве4е.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
Comment