Ами такива са жените, прост пример е и едно предаване по Диема от 22 ч - Хванати в изневяра. Нагледах се на постановки от жени. Но горе главата и се радвай, че нямате деце и е по-лесно всеки да си хване пътя кои от където е. По-добре че е станало сега, по-късно щеше да те боли повече.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изневерите
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщениеАми такива са жените, прост пример е и едно предаване по Диема от 22 ч - Хванати в изневяра. Нагледах се на постановки от жени. Но горе главата и се радвай, че нямате деце и е по-лесно всеки да си хване пътя кои от където е. По-добре че е станало сега, по-късно щеше да те боли повече.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
аз пък за успокоение на треперещите ще кажа че
има много варианти за "хепи енд" от такава ситуация...
ако вметнем фактора "дете" в един такъв сюжет
нещата на пръв поглед не са никак лицеприятни
кофти за таткото, кофти за майката без значение
кой от двамата е изял "акото" ... обаче най-кофти
за детенцето, което все трябва да обяснява на останалите малчугани що мама и тати не идват
заедно по разни мероприятия и прочее ..
да де ама в един такъв свят, в който живеем
в момента тфа си е нещо повече от обичайно ..
даже нормално
повечето хлапета по превъзмогват лесно, особено
когато са малки .. но има и тежки случаи
пример имам пред очите си :
чичо ми и стринка ми се разделиха отдавна
тогава братовчедите ми - момче и момиче
бяха ученици средно образование
демек 12-15 годишни ... трудно е било
в момента и двамата са щастливо женени за втори път
и даже чичо ми има още 2 деца от новата си жена
която е много пекана, както впрочем и стринка ми и новия и мъж, и двамата ми братовчеди се радват все още
на голямо внимание и обич от родителите
и в момента всички си помагат един-друг и се грижат
за семейството си (старото и новото) ...
предполагаема причина - изневера .. поне така се говореше .. кой крив, кой прав така и не разбрах
но факт е че в момента всички са щастливи
втори вариант е този без дете ...
лесен и подходящ един мъж
да стане отново ерген и да си припомни
веселите мигове от преди .. лошо е само
че вероятно ще трябва да си търси нова компания
ергени предполагам ...
нови запознанства, нови преживявания
по-хубави и интересни хора ...
тъй че като всяко нещо в тоя живот
изневярата си има както лоши така и добри страни
опитвам се да гледам по-философски на нещата
и да извличам полезното от всяка ситуация
спирам щото се увлякох и глупости ще ръся ..Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Ами ти достата4но изръси.Ако си про4ел внимателно темата става дума за втория вариант.Не ти пожелавам да ти се слу4ват такива не6та,но ако един ден слу4аино те сполети и това 6 придобие6 ясна представа за кво става дума.Тогава 6 говорим какво ти идва да направи6.Дали да се прави6 на 6матка 4е не ти пука или да напука6 на некого тъпата кратуна.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
То моя предател още гравитира около мене. Отношенията ни бавно се подобряват е сигурно никога няма да е както преди. Сега съм като заек в тръстика, кокоря се, въртя уши. Относно боя изкушава се човек ама... по-добре без него. Ефект никакъв само млако удовлетвореност, че нещо си направил.
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеИ не сме трепере6ти а сажаляваме просто за изгубеното време с неподходя6тия 4овек което никак не е малко.
Comment
-
На момента става то.Като мине време притръпва6.Ти прибра ли я пак кво стана?Разкажи как се развиват събитията в момента.Преди време когато 4етах темата си виках кво ли 6 е с мен да се слу4и не6то такова.И ето-рано или касно стават простотиите.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
като казах треперещи нямах предвид вас двамата
... малкия дявол е минал покрай вас вече ...
имах предвид тея дето веднага скачат да се бият
п.п. темата я следя още от първия постAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Всичко може и да е за добро накрая козовете са в тебе. Може години наред да го раздаваш засегнат и да си направиш живота малко по-лесен, а нейния по-труденВсичко е манипулации и схеми
свиквай.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеВсичко може и да е за добро накрая козовете са в тебе. Може години наред да го раздаваш засегнат и да си направиш живота малко по-лесен, а нейния по-труденВсичко е манипулации и схеми
свиквай.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеВсичко може и да е за добро накрая козовете са в тебе. Може години наред да го раздаваш засегнат и да си направиш живота малко по-лесен, а нейния по-труденВсичко е манипулации и схеми
свиквай.
и командвам усилено. Даже и в службата ми помага и не мърмори, преди все мрънкаше кога ще си дойдеш, кога това, кога онова.
Comment
-
Тия теми са вечни, наскоро един приятел след 20 години брак, две деца, никакви изневери и от двете страни, направо го съсипаха .........., та тия рецепти и съвети увисват много често при конкретната ситуация.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment