Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няма човек който да не е минал през нещо такова......Но живота продължава и жени и мъже има под път и над път.....Така,че да не ви пука....както след теб идва следващия,така и след нея,ще дойде следващата.........

ALFA 145 1.6 ТS `97
    & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

• Зна4и красавицата ме потарси.Но уви-удари на камак.Бях абсолутно безкомпромисен.Изоб6то не сам слу6ал никакви обяснения а директно по4нах аз.Казах 4е просто за мен е про4етен весник,а про4етените весници отиват директно в ко6а.Изпреварих и вапроса които сас сигурност 6те6е да ми се зададе.Казах 4е не искам дори и приатели да оставаме за6тото не ми трябва предател за приятел и са6то 4е иа изтривам не само от скаип но и от сазнанието си.В момента се 4увствам много доволен от себе си.Замислих се 4е ако се бяхме оженили като се върна в Българиа(както мислехме) тоа миндил 6те6е да ми отрови живота на мен и на хората около мен.Смятам тази страница от живота ми за затворена.Запо4вам на 4исто.
      164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
        Зна4и красавицата ме потарси.Но уви-удари на камак.Бях абсолутно безкомпромисен.Изоб6то не сам слу6ал никакви обяснения а директно по4нах аз.Казах 4е просто за мен е про4етен весник,а про4етените весници отиват директно в ко6а.Изпреварих и вапроса които сас сигурност 6те6е да ми се зададе.Казах 4е не искам дори и приатели да оставаме за6тото не ми трябва предател за приятел и са6то 4е иа изтривам не само от скаип но и от сазнанието си.В момента се 4увствам много доволен от себе си.Замислих се 4е ако се бяхме оженили като се върна в Българиа(както мислехме) тоа миндил 6те6е да ми отрови живота на мен и на хората около мен.Смятам тази страница от живота ми за затворена.Запо4вам на 4исто.

Браво колега....Това беше най правилното решение.....

ALFA 145 1.6 ТS `97
        & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
          Зна4и красавицата ме потарси.Но уви-удари на камак.Бях абсолутно безкомпромисен.Изоб6то не сам слу6ал никакви обяснения а директно по4нах аз.Казах 4е просто за мен е про4етен весник,а про4етените весници отиват директно в ко6а.Изпреварих и вапроса които сас сигурност 6те6е да ми се зададе.Казах 4е не искам дори и приатели да оставаме за6тото не ми трябва предател за приятел и са6то 4е иа изтривам не само от скаип но и от сазнанието си.В момента се 4увствам много доволен от себе си.Замислих се 4е ако се бяхме оженили като се върна в Българиа(както мислехме) тоа миндил 6те6е да ми отрови живота на мен и на хората около мен.Смятам тази страница от живота ми за затворена.Запо4вам на 4исто.
          Хип,хип..........ура........хип,хип........ура.... ......браво,браво.Кефиш ма.Ако бех жена моеше да ти пусна :P Малко ме е хванала лигата , ама верно ме кефиш.
          мене ме нема, в целата схема........

Comment

• sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

• Евала ! А аз тая тема не съм я чел , нещо май е проклета дееба ...
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Като си 4ета глупостите сега 4ак се 4удя да се смея ли,да пла4а ли.Верно кофти бе6е ама се преживява.Които го няма може и без него.Не е болка за умиране.
                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• сори за болката на колегата,и аз съм я изпитвал на свой гръб,
                  та що не си направим една анкета да видим колко от нас са склонни на компромиси:
                  примерно:
                  1отг : ще ги набия и двамата
                  2отг : ще дам 2-ри шанс на половинката си
                  3отг : край , да идва следващата(я) моля
                  и т.н. могат да се измислят доста отговори
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• И на мен ми се случи преди време. Не се бяха опънали още (до колкото знам) , но другия го бих, с нея се разделихме и както се оказа после те изкараха заедно около 2 години преди да се разделят Явно е било повече от влечение за едното ебане
                    Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'

Comment

• Абе то за жалост е така, при жените обикновенно първо се влюбват и тогава действат,пък при мъжете обратно предимно само за спорта.
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                        сори за болката на колегата,и аз съм я изпитвал на свой гръб,
                        та що не си направим една анкета да видим колко от нас са склонни на компромиси:
                        примерно:
                        На прикзаки ще се каже едно, реално кои знае какво ще направи.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• лелеле а "приятел" да ви преебе случвало ли ви сее.е на мене се случи и повече няма да позволя да се случи
                          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                            сори за болката на колегата,и аз съм я изпитвал на свой гръб,
                            примерно:
                            абе само първото ше коментирам
                            нея ше я пребия, а него ше го еба и то брутално
                            та цял живот да живее с тази мисъл ...
                            кръв ще му тече от задника ..
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Бруталист
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• То не им се е разминало.Се некои ден 6 зацапам све6ти и...........

Comment

Working...
                                X