Няма човек който да не е минал през нещо такова......Но живота продължава и жени и мъже има под път и над път.....Така,че да не ви пука....както след теб идва следващия,така и след нея,ще дойде следващата.........
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изневерите
Collapse
X
-
Зна4и красавицата ме потарси.Но уви-удари на камак.Бях абсолутно безкомпромисен.Изоб6то не сам слу6ал никакви обяснения а директно по4нах аз.Казах 4е просто за мен е про4етен весник,а про4етените весници отиват директно в ко6а.Изпреварих и вапроса които сас сигурност 6те6е да ми се зададе.Казах 4е не искам дори и приатели да оставаме за6тото не ми трябва предател за приятел и са6то 4е иа изтривам не само от скаип но и от сазнанието си.В момента се 4увствам много доволен от себе си.Замислих се 4е ако се бяхме оженили като се върна в Българиа(както мислехме) тоа миндил 6те6е да ми отрови живота на мен и на хората около мен.Смятам тази страница от живота ми за затворена.Запо4вам на 4исто.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеЗна4и красавицата ме потарси.Но уви-удари на камак.Бях абсолутно безкомпромисен.Изоб6то не сам слу6ал никакви обяснения а директно по4нах аз.Казах 4е просто за мен е про4етен весник,а про4етените весници отиват директно в ко6а.Изпреварих и вапроса които сас сигурност 6те6е да ми се зададе.Казах 4е не искам дори и приатели да оставаме за6тото не ми трябва предател за приятел и са6то 4е иа изтривам не само от скаип но и от сазнанието си.В момента се 4увствам много доволен от себе си.Замислих се 4е ако се бяхме оженили като се върна в Българиа(както мислехме) тоа миндил 6те6е да ми отрови живота на мен и на хората около мен.Смятам тази страница от живота ми за затворена.Запо4вам на 4исто.
Браво колега....Това беше най правилното решение.....
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеЗна4и красавицата ме потарси.Но уви-удари на камак.Бях абсолутно безкомпромисен.Изоб6то не сам слу6ал никакви обяснения а директно по4нах аз.Казах 4е просто за мен е про4етен весник,а про4етените весници отиват директно в ко6а.Изпреварих и вапроса които сас сигурност 6те6е да ми се зададе.Казах 4е не искам дори и приатели да оставаме за6тото не ми трябва предател за приятел и са6то 4е иа изтривам не само от скаип но и от сазнанието си.В момента се 4увствам много доволен от себе си.Замислих се 4е ако се бяхме оженили като се върна в Българиа(както мислехме) тоа миндил 6те6е да ми отрови живота на мен и на хората около мен.Смятам тази страница от живота ми за затворена.Запо4вам на 4исто.мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Като си 4ета глупостите сега 4ак се 4удя да се смея ли,да пла4а ли.Верно кофти бе6е ама се преживява.Които го няма може и без него.Не е болка за умиране.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
сори за болката на колегата,и аз съм я изпитвал на свой гръб,
та що не си направим една анкета да видим колко от нас са склонни на компромиси:
примерно:
1отг : ще ги набия и двамата
2отг : ще дам 2-ри шанс на половинката си
3отг : край , да идва следващата(я) моля
и т.н. могат да се измислят доста отговориAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
И на мен ми се случи преди време. Не се бяха опънали още (до колкото знам) , но другия го бих, с нея се разделихме и както се оказа после те изкараха заедно около 2 години преди да се разделятЯвно е било повече от влечение за едното ебане
Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'
Comment
-
Абе то за жалост е така, при жените обикновенно първо се влюбват и тогава действат,пък при мъжете обратно предимно само за спорта.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениесори за болката на колегата,и аз съм я изпитвал на свой гръб,
та що не си направим една анкета да видим колко от нас са склонни на компромиси:
примерно:
и т.н. могат да се измислят доста отговори
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениесори за болката на колегата,и аз съм я изпитвал на свой гръб,
примерно:
и т.н. могат да се измислят доста отговори
нея ше я пребия, а него ше го еба и то брутално
та цял живот да живее с тази мисъл ...
кръв ще му тече от задника ..Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
Comment