Известие

Collapse
No announcement yet.

Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пак се започнаха тъпотиите - разумът, сърцето, белия дроб и т.н.

Ако имаш възможност да си позволиш кола и за 300 000 лева без това да ти пречи на обичайния стандарт на живот, това е разумно.

Да си купиш кола, каквато и да е тя, с последните си пари или да затънеш в заеми заради една кола, това вече е неразумно, ако ще и Корса 1.2 да е колата.

Категориите разумно и неразумно са доста по-дълбоки от избора на марка кола. Та ако мога да дам 40 000 евро за кола след като съм си осигурил съответния стандарт в професията, жилището, образованието на децата, ще е РАЗУМНО да ги дам. Дали ще е за Ферари, Брера, Лексус с хибриден двигател или диамантена тротинетка, е абсолютно въпрос на избор и вкус.

А за студент 1-ви курс приемрно, без постоянна работа, е НЕРАЗУМНО да си купи каквато и да е кола, дори и да е Корса на метан.

Та хайде да спрем да бъркаме вкусовете и приоритетите с разума.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      А за студент 1-ви курс приемрно, без постоянна работа, е НЕРАЗУМНО да си купи каквато и да е кола, дори и да е Корса на метан.
      от студент до студент има разлика , не говорим за тези къде мама и тате им взимат играчките
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        от студент до студент има разлика , не говорим за тези къде мама и тате им взимат играчките
        Чети следващите думи - БЕЗ ПОСТОЯННА РАБОТА.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Чети следващите думи - БЕЗ ПОСТОЯННА РАБОТА.
          я съм прост
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• В мойта работа има една често нова Брера 3.2 с всички екстри ,закупена от Милано Моторс!Може би е и единствената!!
            Ей така седи на паркинга!!Човекът може да си го позволи,само и само да си направи удоволствието!
            Въпрос на стандарт на живот!

Comment

• Естествено, че си заслужава. Стига да си си насмогнал на масрафа всичко ново си заслужава. Що се отнася до Алфа и предлаганите в момента от тях модели, лично аз клоня към Ланча Делта/Фиат Браво/Фиат Крома... Тази 159 се оказва много капризна машина и вече се разубедих да си я купувам, било то на старо или чисто нова.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                Мирела да завижда ? Съмнява ме Тя много добре си има представа по темата , дали си заслужава чисто нова Алфа . За справка -
                Данни за Mirela
                Car
                159
                Тъй че , без да познаваш човека , не може да си направиш реално впечатление за него . Ти твърдиш , че си алфист , но явно разумът ти е надделял и си взел Киа
                Значи Мирела не знам дали завижда или не, но смятам, че темата по този въпрос започна с Фарарито втора употреба, което там един щял да си го купил вместо Брера втора употреба! А колкото до моята чисто нова Киа мога да Ви кажа само, че тогава имах толкова пари и харесах нея и я купих това е. За 27000 лева толкова. Нямах пари тогава за чисто нова Алфа! 147 беше тогава 32000 лв. нямах ги парите. Имах толкова колкото имах. А колкото пак до Мирела момичето се вози на 159 вероятно второ употреба ако не се бъркам разбира се. А аз кола втора употреба ни исках тогава камоли Алфа Ромео и дума да не става на въпрос в никакъв случай. Ако ще е Алфа само чисто нова! Ето това е въпроса и точно за това е пуснах тази тема във Форума вече повече от една година. Защото исках чисто нова кола смятайки, че по - хубава кола от чисто новата няма. И купих чисто нова Киа. За толкова пари толкова! Ако бях направил като Мирела смятам, че щеше да е грешка и може би нямаше да съм доволен от себе си!
                Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

• Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
                  Значи Мирела не знам дали завижда или не, но смятам, че темата по този въпрос започна с Фарарито втора употреба, което там един щял да си го купил вместо Брера втора употреба! А колкото до моята чисто нова Киа мога да Ви кажа само, че тогава имах толкова пари и харесах нея и я купих това е. За 27000 лева толкова. Нямах пари тогава за чисто нова Алфа! 147 беше тогава 32000 лв. нямах ги парите. Имах толкова колкото имах. А колкото пак до Мирела момичето се вози на 159 вероятно второ употреба ако не се бъркам разбира се. А аз кола втора употреба ни исках тогава камоли Алфа Ромео и дума да не става на въпрос в никакъв случай. Ако ще е Алфа само чисто нова! Ето това е въпроса и точно за това е пуснах тази тема във Форума вече повече от една година. Защото исках чисто нова кола смятайки, че по - хубава кола от чисто новата няма. И купих чисто нова Киа. За толкова пари толкова! Ако бях направил като Мирела смятам, че щеше да е грешка и може би нямаше да съм доволен от себе си!
                  вози се в нова (вече мисля 3 годишна) 159ка купена от магазина

а за парите , които си дал, имало е по-адекватни предложения, но както ти каза това си избрал, това си взел

вмомента съжалявам само за това , че не е 2.4 и че не е със задно
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    вози се в нова (вече мисля 3 годишна) 159ка купена от магазина

а за парите , които си дал, имало е по-адекватни предложения, но както ти каза това си избрал, това си взел

вмомента съжалявам само за това , че не е 2.4 и че не е със задно
                    Значи тогава ти си някакъв роднина ако не и неин татко. Може би добре хубаво. Щом съжеляваш, че не е 2.4 JTD значи е 1.9 JTD но няма лошо пак си е хубава е не чак толкова бърза колкото ти се иска, но това не е от знаение. Обаче не знам тука един във Форума се исказа, че било си заслужавало човек да си купи чисто нова кола, но само че без Алфа 159 понеже били много капризни откъмто много работи. Това така ли е я кажи нали караш 159 как виждаш работата? Този разправя по - добре Фиат Крома, Браво или Ланчиа Делта!

Comment

• Още е млад за татко

А относно Ланчиа Делта...битурбо мотора е невероятен + салона и въобще цялостната визия на колата е УПОМРАЧИТЕЛНА!!! Имах щастието да отида на тест драйв на въпросния автомобил!
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Още е млад за татко

А относно Ланчиа Делта...битурбо мотора е невероятен + салона и въобще цялостната визия на колата е УПОМРАЧИТЕЛНА!!! Имах щастието да отида на тест драйв на въпросния автомобил!
                        Е добре де Миланото няма ли да е по - добро от Ланчиа Делта? Или поне да е с подобен мотор ако не е по - добър, защото чесно казано ако няма да е така при това положение повечто Арфисти от компактния клас ще се спрат на Делтата и смятам, че това ще е обидно спрямо любимата им марка Алфа Ромео. А колкото до Ланчиата имах само възможността да е видя на живо и да влезна вътре в нея, но без да е тествам на изложението тази година в София.

Comment

• Нямам представа миланото какво ще е...Казвам за кола, която мога да я пипна, видя и съм карал...Като излезе Миланото пак ще говорим кое как и защо...
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Според мен е по -добре да се кара стара алфа отколкото каквато и да е друга нова кола.....
                            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Тоя битурбо дизел ще го слагат и на 159,като я пуснат и 1.8 тби(впрочем от около месец-2,а може и малко отгоре в немското мобиле има чисто нови 1.8 тби)
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                                Според мен е по -добре да се кара стара алфа отколкото каквато и да е друга нова кола.....
                                Или чисто нова Алфа нали батка това е истината!

Comment

Working...
                                X