Известие

Collapse
No announcement yet.

Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
    Или чисто нова Алфа нали батка това е истината!
    Еееееехх, мечтиииии......
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
      Еееееехх, мечтиииии......
      За мен ли намекваш нещо. Внимавай, защото при мене тези мечти стават реалност!
      Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

• В никакъв случаи не намеквам за теб, а възклицавам за себе си и за всички мечтатели.... На теб и на всеки пожелавам от сърце чисто нова алфа....
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
          В никакъв случаи не намеквам за теб, а възклицавам за себе си и за всички мечтатели.... На теб и на всеки пожелавам от сърце чисто нова алфа....
          А добре тогава! Мерси да ти се връща. Има обаче и един резервен вариант не знам дали си го обмислял? Става въпрос за чисто нова Фиат Линеа за близо 30000 лв. с ДДС от Ауто Италия на половин цена в сравнение с Алфата 159 или Джулия или Гран Туризмо и т.н. Колата се произвежда в завода на Фиат в Турция Тофаш и ако не знаеш е с доста подсилено окачване направена спецялно за лошите пътища в Източна Европа. А и за това е предназначена да се продава за източно европейските пазари само! Но новото при нея е, че догодина ако не се бъркам започва да се продава и в Италия със същото окачване, като и за Италия ще се произвежда в Турция в Тофаш!

Comment

За мен ли намекваш нещо. Внимавай, защото при мене тези мечти стават реалност!

Пич държиш се супер неадекватноо...И ако забележиш това се вижда и в "репутацията" ти във форума...Впрочем все още нямам пръст в тая работа...

Говориш пълни недомислици, УЖ си някакъв ЗАКЛЕТ ФЕН на АЛфа Ромео обаче караш КИА, УЖ си голям ФЕН а СИ НЯМАШ И ГРАМ ПОНЯТИЕ от италиански автомобили, нито от техния маркетинг, цени,КЛАСовете им, ПРИЛОЖЕНИЕ, и т.н. и т.н...Неща които са супер елементарни, а още повече че се биеш в гърдите че си некъв супер сектант?!?! И разбираш ли само ако някой си купи нова алфа тогава бил алфист, а иначе не....Смяхххххх от всякъде?!?

Почна да се заяждаш с Мирела?!?! Това пък защо??
            КОлегата написа "мечтиииии" ти почна да му отговаряш че да внимавал защото при теб щели да се сбъднат?!?! Ама това сериозно ли? От раздвоение на личноста ли страдаш или просто не можеш да разбереш какво пишат потребителите в тази тема, понеже явно нещо не ти достига?

Спри малко попрочети какво си писвал в темата и ми кажи честно не се ли чувстваш малко кофти???

И това не е заяждане, а просто някакъв опит от моя страна да ти бия "два вирутални шамара" за да може малко да се "окопитиш"....

А на колко си години???Звучиш ми като 18г. на който Тате му е купил лизингова Киа... И да си и да не си и в двата случая говори лошо за теб....

Не го приемай като заяждане, а като съвет и помисли защо изписах толкова много в обяснения....

По темата...

ДА заслужава си нова кола, ДА заслужава си и СТАРА АЛФА РОМЕО.... И да Ланчата е по-луксозна от Алфата независимо дали е 147,149 и т.н..
            Last edited by VFTI; d.m.y г., 16:18.
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Значи Мирела не знам дали завижда или не, но смятам, че темата по този въпрос започна с Фарарито втора употреба, което там един щял да си го купил вместо Брера втора употреба!
              Хайде да вземем да четем малко, преди да пишем, а?!
              Ставаше въпрос за нова Brera и втора ръка Ferrari.
              Защото, втора ръка F355 струва колкото нова Brera 3.2 Q4.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

А добре тогава! Мерси да ти се връща. Има обаче и един резервен вариант не знам дали си го обмислял? Става въпрос за чисто нова Фиат Линеа за близо 30000 лв. с ДДС от Ауто Италия на половин цена в сравнение с Алфата 159 или Джулия или Гран Туризмо и т.н. Колата се произвежда в завода на Фиат в Турция Тофаш и ако не знаеш е с доста подсилено окачване направена спецялно за лошите пътища в Източна Европа. А и за това е предназначена да се продава за източно европейските пазари само! Но новото при нея е, че догодина ако не се бъркам започва да се продава и в Италия със същото окачване, като и за Италия ще се произвежда в Турция в Тофаш!
                Сигурен съм че нямаш пукната пара и само си чесаш пръстите.
                Ако си имал да си взел(хората си избират жилища по-бързо,отколкото ти автомобил)
                sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                Продавам Алфи на части!

Comment

• Е ми не знам какво да кажа. Май най - добре е нищо да не казвам! Просто е безпредметно. Като си купя пак нова кола от магазина ще Ви е покажа тук във Форума а пък Вие си говорете и правете каквито и да било то заключения! Не знам наистина каква ще бъде, но честно казано ако сега Ви пратя и на новата ми Киа Сийд снимки на 2 години откакто съм е купил май ще се получи същата работа както и със снимките ми на следвещата нова кола от магазина. Аз лично не съм привърженик на коли втора употреба. А това, че съм нямал и пукната стотинка лев разбираш ли не знам как да го коментирем просто тогава откъде пък ще карам чисто нова Киа не ми е ясно ако разсъждавам и се водя по акъла на някои хора тук във Форума. А пък колата си е изцяло моя на 100 процента купих си е в КЕШ не съм привърженик и на лизинг. Винаги е обслужвам в оторизирания сервиз на Киа Моторс. Едно обслужване техническо на Киа е около 300 лв. с ДДС на всеки 15000 км. или 12 месеца. Не мога да разбера от човек на 31 години какво може да се иска, а мен хората ме знаят!

Comment

Е ми не знам какво да кажа. Май най - добре е нищо да не казвам! Просто е безпредметно. Като си купя пак нова кола от магазина ще Ви е покажа тук във Форума а пък Вие си говорете и правете каквито и да било то заключения! Не знам наистина каква ще бъде, но честно казано ако сега Ви пратя и на новата ми Киа Сийд снимки на 2 години откакто съм е купил май ще се получи същата работа както и със снимките ми на следвещата нова кола от магазина. Аз лично не съм привърженик на коли втора употреба. А това, че съм нямал и пукната стотинка лев разбираш ли не знам как да го коментирем просто тогава откъде пък ще карам чисто нова Киа не ми е ясно ако разсъждавам и се водя по акъла на някои хора тук във Форума. А пък колата си е изцяло моя на 100 процента купих си е в КЕШ не съм привърженик и на лизинг. Винаги е обслужвам в оторизирания сервиз на Киа Моторс. Едно обслужване техническо на Киа е около 300 лв. с ДДС на всеки 15000 км. или 12 месеца. Не мога да разбера от човек на 31 години какво може да се иска, а мен хората ме знаят!
                    а всъщност някой интересува ли го какво караш ти или някой друг или кой кои хора те знаят или не?!?

всеки си кара каквото си иска и каквото си смята че му е добре или което може да си позволи. всички сме шофьори и на всички ни е кеф да караме и сме равни на пътя независимо с нова или втора употреба, независимо с 50 или със 550 коня мощност, черна или червена и т.н.

П.П. прочети внимателно отново последния пост на VFTI, наистина обърни внимание на адекватността. тук сме да споделяме лични впечатления и мнения, не да се дракаме или заяждаме или пък още по-малко, да си мерим п...

И все пак по темата: ако не си заслужаваше нова кола, всичките щяха да ги произвеждат стари моето лично мнение, е че човек може единствено сам да си прецени дали си заслужава нова алфа според момента в който му влезе мухата в главата, ако на този момент не може да си позволи това което иска да си го купи ново на 100% кеш, то има 2 варианта: 1. да си го купи на старо или 2. да си го купи ново, но на лизинг. смятам, че всеки гледа от собствената си камбанария и трите варианта (нова-кеш, нова-лизинг или стара-кеш) имат своите привърженици. но това което смятам на 100% е, че като ти влезе муха в главата, че трябва да караш конкретна кола, то по-добре да я осъществиш по-бързо, а не да робуваш с години на тази муха само и само да събереш всички пари, за да можеш да си я купиш чисто нова 100% кеш.
                    Last edited by vassil.tzanev; d.m.y г., 16:11.
                    ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                    ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                    Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                    Alfa Romeo 4C

Comment

Е ми не знам какво да кажа. Май най - добре е нищо да не казвам! Просто е безпредметно. Като си купя пак нова кола от магазина ще Ви е покажа тук във Форума а пък Вие си говорете и правете каквито и да било то заключения! Не знам наистина каква ще бъде, но честно казано ако сега Ви пратя и на новата ми Киа Сийд снимки на 2 години откакто съм е купил май ще се получи същата работа както и със снимките ми на следвещата нова кола от магазина. Аз лично не съм привърженик на коли втора употреба. А това, че съм нямал и пукната стотинка лев разбираш ли не знам как да го коментирем просто тогава откъде пък ще карам чисто нова Киа не ми е ясно ако разсъждавам и се водя по акъла на някои хора тук във Форума. А пък колата си е изцяло моя на 100 процента купих си е в КЕШ не съм привърженик и на лизинг. Винаги е обслужвам в оторизирания сервиз на Киа Моторс. Едно обслужване техническо на Киа е около 300 лв. с ДДС на всеки 15000 км. или 12 месеца. Не мога да разбера от човек на 31 години какво може да се иска, а мен хората ме знаят!
                      Радваме се колега, дано се радваш и ти, иначе каквото и да си купиш все ще си кисел като превтасал козунак/ познавам такива хора, не могат да се радват на живота, а си имат всичко в изобилие...../.Не знам защо търсиш радостта извън себе си??
                      Много е хубава новата кола, но на мен новите под 45 бона не ми харесват, а ако някой примерно ми подари такава или спечеля отнякъде ще я продам на такива като теб и пак ще си купя нещо настаро.
                      Имам много други разходи свързани със семейство, обучение на деца, скъпа храна на котката ми и т.н. разходи за да мога да си насмогна на масрафа.От кола почти нямам нужда, карам я основно за удоволствие.По тази причина предпочитам настаро.
                      Last edited by fred; d.m.y г., 20:03.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

• Абе тая тема не се ли изчерпа, пусната е преди 1 година и мисля, че всичко е казано вече, разбра се че някои биха си купили нова, други биха си я купили същата на 2-3 години за наполвина по-малко пари, трети предпочитат да си купят по-стар модел на 10 или 15. И в края на краищата няма най-верен вариант от трите - въпрос на избор и на възможности е - и в трите случая имаш, кола, а всяко от трите си има предимства и недостатъци. В тоя смисъл, тия трите варианта са ясни на всички и преди да се пусне темата и няма много за казване.

Gran Turismo, виж сега, ти не знаеш кой модел искаш, през коя година искаш (и ще можеш) да си го купиш и даже не е сигурно дали не си по-навит да си купиш Fiat, че е по-евтин. Ти ако не знаеш, какво искаш и кога го искаш, няма как да ти решим проблема тук...

А и нещо в кръга на шегата, тия триста лева дето ти е обслужването на Киа-та на 15 000 км, с тая сума в тоя форум брат, просто куче с кокал плашиш Алфистите 300 лева ги проверяват в кой джоб бяха, само докато от сервиза им кажат добър ден Ама то като те хване мерака, пари ли да броиш...
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                          тия триста лева дето ти е обслужването на Киа-та на 15 000 км, с тая сума в тоя форум брат, просто куче с кокал плашиш Алфистите 300 лева ги проверяват в кой джоб бяха, само докато от сервиза им кажат добър ден
                          Абе това не е много за хвалба ама айде
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• .
                            Last edited by Aleks_; d.m.y г., 12:22.

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                              Абе това не е много за хвалба ама айде
                              E не играем на дребно
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Aleks_ Покажи съобщение
                                А смятам че тук все пак болшинството са събрани РАЗУМНИ хора...
                                форумът на волво е натам ------->
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X